ΑρχικήgamingHelldivers 2: Απόλυση Αντιδραστικού Community Manager

Helldivers 2: Απόλυση Αντιδραστικού Community Manager

Helldivers 2

Ο community manager του Helldivers 2 απολύθηκε προφανώς μετά από την προτροπή για αρνητικές κριτικές λόγω της τώρα ακυρωθείσας απόφασης της PSN: “Ήξερα ότι πήρα ένα ρίσκο με αυτά που είπα“.

Ο Spitz λέει ότι απολύθηκε ανεπιθύμητα από την Arrowhead

Ένας community manager του Helldivers 2 δηλώνει ότι έχει απολυθεί μετά την προτροπή για αρνητικές κριτικές στο Steam ως απάντηση στην πρόσφατη ανακληθείσα απόφαση της Sony να επιβάλει τη σύνδεση του λογαριασμού PlayStation Network.

Δείτε επίσης: Starfield: Λύση σε Ένα Από τα Μεγαλύτερα Προβλήματά του

Μετά την ανακοίνωση της προηγούμενης εβδομάδας ότι οι παίκτες του Helldivers 2 στο PC θα ήταν υποχρεωμένοι να συνδέσουν τους λογαριασμούς τους PSN για να συνεχίσουν να παίζουν το παιχνίδι, ένα απόλυτο τσουνάμι αντιδράσεων έπληξε τόσο τη Sony όσο και την Arrowhead. Καθώς ο θόρυβος της διαμαρτυρίας συνέχισε να διογκώνεται, ο community manager Spitz άρχισε ενεργά να ενθαρρύνει τους παίκτες να κάνουν αισθητή τη φωνή τους, καθώς αυτό θα έδινε στην Arrowhead “περισσότερη επιρροή στις συζητήσεις με τη Sony” για να αναστραφεί η απόφαση. Λίγο μετά την ανακοίνωση της ενημέρωσης από τη Sony, περισσότερες από 200.000 αρνητικές κριτικές αναρτήθηκαν στη σελίδα του Helldivers 2 στο Steam, και τελικά η απόφαση αναστράφηκε, αλλά όχι χωρίς καμία καίρια απώλεια.

Δείτε ακόμα: Το Assassin’s Creed Mirage έρχεται σε iPhone & iPad

Στο επίσημο κανάλι Discord του Helldivers 2, ο Spitz αποκάλυψε ότι δεν είναι πλέον community manager της Arrowhead, ούτε εργάζεται για το στούντιο πλέον. Επίσης, διευκρίνισε ότι αυτή “δεν ήταν” μια εθελοντική αποχώρηση.

Γενικά δεν είναι καλή ιδέα να λέτε στους ανθρώπους να προβούν σε επιστροφές και να αφήνουν αρνητικές κριτικές όταν είστε community manager. TIL,” δήλωσε ο Spitz. “Εκτιμώ όλη την υποστήριξη και εκτιμώ ακόμα περισσότερο ότι όλοι μπορούν να παίξουν ξανά το παιχνίδι χωρίς περιορισμούς. Ήξερα ότι ρίσκαρα με αυτά που είπα για επιστροφές και αλλαγές κριτικών. Το υποστήριξα. Ήταν δουλειά μου να εκπροσωπώ την κοινότητα, αυτό έκανα.”

Πρόσθεσε: “Ήθελα να δουλέψω για την Arrowhead επειδή είναι το αγαπημένο μου στούντιο όλων των εποχών. Είχα αυτήν την ευκαιρία. Είμαι ευγνώμων γι’ αυτήν την ευκαιρία. Θα συνέχιζα ευχαρίστως να εργάζομαι για αυτούς αν είχα την επιλογή, αλλά αυτό δεν εξαρτάται από μένα ή από κανέναν άλλο εδώ μέσα. Μπορώ να φύγω ευτυχισμένος και δεν θέλω κανείς να προκαλεί προβλήματα εξ ονόματός μου, ειδικά όχι σε ανθρώπους που ακόμα τρέφω πολλή φροντίδα και σεβασμό.”

Δείτε επίσης: Νέο Τρέιλερ Star Wars: Hunters – Τον Ιούνιο στα Switch, iOS, Android

Χωρίς να γνωρίζουμε την πλήρη κατάσταση, είναι δύσκολο να πούμε τι ακριβώς έγινε στην πιθανή απόλυση του Spitz, αλλά αν ήταν μόνο βασισμένη στην ενθάρρυνσή του προς τους παίκτες να αφήσουν κακές κριτικές, νομίζω είναι ασφαλές να πούμε ότι αγωνίστηκε και έδωσε μια καλή μάχη.

Πηγή: gamesradar

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS