*

Μπείτε στον κόσμο των X-Men 97 και άλλων αγαπημένων της ποπ κουλτούρας με την ευγενική χορηγία της Airbnb

Το Airbnb Icons αναδημιουργεί τοποθεσίες από ταινίες, σειρές, τέχνη και αθλητισμό, αλλά ο χώρος είναι εξαιρετικά περιορισμένος, οπότε κάντε έγκαιρα την αίτησή σας αν ψάχνετε για μοναδικές διακοπές.

(Credit: Airbnb)

Κάλεσμα σε όλους τους οπαδούς των κόμικς! Θέλατε ποτέ να γραφτείτε στο Ινστιτούτο Ανώτατης Εκπαίδευσης του Xavier; Αν και δεν μπορείτε να καταθέσετε τα απολυτήρια του λυκείου σας και να παρακολουθήσετε μαθήματα εκεί, μπορείτε τώρα να διανυκτερεύσετε στην X-Mansion χάρη στην Airbnb.

Η εταιρεία ενοικίασης μόλις ανακοίνωσε το Icons, μοναδικές θεματικές τοποθεσίες με αντίστοιχες εμπειρίες βασισμένες σε ορόσημα από την ποπ κουλτούρα -όπως το σπίτι από το Up! της Disney και την έπαυλη από το X-Men 97.

X-Mansion bedroom
(Credit: Airbnb)

Το Crash at the X-Mansion Icon, που βρίσκεται στο New Castle της Νέας Υόρκης, έχει οικοδεσπότη την Jubilee και κοστίζει 97 δολάρια ανά επισκέπτη. Το σπίτι με τέσσερα κρεβάτια και δύο μπάνια επιτρέπει οκτώ επισκέπτες. Τα προνόμια περιλαμβάνουν:

  • Είσοδος στο φοβερό εργαστήριο του καθηγητή Beast! Μια παιδική χαρά για επιστήμονες, όπου θα τονωθείτε με ενεργειακά ελιξίρια για μεταλλαγμένους.
  • Παρακολουθήση μαθήματος στο Δωμάτιο Κινδύνου, όπου μερικοί από τους καθηγητές θα σας μάθουν πώς να βελτιώσετε τις ικανότητές σας στη μάχη. Ποτέ δεν ξέρετε πότε θα πρέπει να αντιμετωπίσετε το Hellfire Club!
  • Είσοδος στην Αίθουσα Πολέμου για να δοκιμάσετε το κράνος Cerebro και να ανακαλύψετε τη μεταλλαγμένη υπερδύναμή σας. Μπορεί και να είστε μεταλλαγμένοι επιπέδου Ωμέγα όπως η Storm!
  • Ενημέρωση για τις νέες υπερδυνάμεις σας, λήψη επίσημου διπλώματος και φωτογραφία της τάξης σας
  • Δοκιμή της μυστικής συνταγής του Gambit!

Για να γίνει η εμπειρία όσο το δυνατόν πιο αυθεντική, η Airbnb έβαψε στο χέρι κάθε επιφάνεια του σπιτιού (συμπεριλαμβανομένων των φυτών) για να δημιουργήσει αυτή την εμφάνιση των κόμικς. Αν μείνετε στο δωμάτιο του Wolverine, μπορεί να δείτε ακόμα και μερικές γρατσουνιές από τα νύχια του από Αδαμάντιο. Η εταιρεία συνεργάστηκε επίσης με τη Microsoft για να πάρει στα χέρια της ειδική τεχνολογία της εποχής, όπως υπολογιστές που τρέχουν πρώιμες εκδόσεις των Windows, λειτουργικά boombox, CD και κάτι που φαίνεται να είναι ένα μηχάνημα arcade ή μια κονσόλα που ελέγχεται με joystick.

Το X-Mansion είναι ένα από τα 11 Icons που αποκάλυψε η Airbnb. "Τα περισσότερα Icons είναι δωρεάν και όλα έχουν τιμή κάτω από 100 δολάρια ανά επισκέπτη", λέει η εταιρεία, αλλά πρέπει να κάνετε αίτηση για να μείνετε και να ελπίζετε ότι θα σας επιλέξουν. "Οι θέσεις για να κλείσετε μια Icon Listing είναι εξαιρετικά περιορισμένες", σημειώνει η Airbnb στα ψιλά γράμματα.

Μια αντίστροφη μέτρηση εμφανίζει τον χρόνο μέχρι να τεθεί σε λειτουργία κάθε Icon, οπότε οι επίδοξοι επισκέπτες μπορούν να ζητήσουν κράτηση. Οι αιτήσεις για διαμονή στο X-Mansion είναι ανοιχτές μέχρι τις 23:59 μ.μ. PT στις 13 Μαΐου.