Τετάρτη 8 Μάη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΠΑΜΕ - ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΦΟΡΕΙΣ
Κάτω τα χέρια από τα σπίτια του λαού!

Νέες κινητοποιήσεις σήμερα και αύριο ενάντια σε πλειστηριασμούς

Σε κινητοποιήσεις ενάντια σε πλειστηριασμούς λαϊκών κατοικιών καλεί σήμερα και αύριο το ΠΑΜΕ. Συγκεκριμένα, σήμερα, Τετάρτη, διαμαρτυρία θα γίνει στις 10 π.μ. στην εταιρεία «Intrum» και αύριο, Πέμπτη, στις 12 μ. στην «do Value».

«Η εβδομάδα των παθών δεν έχει τέλος για τα λαϊκά νοικοκυριά. Συνεχίζονται αμείωτοι οι πλειστηριασμοί», τονίζει το ΠΑΜΕ και καλεί σωματεία και μαζικούς φορείς να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους σε όσους προσπαθούν να σώσουν τα σπίτια τους.

«Δεν έχει τέλος η ασυδοσία των τοκογλύφων που έχουν πέσει επάνω στις κατοικίες, βλέποντας τα απίστευτα κέρδη που αποκομίζουν από την εκμετάλλευσή τους. Ολόκληρες οικογένειες με σοβαρά προβλήματα ξεσπιτώνονται χωρίς έλεος. Αλλοι με μικρά παιδιά που πάνε ακόμα σχολείο, άλλοι που τρέχουν στα νοσοκομεία για λόγους υγείας, βρίσκονται με τελεσίγραφα στα χέρια για έξωση», καταγγέλλει το ΠΑΜΕ.

«Κανείς δεν είναι μόνος. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας. Κάθε χώρος δουλειάς και κάθε γειτονιά να γίνουν κάστρα αλληλεγγύης και αγώνα. Για τη λαϊκή οικογένεια η εβδομάδα των παθών δεν έχει τέλος, ενώ για τα κοράκια κάθε μέρα είναι ανάσταση κερδών», καταλήγει.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ