Οι χαλαρές μπούκλες της Biel είναι το ιδανικό χτένισμα για το καλοκαίρι

Οι χαλαρές μπούκλες της Biel είναι το ιδανικό χτένισμα για το καλοκαίρι
Jessica Biel attends The Metropolitan Museum of Art's Costume Institute benefit gala celebrating the opening of the "Sleeping Beauties: Reawakening Fashion" exhibition on Monday, May 6, 2024, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP) Invision

Είναι ένα επιμελώς ατημέλητο χτένισμα που ταιριάζει σε κάθε περίσταση και ενδείκνυται για του γάμους και τις βαφτίσεις που μπορεί να είσαι καλεσμένη τους επόμενους μήνες.

Τα beach waves είναι το χτένισμα που μυρίζει αναμφίβολα καλοκαίρι. Αυτές οι μικρές και ανέμελες μπούκλες μας φέρνουν στο μυαλό τα παιδικά μας χρόνια, που βγαίναμε από τη θάλασσα και το αλάτι που έμενε πάνω στα μαλλιά τα έκανε σπαστά και κυματιστά. Ακριβώς αυτό το look, έχει γίνει απίστευτα trending τα τελευταία χρόνια, καθώς θυμίζει τα κύματα της θάλασσας.

Shower hair: Το χτένισμα που ξεχωρίσαμε στο Met Gala είναι η huge τάση του καλοκαιριού

Τα beachy μαλλιά ήταν από τα χτενίσματα που κυριάρχησαν στο red carpet του Met Gala 2024. Η Jessica Biel ήταν από τις celebrities που επέλεξαν τις χαλαρές μπούκλες για να ολοκληρώσουν το beauty look τους. Η αμερικανίδα ηθοποιός εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα μάξι ροζ φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και φτερά, με την υπογραφή του οίκου Tamara Ralph. Για το μακιγιάζ, η Biel επέλεξε ένα natural makeup look με απαλές ροζ αποχρώσεις, ενώ οι χαλαρές μπούκλες πλαισιώνονταν γύρω από το πρόσωπο και κολάκευαν τα χαρακτηριστικά της.

2024 MET Museum Costume Institute Benefit Gala

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Invision

Πρόκειται για ένα δημοφιλές look, καθώς μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα, σε κάθε μήκος μαλλιών, ενώ μπορεί να συνδυαστεί από τις πιο απλές, ως τις πιο βραδινές και sexy εξόδους, χαρίζοντας ένα boho στιλ. Είναι ένα επιμελώς ατημέλητο χτένισμα που ταιριάζει σε κάθε περίσταση και ενδείκνυται για του γάμους και τις βαφτίσεις που μπορεί ήδη να είσαι καλεσμένη τους επόμενους μήνες.

8 ενυδατικές κρέμες προσώπου για λαμπερή επιδερμίδα από το πρωί ως το βράδυ

https://www.instagram.com/reel/C6rSZHcOTg-/

Όλα τα tips για να πετύχεις τέλεια beach waves

Όπως αναφέραμε και παραπάνω το συγκεκριμένο χτένισμα γίνεται εύκολα και γρήγορα, γι' αυτό κράτα σημειώσεις...

Vuitton-clp-F24-009.jpg

Στην αγορά υπάρχουν ειδικά hair spray, τα οποία έχουν ως κύριο συστατικό τους το αλατόνερο το οποίο είναι ιδανικό για να δημιουργήσει το τέλειο beach wavy look. Ψεκάζεις σε νωπά μαλλιά το spray και… Voilà! Με δύο απλές κινήσεις έχεις σχηματίσει κυματιστά μαλλιά. Προσοχή! Μην χτενίσεις τα μαλλιά σου, αφού ψεκάσεις το προϊόν. Καλό είναι να τα χτενίσεις όταν είναι ακόμα νωπά και όχι όταν στεγνώσουν.

Το παρακάτω TikTok video θα σε βοηθήσει να ακολουθήσεις ένα-ένα τα steps για να πετύχεις τις χαλαρές μπούκλες της Jessica Biel. Good luck queen!

Dry shampoo: Το hack για τέλεια μαλλιά ακόμα κι αν δεν έχεις προλάβει να λουστείς