ΑρχικήgamingΑνακοινώθηκε το Batman: Arkham Shadow για το Meta Quest 3

Ανακοινώθηκε το Batman: Arkham Shadow για το Meta Quest 3

Batman: Arkham Shadow
Meta Quest 3

Η σειρά Batman: Arkham αναπροσδιορίστηκε το είδος των υπερ-ηρώων και άλλαξε την πορεία των παιχνιδιών δράσης μετά την κυκλοφορία του Arkham Asylum. Ενώ τέσσερις κύριες εκδόσεις – το Asylum, το City, το Origins και το Knight – παρέδωσαν παρόμοιο gameplay, ένα μικρότερο spin-off παιχνίδι, το Batman: Arkham VR του 2016, έδωσε τη δυνατότητα στους παίκτες να υποδυθούν τον Batman: Caped Crusader χρησιμοποιώντας το PlayStation VR, το Oculus Rift ή το HTC Vive. Το Batman: Arkham VR έδωσε περισσότερο την εντύπωση της διαφήμισης ενός τεχνολογικού άλματος παρά ενός πλήρως ανεπτυγμένου παιχνιδιού, αλλά οι σχετικά υψηλές πωλήσεις του έδειξαν ότι η ζήτηση υπήρχε. Σήμερα, η Oculus Studios ανακοίνωσε έναν άλλο τίτλο, αποκλειστικό για το VR headset της Meta που τίθεται στο σύμπαν του Batman: Arkham με τίτλο Batman: Arkham Shadow.

Δείτε επίσης: Διαρροή gameplay για το ακυρωμένο παιχνίδι Batman

Παρόλο που η Rocksteady Studios, η εταιρεία που ανέπτυξε το Asylum, το City και το Knight, ήταν πίσω από το Batman: Arkham VR, η εταιρεία που πρόσφατα κυκλοφόρησε το Suicide Squad: Kill the Justice League δεν φαίνεται να συμμετέχει στο project του Batman: Arkham Shadow. Αντ’ αυτού, η Camouflaj, η εταιρεία πίσω από το République και το Iron Man VR, είναι υπεύθυνη για το Batman: Arkham Shadow.

Batman: Arkham Shadow
Meta Quest 3

Οι λεπτομέρειες είναι ελάχιστες, αλλά ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Camouflaj, Ryan Payton, έγραψε ένα γράμμα εξ ονόματος της ομάδας, το οποίο δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο της εταιρείας. Από την αρχή, το Batman: Arkham Shadow διαμορφώνεται για να είναι το απόλυτο παιχνίδι VR και να εκμεταλλευτεί πλήρως το Meta Quest 3. “Η εμπειρία μας από οκτώ χρόνια αφοσίωσης στην ανάπτυξη παιχνιδιών VR μας έχει επιτρέψει όχι μόνο να δημιουργήσουμε ένα παιχνίδι με έντονο αίσθημα του Arkham, αλλά να το κάνουμε με έναν τρόπο που εκμεταλλεύεται την εμβληματική μαγεία που μπορεί να προσφέρει μόνο η εικονική πραγματικότητα (VR).”

Δείτε ακόμα: Το Palworld προσθέτει 4 νέα ενδιαφέροντα Pals

Το Batman: Arkham Shadow είναι το μεγαλύτερο έργο ανάπτυξης της Camouflaj μέχρι σήμερα και σηματοδοτεί τη δεύτερη κυκλοφορία μας ως μέλος της Oculus Studios, μετά την κριτικά αξιολογημένη κυκλοφορία του Marvel’s Iron Man VR για το Quest 2 το 2022″, ανέφερε έπειτα το γράμμα.

Σε συνδυασμό με το art style, το teaser trailer φαίνεται να υπονοεί ότι ο Ratcatcher είναι ο κύριος κακός σε αυτόν τον τίτλο.

Κοιτάξτε το πολύ σύντομο teaser video παρακάτω.

Μπορούμε να περιμένουμε μια πλήρη αποκάλυψη στο livestream του Summer Game Fest 2024, που έχει προγραμματιστεί για τις 7 Ιουνίου.

Το Batman: Arkham Shadow αναμένεται αποκλειστικά στο Meta Quest 3 αργότερα φέτος.

Πηγή: gameinformer

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS