Δήμος Σερρών- Νοικοκύρεμα: Τάξη, αλφαδιά και πέντε στεφάνια για… κηδεία!!!

Δήμος Σερρών- Νοικοκύρεμα: Τάξη, αλφαδιά και πέντε στεφάνια για… κηδεία!!!

Η νέα δημοτική αρχή φέρεται αποφασισμένη να βάλει τάξη στην αταξία που παρέλαβε και είπε να αρχίσει από τα… στεφάνια!!!.

Έτσι προγραμμάτισε από τώρα για όλες τις εκδηλώσεις του 2024 (29η Ιουνίου, 28η Οκτωβρίου ακόμη και για τα Χριστούγεννα) τα τυπικά που απαιτούνται για την εύρυθμη πραγματοποηση τους (στεφάνια τιμής, μουσική, εδέσματα, προσκλήσεις, σημαίες και λάβαρα) μοιράζοντας με… απευθείας ανάθεση (εδώ τηρήθηκε η πεπατημένη των προηγούμενων. Να ελπίζουμε πως πήραν τουλάχιστον προσφορές ή… μπα, πάρε-φέρε σύστημα) περισσότερα από 22.715€ σε 10 σερραίικες (κι ενα καλό) επιχειρήσεις.

Υπάρχει δε τόση τάξη και… Αλφαδιά που υπάρχει κάλυψη και για έκτακτα περιστατικά, οπως είναι ο… θάνατος σημαινόντων προσώπων, όπου ο Δήμος θα στείλει στεφάνι στην … κηδεία του!!!

Έτσι έχουν προβλεφθεί 5 (πέντε) στεφάνια για …κηδείες!!!

Μια απορία την έχουμε για τον αριθμό των στεφανιών; Γιατί 5; Κι οχι 4 ή 6 Εκαναν καποια έρευνα; Τι ξερουν και δεν μας το λένε;;;

Μια άλλη απορία που έχουμε είναι ότι ξεραμε τα στεφάνια τα πλήρωναν οι φορείς και όχι ο Δήμος, εκτός από τα επίσημα πρόσωπα (27 στεφάνια για την 28η Οκτωβρίου;;; μαζί με τις Δημοτικές ενότητες).

ΕΔΩ ΟΛΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.