kozan.gr: H νέα ανάρτηση του Παύλου Πολάκη και το μήνυμά του προς τον Α. Γεωργιάδη για την ΜΕΘ Κοζάνης, με αφορμή το ευχαριστήριο στο kozan.gr από την οικογένεια του 16χρονου που νοσηλεύθηκε στην ΜΕΘ

8 Μαΐου 2024
07:58

 

H νέα ανάρτηση του Παύλου Πολάκη και το μήνυμά του προς τον Α. Γεωργιάδη για την ΜΕΘ Κοζάνης, με αφορμή το ευχαριστήριο στο kozan.gr από την οικογένεια του 16χρονου που νοσηλεύθηκε στην ΜΕΘ.

 

5 σχόλια

  • Αν συνειδητοποιούσαμε πόσο ανυποστήρικτοι είμαστε σε θέματα υγείας θα είχαμε μετακομίσει κι οι τελευταίοι κάτοικοι της περιοχής…

  • Μπράβο πραγματικά στο προσωπικό του νοσοκομείου. Θα καταθέσω όμως την προσωπική μου εμπειρία. Απόστημα στο στόμα με πυρετό και επίσκεψη στο Μαματσειο.
    Δευτέρα βράδυ στις 23:00 με βλέπουν παθολόγοι κάνω αιματολογικές αλλά πρέπει να με δει ΩΡΛ που εφημερεύει αύριο. Οκ. Ξενυχτάνε στη βραχείας νοσηλείας μέχρι την επόμενη μέρα όπου στις 9:30 μας βλέπει η ΩΡΛ. Εξαιρετική ιατρός, μας λέει ότι πρέπει να νοσηλευτούμε, μέχρι αύριο όμως , γιατί αύριο δεν εφημερεύει ΩΡΛ στην Κοζανη. Οπότε, σήμερα Κοζάνη, Αύριο Πτολεμαΐδα, Μεθαύριο Καστοριά. Παρασκευή? Εάν μείνετε μέχρι Παρασκευή στο νοσοκομείο θα πρέπει να πάτε Θεσσαλονίκη.
    Εξαιρετικά κύριε Υπουργέ μας. Συγχαρητήρια για τις αποφάσεις σας και την υποστήριξη των περιφερειακών νοσοκομείων. Αυτό να κοινοποιήσετε στο Instagram σας !!!

  • Έχει όμως άλλη χάρη να σε σκοτώνει “το δικό σου” κόμμα, όχι το κόμμα “των άλλων”, ε;;;;
    Εμπρός για 51%, όχι μόνο 41% … Αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων!

  • Πολύ ωραία τα λέμε από τον καναπέ του σαλονιού μας.
    Και εφ όσων δεν συμβαίνει σ’ εμάς μπορούμε να αναπτύξουμε ολόκληρη διατριβή.
    Αύριο συνεχίζουμε ως έχει.
    Το κριτικαραμε μέσα από κάποια σάιτς, κάναμε το χρέος μας και όλα οκ.
    Πολύ λυπάμαι για την κατάντια μας.
    Φυσικά δεν είμαστε ελεύθεροι ευθυνών.
    Το ποσοστό που τους έδωσε το δικαίωμα να παίζουν με τις ζωές μας τους το πρόσφερε ο ελληνικός λαός απλόχερα.
    Και δεν με απογοητεύει τόσο αυτό όσο η παραίτηση όλων μας από θέματα ζωτικής σημασίας.
    Ένταξει λοιπόν ας περιμένουμε την σειρά μας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.