Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μαμά «κουκουβάγια» αλλά ο γιος της, ο Mike της απάντησε επικά

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μαμά «κουκουβάγια» αλλά ο γιος της, ο Mike της απάντησε επικά

Όπως κάθε μαμά σε αυτόν τον πλανήτη, έτσι και η Σίσσυ Χρηστίδου λέει πολύ συχνά «μπράβο» στους γιους της για τα κατορθώματά τους.

Τον πιο σπουδαίο ρόλο στη ζωή της Σίσσυς Χρηστίδου τον έχουν οι γιοι της, ο Μιχαήλ - Άγγελος ή Mike που είναι 10 χρονών και ο Φίλιππος - Ραφαήλ που σε λίγους μήνες θα κλείσει τα 16.

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για τον έρωτα στα 40+ και η ατάκα της για τα red flags έγινε viral

Η παρουσιάστρια αρκετές φορές δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους, χωρίς ωστόσο να δείχνει τα πρόσωπά τους, κάτι που ακολουθεί και ο πρώην σύζυγός της και frontman των Onirama, Θοδωρής Μαραντίνης, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τους γιους τους.

Η επική ατάκα του Mike στην Σίσσυ Χρηστίδου

Μια από τις αγαπημένες ασχολίες της Σίσσυς Χρηστίδου είναι η μαγειρική. Πολλές φορές δείχνει στους διαδικτυακούς της φίλους τις νοστιμιές που ετοιμάζει για τους γιους της, ενώ υπάρχουν και φορές που τα δυο αγόρια την βοηθούν στις διάφορες παρασκευές, όπως έγινε πρόσφατα με τον Mike να την βοηθάει να φτιάξει ένα παστίτσιο.

Η παρουσιάστρια του Χαμογέλα και Πάλι! περήφανη που ο γιος της ακολουθούσε πιστά τις οδηγίες της του είπε πολλά «μπράβο» με τον Mike να της απαντά πως το ίδιο του λέει κι όταν απλά αναπνέει. Με χιουμοριστικό τρόπο ο μικρότερος γιος της Σίσσυς Χρηστίδου ήθελε να της πει πως καμιά φορά τον «κακομαθαίνει». Αλλά και ποια μαμά δεν έχει τύχει να το κάνει αυτό με το παιδί της. «Ελληνίδα μάνα» θα την έλεγαν κάποιοι ή «μαμά κουκουβάγια».

Η σχέση της Σίσσυς Χρηστίδου με το κορίτσι του μεγάλου της γιου

Ο μεγάλος γιος της Σίσσυς Χρηστίδου είναι για τα καλά στη φάση της εφηβείας, όπως είπε η ίδια πρόσφατα στο podcast της Μαρίας Σολωμού, «Μαρία τη νύχτα» που βρέθηκε καλεσμένη. Εν ολίγοις, όπως όλοι οι έφηβοι, έτσι και ο Φίλιππος Ραφαήλ δεν θέλει να μιλάει πολύ με τη μαμά του παρά μόνο για τα βασικά. Αλλά και ποιος γονιός δεν τα έχει περάσει αυτά;

Bέβαια, ο έφηβος γιος της με τον Θοδωρή Μαραντίνη, έχει και κορίτσι, κάτι που η Σίσσυ Χρηστίδου και γνωρίζει και εγκρίνε, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο γιος μου έχει φέρει κορίτσι στο σπίτι, έχουν σχέση, αλλά δεν θέλω να μιλήσω για αυτό, γιατί μπορεί να με μαλώσει. Την αγαπώ πολύ, πολύ την αγαπώ. Είναι τι θα τύχει όμως. Είναι ένα κορίτσι που είναι λογικό πολύ, τον προσγειώνει. Είναι μια πολύ καλή περίπτωση, είναι ένα διαμάντι αυτό το κορίτσι, οπότε νιώθω καλά με αυτό.

«Αν ήταν κάτι που θεωρούσα ότι του κάνει κακό, δεν ξέρω πως θα το διαχειριζόμουν. Αυτό θα μου ήταν δύσκολο. Είναι μαζί 1,5 χρόνο. Είμαι πολύ περήφανη και για την επιλογή του και με τον τρόπο που το χειρίζεται. Είναι πολύ ώριμο παιδί. Είναι πολύ συγκινητικό αυτό, είναι γλυκάκια» πρόσθεσε στη συνέχεια η ίδια.

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε στη Μαρία Σολωμού πώς είναι που τα τελευταία 5 χρόνια μεγαλώνει τα παιδιά της ως χωρισμένη μαμά.

«Ζω λίγο διπλή ζωή. Αυτό που το ζουν οι χωρισμένες μανάδες. Όταν δεν έχω τα παιδιά, έχω ξαφνικά όλον αυτόν τον ελεύθερο χρόνο που πριν δεν τον είχα. Γιατί είχα τα παιδιά πάντα. Τώρα έχω δυόμιση ημέρες την εβδομάδα χωρίς τα παιδιά. Ξαφνικά δημιουργήθηκε ένα πεδίο. Στην αρχή μου ήταν δύσκολο, όλη αυτή η ησυχία. Μετά λιγότερο, και τώρα… μη διαπραγματεύσιμο. Έφτιαξα μια μικρή ζωούλα μέσα στην κανονική ζωή που για εμένα είναι πάρα πολύ σημαντική. Θα έπρεπε να το κάνουν οι άνθρωποι και μέσα στον γάμο τους» είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

https://www.instagram.com/p/C4LVX5boG-4/