Δευτέρα, 20 Μαΐ
22oC Αθήνα

Eurovision 2024: Επιστρέφουν οι Herreys και Kaarija για εμφανίσεις «έκπληξη» στον Β’ Ημιτελικό

Eurovision 2024: Επιστρέφουν οι Herreys και Kaarija για εμφανίσεις «έκπληξη» στον Β’ Ημιτελικό
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Σε επίσημη ανακοίνωση στον λογαριασμό της Eurovision στο Instagram, επιβεβαιώθηκε ότι στον Β’ Ημιτελικό του διαγωνισμού που θα γίνει αύριο (09.05.2024) θα γίνουν 2 εμφανίσεις «έκπληξη».

Έπειτα από 40 χρόνια μετά τη νίκη τους, επιστρέφουν οι Herreys στην σκηνή της Eurovision για μία ξεχωριστή εμφάνιση στον Β’ Ημιτελικό. Στο ίδιο stage θα βγει και ο Φιλανδός Käärijä που κατέκτησε την δεύτερη θέση το 2023.

Στον αυριανό Β’ Ημιτελικό θα εμφανιστεί και η Έλενα Παπαρίζου παρέα με την Sertab Erener για ένα «karaoke party» που θα οργανωθεί από τον θεσμό, στον οποίο μπορούν να συμμετάσχουν και οι τηλεθεατές από την άνεση του σπιτιού τους.

«Μαντέψτε ποιος επιστρέφει στον Β’ Ημιτελικό; Είναι τρελό. Είναι πάρτι. Είναι ο Käärijä», αναφέρεται στην πρώτη ανακοίνωση.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovision Song Contest (@eurovision)

Ενώ στη δεύτερη ανακοίνωση για το συγκρότημα η ESC ανέφερε: «Τα αδέρφια επέστρεψαν! 40 χρόνια μετά τη νίκη τους οι Herreys επιστρέφουν στη σκηνή της Eurovision στον Β’ Ημιτελικό».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovision Song Contest (@eurovision)

Οι Herreys, που είχαν κερδίσει στον τελικό της Eurovision το 1984, θα ανέβουν στη σκηνή του Μάλμε για να χαρίσουν στους θεατές μία μοναδική performance. Το συγκρότημα έλαβε την πρώτη θέση με το τραγούδι «Diggi-Loo Diggi-ley», εκπροσωπώντας την Σουηδία.

Η περσινή συμμετοχή της Φιλανδίας που τερμάτισε δεύτερη, με τον εκκεντρικό Käärijä και το τραγούδι «Cha Cha Cha», σημείωσε τεράστια επιτυχία. Ο τραγουδιστής έγινε ιδιαίτερα αγαπητός από τους Eurofans, συνεπώς δεν μπορούσε να λείπει από τον φετινό διαγωνισμό.

Η βραδιά του Β’ Ημιτελικού θα μεταδοθεί αύριο, απευθείας από το Μάλμε της Σουηδίας από την ΕΡΤ1 στις 22:00, στον οποίο εμφανίζεται και η ελληνική συμμετοχή με την Μαρίνα Σάττι. Ο μεγάλος Τελικός θα γίνει το Σάββατο 11 Μαΐου.

Media Τελευταίες ειδήσεις