Ενα ελληνικό foodie hotel στο Covent Garden

Ενα ελληνικό foodie hotel στο Covent Garden

Το πρώτο foodie hotel των αδελφών Δούζη ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια στην οδό Μητροπόλεως 23 στην Αθήνα, το γνωστό πλέον «Ergon House» που συνδυάζει φιλοξενία, εστιατόριο και παντοπωλείο

arthrou-foodie-hotel
Στο Covent Garden, στην καρδιά του Λονδίνου, θα ανοίξει το 2025 το «Ergon House Covent Garden». Πρόκειται για το foodie hotel ή στα ελληνικά γαστρονομικό ξενοδοχείο, μια ιδέα των αδελφών Δούζη της Ergon Foods, οι οποίοι θα ανοίξουν στη βρετανική πρωτεύουσα ένα boutique ξενοδοχείο με 20 δωμάτια που θα φιλοξενεί στο ισόγειο μία αγορά με αρτοποιείο, παντοπωλείο, κρεοπωλείο, οπωροπωλείο και άλλα πολλά, με ουκ ολίγα ελληνικά προϊόντα αλλά και πρόσβαση σε γυμναστήριο.

Το πρώτο foodie hotel των αδελφών Δούζη ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια στην οδό Μητροπόλεως 23 στην Αθήνα, το γνωστό πλέον «Ergon House» που συνδυάζει φιλοξενία, εστιατόριο και παντοπωλείο. Από του χρόνου λοιπόν, τo «Ergon House Covent Garden» θα βρίσκεται στον αριθμό 26 της King Street (μέχρι πρότινος λειτουργούσε εκεί το ξενοδοχείο και το εστιατόριο «Carluccio») και θα διαθέτει και εστιατόριο με ταράτσα, «ένα από τα λίγα στην περιοχή με θέα στον λονδρέζικο ορίζοντα», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.


Διαβάστε περισσότερα: newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης