Ευχαριστήριο της οικογένειας του 16χρονου που νοσηλεύθηκε στην ΜΕΘ Κοζάνης: ” Η ύπαρξη της ΜΕΘ σε συνδυασμό με τη γνώση, τη θέληση, το πείσμα του ιατρικού νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού, κράτησαν το παιδί μας στη ζωή”

7 Μαΐου 2024
19:20
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς ΟΛΟ το προσωπικό του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, ιδιαίτερα τους ιατρούς και το προσωπικό της παιδιατρικής κλινικής και κυρίως τους ιατρούς και το προσωπικό της ΜΕΘ και τον Διευθυντή της κ. Κωνσταντίνο Στόκο για την άμεση και αποτελεσματική ανταπόκριση στην αντιμετώπιση περιστατικού που αφορούσε τον 16χρονο υιό μας.Η ύπαρξη της ΜΕΘ σε συνδυασμό με τη γνώση, τη θέληση, το πείσμα του ιατρικού νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού υπό τις οδηγίες του κου Στόκου, κράτησαν το παιδί μας στη ζωή.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε επίσης την Ελληνική Αστυνομία για την «γέφυρα ζωής» που έστησε προκειμένου να μεταφερθούν φάρμακα – αντίδοτα που ήταν απαραίτητα για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

Ευχαριστούμε επίσης τη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, που παρέλαβε το παιδί μας και του παρέχει κάθε φροντίδα προκειμένου να αναρρώσει.

Προσκαλούμε και παρακαλούμε το σύνολο των πολιτών της Κοζάνης και της Δυτικής Μακεδονίας, να κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου η ΜΕΘ του Νοσοκομείου μας να συνεχίσει να λειτουργεί.
Οι ΜΕΘ σώζουν ζωές.
Αν δεν υπήρχε η ΜΕΘ με το εξειδικευμένο προσωπικό της, ο υιός μας σήμερα μπορεί να μην ήταν μαζί μας.

Ας μην περιμένουμε να συμβεί και σε εμάς για να καταλάβουμε την αξία της.Στη Δυτική Μακεδονία υπάρχουν περίπου 280 χιλιάδες άνθρωποι που έχουν δικαίωμα στην περίθαλψη και τη ζωή.

Παρακαλούμε τους κυβερνώντες, τους τοπικούς άρχοντες, τη διοίκηση του Νοσοκομείου, όλους τους πολίτες να δείξουν την απαιτούμενη ευαισθησία και να κάνουν κάθε δυνατή ενέργεια για την συνέχεια της λειτουργίας της ΜΕΘ που δίνει ζωή.
Δεν είναι θέμα πολυτέλειας, είναι θέμα ζωής.

Ευχαριστούμε και πάλι ΟΛΟΥΣ όσους με κάθε τρόπο βοήθησαν στην αντιμετώπιση του περιστατικού του υιού μας.

Με εκτίμηση και ευγνωμοσύνη
Βασίλης Φυλάκης – Ειρήνη Μπακαλίδου

2 σχόλια

  • Συμφωνώ απόλυτα και απαιτούμε από την πολιτεία να στελεχώσει άμεσα τις ΜΕΘ Κοζάνης και Πτολ/δας έτσι ώστε να λειτουργήσουν όλες οι κλίνες,που κανονικά έπρεπε να είναι περίπου 30 τον αριθμό και όχι ~3.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.