Ένα βήμα ακόμη για το Πλανητάριο στον «Κούβελο» του Πύργου

Ένα βήμα πριν την υπογραφή της σύμβασης βρίσκεται ο Δήμος Πύργου, για το έργο που αφορά στην αναβάθμιση του Πολιτικού Κέντρου «Κούβελου» και τη δημιουργία Αστεροσκοπείου – Πλανηταρίου στον ίδιο χώρο.

Η Δημοτική Επιτροπή απέρριψε τις προσφορές από τρεις οικονομικούς φορείς, πριν τελικά προβεί στην ανακήρυξη του προσωρινού ανάδοχου, με ποσοστό μέσης έκπτωσης 3,14%. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν συνολικά πέντε εταιρείες, που διεκδίκησαν την υλοποίηση του έργου.

Η βελτίωση και αναβάθμιση υφιστάμενων υποδομών Πολιτιστικού Πάρκου «Κούβελου», συνολικού προϋπολογισμού 1.310.000 ευρώ, το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», ανήκει στο έργο των αστικών παρεμβάσεων στην ανατολική πλευρά του Πύργου και σύμφωνα με την τεχνική έκθεση περιλαμβάνει επισκευαστικές και κατασκευαστικές εργασίες επί του κτιρίου, καθώς και την διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου με την κατασκευή γηπέδων μπάσκετ και τένις, υπαίθριου θεάτρου, την αναβάθμιση του χώρου περιπάτου με την τοποθέτηση πλαστικού τάπητα, την τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων καθώς και πρασίνου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος