Βρήκε οχιά στην αποθήκη του σπιτιού της στην Καστοριά

Βρήκε οχιά στην αποθήκη του σπιτιού της στην Καστοριά

Πυροσβέστες αιχμαλώτισαν το φίδι και το απελευθέρωσαν στο φυσικό του περιβάλλον

oxia_kastoria
Λαχτάρησε για τα καλά η ιδιοκτήτρια ενός σπιτιού στην κοινότητα Χλόη της Καστοριάς, όταν μπήκε στην αποθήκη της για να πάρει κάποια σύνεργα, την Δευτέρα του Πάσχα, αλλά διαπίστωσε έντρομη ότι στο εσωτερικό της υπήρχε μια οχιά, που ευτυχώς δεν της επιτέθηκε.

Η γυναίκα ειδοποίησε αμέσως την Πυροσβεστική και, ώσπου να φτάσουν οι πυροσβέστες, παρακολουθούσε το επικίνδυνο ερπετό για να μην ξεφύγει και τρυπώσει στην κατοικία της. Λίγο αργότερα, έφτασε ένα όχημα με δυο πυροσβέστες, οι οποίοι εντόπισαν την οχιά και την έβαλαν με ασφάλεια σε ειδικό σάκο.

Στη συνέχεια, οι άνδρες της Πυροσβεστικής έκαναν εξονυχιστική έρευνα στην αποθήκη του σπιτιού για να διαπιστώσουν αν είχαν βρει καταφύγιο σε αυτήν και άλλα φίδια και, όταν βεβαιώθηκαν ότι δεν υπήρχαν, αποχώρησαν και απελευθέρωσαν την οχιά στο φυσικό της περιβάλλον.




Ειδήσεις σήμερα

Αγωνία για τη Ράφα μετά τα ισραηλινά πλήγματα στην περιοχή - Η CIA στις διαπραγματεύσεις για εκεχειρία

Βάρβαρο έγκλημα στην Ινδία: 32χρονη έριξε τον κωφάλαλο γιο της σε ποτάμι με κροκόδειλους - «Σκότωσε τον, μόνο τρώει» της έλεγε ο πατέρας του

H 24χρονη δασκάλα που κατηγορείται για αποπλάνηση 11χρονου είχε φέρει δίπλα της το θρανίο του για να τον ακουμπάει στο μάθημα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης