Κοζάνη: Στην Δυτική Μακεδονία ο Άδωνις Γεωργιάδης – Το πρόγραμμα της επίσκεψής του

8 Μαΐου 2024
10:20

Διήμερη επίσκεψη στη Δυτική Μακεδονία, όπου θα έχει σειρά θεσμικών και κομματικών συναντήσεων, θα πραγματοποιήσει ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης την Πέμπτη 9 και την Παρασκευή 10 Μαΐου.

Στο επίκεντρο των συναντήσεων θα βρεθούν ζητήματα του τομέα υγείας, αλλά και οι ευρωεκλογές, καθώς ο κ. Γεωργιάδης έχει αναλάβει για την ΝΔ τον προεκλογικό συντονισμό. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο Άδωνις Γεωργιάδης την Πέμπτη 9 Μαΐου θα επισκεφθεί τον Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης Παύλο. Στο πρόγραμμα του κ. Γεωργιάδη έχει ενταχθεί επίσκεψη στο Νοσοκομείο Κοζάνης, ενώ στις 11.45 θα κάνει δηλώσεις στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Θα ακολουθήσει συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και φορείς υγείας. Το μεσημέρι ο Υπουργός Υγείας θα βρεθεί στην τοπική κοινότητα Ακρινής.

Την Παρασκευή 10 Μαΐου, σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο κ. Γεωργιάδης θα επισκεφτεί την Καστοριά, όπου, στις 10 το πρωί θα έχει συνάντηση με τους γουναράδες και στις 11 με τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς. Μια ώρα μετά θα επισκεφτεί τον Μητροπολίτη Καστοριάς και θα ακολουθήσει στη 1 μετά το μεσημέρι διευρυμένη ΔΕΕΠ.

Η διήμερη περιοδεία θα ολοκληρωθεί με την επίσκεψη του κ. Γεωργιάδη στην Φλώρινα, όπου στις 3.30 θα συναντηθεί με την διοίκηση του Ιατρικού Συλλόγου, στις 4 το απόγευμα θα συμμετέχει διευρυμένη ΔΕΕΠ ΟΝΝΕΔ, στις 4.30 θα έχει συναντήσεις με δημάρχους και αυτοδιοικητικούς, προέδρους της ΝΟΔΕ και στελέχη της Ν,Δ, ενώ στις 6 το απόγευμα θα επισκεφτεί τον Μητροπολίτη και στις 6.30 τον αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας.

ΕΡΤ Κοζάνη

12 σχόλια

  • Ο/Η ΝουΝτου ΣιγΚουριά χαχαχα! Ζητω η μπλε αναπτυξη των λουκετων! λέει:

    Τελειωσε γρηγορα ο σανος στα δεξιοβολεμενα και ερχεται ο μετρ του ειδους να τους ταισει ξανα να χορτασουν παπατζα. Αχαχαχαχαχα α ρε κατακαημενη δημοσια υγεια σε κλαινε τα ματακια μου με τα σουργελα που σου τυχανε τα τελευταια 5 χρονια

  • Στασίδι οι γνωστοί συδνικάλες της ΔΕΗ για φιλάκια κι αγκαλίτσες. Μετά στην πλατεία με τη σημαία της επανάστασης για τους εργάτες απέναντι στις κυβερνητικές επιλογές. Αυτοί και κανά δυο ακόμη.

  • Να πάει και στο ΕΒΕ Κοζάνης που έκανε πρόεδρο τον Μητλιαγκα με την τροπολογία που πέρασε!!!

  • Εάν δεν δρομολογήσει εδώ και τώρα βελτίωση της κατάστασης στα νοσοκομεία, με αύξηση κλινών ΜΕΘ, αύξηση ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, να τον πάρουν με τις πέτρες!
    Ζούμε από τύχη! Ο 16χρονος από τύχη τη γλίτωσε!

  • Που βρίσκεται αυτά τα νούμερα στης δημοσκοπήσεις είστε αρκετά κάτω από το 28% το λέω εγώ που ψυφησα Για σαράντα χρόνια νέα Δημοκρατία τώρα λατινοπουλου με χίλια και στης εθνικές εκλογές τελειώσατε δεν το έχετε καταλάβει!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.