*

Η κάμερα εσωτερικού χώρου Ring Pan-Tilt σας προσφέρει κάλυψη 360 μοιρών

Η μαύρη και η λευκή έκδοση της κάμερας είναι διαθέσιμες για προπαραγγελία. Τρεις άλλες επιλογές χρωμάτων θα είναι διαθέσιμες σύντομα.

(Credit: Ring)

Η Ring προσθέτει μια νέα κάμερα εσωτερικού χώρου στη σειρά της που περιλαμβάνει τη δυνατότητα πανοραμικής και ανακλινόμενης λήψης.

Η Ring Pan-Tilt Indoor Camera προσφέρει δυνατότητα πανοραμικής περιστροφής 360 μοιρών και κλίσης 169 μοιρών, η οποία ελέγχεται από την εφαρμογή smartphone της Ring. Η εταιρεία την εμπορεύεται ως έναν τρόπο για να παρακολουθείτε τα κατοικίδια ζώα στο σπίτι ή να παρακολουθείτε τις πόρτες σε μια μικρή επιχείρηση. Για όταν είστε στο σπίτι, ένα χειροκίνητο κλείστρο απορρήτου απενεργοποιεί τον ήχο και το βίντεο όταν τοποθετείται πάνω από το φακό της κάμερας.

(Credit: Ring)

Η Pan-Tilt Indoor Cam προσφέρει βίντεο HD και έγχρωμη νυχτερινή όραση και διαθέτει όλα τα τυπικά χαρακτηριστικά μιας κάμερας Ring, όπως ζωντανή προβολή, αμφίδρομη συνομιλία και ειδοποιήσεις κίνησης σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε να μιλήσετε στο κατοικίδιό σας (ή σε κάποιον εισβολέα) με την εφαρμογή μέσω του ενσωματωμένου μικροφώνου και του ηχείου της κάμερας.

Θα χρειαστείτε μια συνδρομή Ring Protect για να αποκτήσετε ορισμένες λειτουργίες, όπως η εγγραφή βίντεο στο cloud, η κοινή χρήση βίντεο και η ζωντανή προβολή πολλαπλών καμερών της Ring, η οποία δείχνει στο χρήστη ζωντανή προβολή τεσσάρων καμερών ταυτόχρονα. Τα προγράμματα ξεκινούν από $4.99 ανά μήνα.

(Credit: Ring)

Η Ring λανσάρει τις κάμερες σε τρία νέα χρώματα για να συνοδεύσει τα συνηθισμένα λευκά και μαύρα χρώματα. Η Ring τα ονομάζει blush, charcoal και starlight (δηλαδή ροζ, γκρι και μπεζ). Τα νέα χρώματα έρχονται και για την Indoor Cam δεύτερης γενιάς.

Για να αποκτήσετε θέα 360 μοιρών σε μια κάμερα της Ring χρειαζόταν προηγουμένως μια Ring Stick Up Cam με βάση στήριξης με κλίση, η οποία κοστίζει σήμερα $129.99. Η νέα Pan-Tilt Indoor Cam κοστίζει $79.99.

Οι προπαραγγελίες για τις μαύρες και λευκές αποχρώσεις της Pan-Tilt Indoor Cam έχουν ξεκινήσει στην ιστοσελίδα της Ring και στο Amazon και η αποστολή θα γίνει στις 30 Μαΐου. Τα νέα χρώματα θα είναι διαθέσιμα "σύντομα", λέει η Ring.