*

Μπορεί ένα πολύχρωμο feature phone της Nokia να σας βοηθήσει να περιορίσετε τον εθισμό σας στην τεχνολογία;

Αυτά τα τηλέφωνα 4G είναι χαμηλής τεχνολογίας, αλλά υψηλής αισθητικής.

(Credit: Nokia)

Η Nokia προσπαθεί να κάνει τα τηλέφωνα χαμηλής τεχνολογίας και πάλι cool με την κυκλοφορία τριών πολύχρωμων, κομψών τηλεφώνων 4G.

Τα Nokia 215 4G, 225 4G και 235 4G δεν θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στις πιο πρόσφατες εφαρμογές ή ακόμη και να βγάζουν τις καλύτερες φωτογραφίες, αλλά θα χρησιμεύσουν ως ένα αξεσουάρ με γνώμονα τη μόδα για όσους θέλουν να περιορίσουν τον εθισμό τους στα smartphones.

Το Nokia 235 4G διαθέτει οθόνη QVGA 2,8 ιντσών, μαζί με 128MB αποθηκευτικού χώρου και 64MB RAM. Θα μπορείτε να προσθέσετε έως και 32GB αποθηκευτικού χώρου μέσω μιας υποδοχής microSD. Λειτουργεί με τον επεξεργαστή T107 και το λειτουργικό σύστημα S30+. Το τηλέφωνο διαθέτει οπίσθια κάμερα 2MP, αλλά δεν υπάρχει τίποτα μπροστά για τη λήψη selfies.

Διαθέτει MP3 player και ραδιόφωνο FM για να ακούτε μουσική και θα μπορείτε να συνδέσετε τα ασύρματα ακουστικά σας μέσω Bluetooth 5.0. Το κλασικό "φιδάκι" της Nokia βρίσκεται στο τηλέφωνο, όπως και οι εφαρμογές Cloud Apps, οι οποίες φέρνουν στο τηλέφωνο ειδήσεις, τον καιρό και YouTube Shorts. Το τηλέφωνο διατίθεται σε μοβ, γαλάζιο και μαύρο χρώμα.

Το Nokia 225 4G διαθέτει πολλά από τα ίδια χαρακτηριστικά του Nokia 235, συμπεριλαμβανομένου του επεξεργαστή T107 και του λειτουργικού συστήματος S30+, μαζί με 128MB αποθηκευτικού χώρου και 64MB RAM και τη δυνατότητα προσθήκης έως και 32GB αποθηκευτικού χώρου μέσω μιας υποδοχής microSD. Η οθόνη είναι μικρότερη στο 225 στις 2,4 ίντσες αντί για 2,8, ενώ η κάμερα προσφέρει μόνο προδιαγραφές VGA. Το τηλέφωνο εξακολουθεί να έχει πρόσβαση στις εφαρμογές Cloud Apps της Nokia, καθώς και στο "φιδάκι". Κυκλοφορεί σε ροζ και μπλε χρώμα και η τιμή και η διαθεσιμότητά του ποικίλλει ανάλογα με την περιοχή.

Το 215 4G έρχεται επίσης με οθόνη 2,8 ιντσών, αλλά δεν διαθέτει κανενός είδους κάμερα. Κατά τα άλλα, είναι ακριβώς το ίδιο με τα 225 και 235. Το 215 4G διατίθεται σε μπλε, ροδακινί και πρασινωπό/γκρι χρώμα και η τιμή και η διαθεσιμότητά του ποικίλλει επίσης ανάλογα με την περιοχή.