Η Jenna Ortega επιστρέφει ως «Wednesday», ξεκίνησαν τα γυρίσματα για την 2η σεζόν

Τζένη Ντεμιράι
Η Jenna Ortega επιστρέφει ως «Wednesday», ξεκίνησαν τα γυρίσματα για την 2η σεζόν

Ποιοι δεν θα είναι στο cast της 2ης σεζόν του «Wednesday»;

Και επίσημα σε διαδικασία παραγωγής βρίσκεται ο δεύτερο κύκλος της πολύ πετυχημένης σειράς «Wednesday», η οποία διηγείται τη ζωή της έφηβης Wednesday Addams.

Η Jenna Ortega, που είναι η πρωταγωνίστρια της σειράς, έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μέσω της οποίας ανακοίνωσε ότι έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα για την δεύτερη σεζόν της σειράς.

Σπάζοντας τους κανόνες: Η «αντιεπαγγελματική» κίνηση της Jenna Ortega στο Wednesday

https://www.instagram.com/p/C6rGrZJot_X/

Ο επίσημος λογαριασμός της σειράς στο Instagram δημοσίευσε, επίσης, κάποιες εικόνες από τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν, μόλις εχθές, 7 Μαΐου. Οι φωτογραφίες είναι ασπρόμαυρες και δείχνουν κάποιους από τους πρωταγωνιστές της πετυχημένης σειράς.

Ποιοι είναι στο cast της δεύτερης σεζόν του «Wednesday»

Η Jenna Ortega επιστρέφει ως Wednesday και αυτή τη σεζόν θα είναι και παραγωγός. Άλλα μέλη του cast που επιστρέφουν είναι η Emma Myers ως η ζωηρή συγκάτοικος της Wednesday και λυκάνθρωπος, Enid, η Joy Sunday ως η βασίλισσα του σχολείου, Bianca και ο Hunter Doohan ως Tyler, ο χαριτωμένος barista που στην πραγματικότητα είναι το αιμοδιψές τέρας που σκότωσε πολλούς ανθρώπους την προηγούμενη σεζόν.

Τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Addams, δηλαδή η Catherine Zeta-Jones (Morticia), ο Luiz Guzmán (Gomez) και ο Isaac Ordonez (Pugsley), έχουν προαχθεί σε μόνιμους συντελεστές της σειράς.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ολόκληρη η οικογένεια Addams θα εγγραφεί στην Ακαδημία Nevermore αυτή τη σεζόν μαζί με ένα ονειρεμένο cast από εικόνες και νέα πρόσωπα», ανέφεραν οι Al Gough και Miles Millar σε δήλωσή τους στο Netflix. Για τον Pugsley, αυτή η εξέλιξη είναι λογική, αλλά η Morticia και o Gomez θα είναι δάσκαλοι ή μαθητές; Μήπως θα πάνε για μεταπτυχιακό;

https://www.instagram.com/reel/C6qwr8eM5zB/

Ποιοι δεν θα είναι στο cast;

Μπορεί ο Tyler να αποτελεί και για την επόμενη σεζόν ένα από τους βασικούς χαρακτήρες της σειράς, ωστόσο, ο πατέρας του, τον οποίο υποδύεται ο Jamie McShane θα συνεχίσει μόνο σε μεριά από τα επεισόδια του επερχόμενου κύκλου.

Επιπλέον, ο Percy Hynes White που έπαιζε το άλλο άχαρο αλλά χαριτωμένο αγόρι, τον Xavier, δεν θα επιστρέψει, μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση που οδήγησαν σε μια κινητοποίηση για την απομάκρυνσή του από τη σειρά.

Εκτός Wednesday ο Percy Hynes White, μετά τις online κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση

https://www.instagram.com/p/C6q0M2MMOg-/

Πηγή κεντρικής εικόνας: @jennaortega