ΑρχικήUpdatesGoogle Pixel: Νέα Ενημέρωση με Διορθώσεις και Βελτιώσεις

Google Pixel: Νέα Ενημέρωση με Διορθώσεις και Βελτιώσεις

Google Pixel Ενημέρωση

Η Google φέρνει την ενημέρωση του Μαΐου στα τηλέφωνα Pixel με διορθώσεις σφαλμάτων.

Η αναβάθμιση της νέας εκδόσεως ξεκινά σήμερα για τις παγκόσμιες εκδόσεις των Pixel 5a και άνω.

Δείτε επίσης: Τα Google Pixel 9 εξοπλίζονται με Samsung Exynos Modem 5400

Αυτά που πρέπει να γνωρίζετε:

  • Η διάθεση της ενημέρωσης του Μαΐου για τα τηλέφωνα Pixel ξεκίνησε από χτες (7 Μαΐου) για τις παγκόσμιες εκδόσεις των Pixel 5a και άνω.
  • Η αναβάθμιση της νέας εκδόσεως προσφέρει βελτιώσεις στην σταθερότητα των συσκευών και διορθώνει κάποια θέματα απόδοσης της κάμερας για τα Pixel 8 και 8 Pro.
  • Η διάθεση θα γίνει σε φάσεις και αναμένεται να φτάσει σε όλα τα κινητά μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Η Google μόλις ολοκλήρωσε το λανσάρισμα του νέου Pixel 8a και του Pixel Tablet. Από την άλλη πλευρά, η εταιρεία έχει επίσης κυκλοφορήσει την ενημέρωση του Μαΐου για τα τηλέφωνα Pixel (7 Μαΐου).

Δείτε ακόμα: Tesla: Λανσάρει τον δικό της voice assistant

Στην ανάρτηση της κοινότητας, η Google ανακοίνωσε τη διάθεση της ενημέρωσης για τις συσκευές Pixel που τρέχουν Android 14, συμπεριλαμβανομένου του Pixel 5a και άνω. Οι παγκόσμιες εκδόσεις αυτών των κινητών φέρουν τις εκδόσεις AP1A.240505.004/005 και περιλαμβάνουν επίσης το Pixel Tablet. Ενώ η διάθεση ξεκίνησε από χτες, η Google λέει ότι θα συνεχιστεί σε φάσεις τις επόμενες εβδομάδες, ανάλογα με τον φορέα και το μοντέλο της συσκευής.

Google Pixel Ενημέρωση

Ενώ η ενημέρωση του Μαΐου περιλαμβάνει την πιο πρόσφατη παρτίδα ασφαλείας, φέρνει διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις για τους χρήστες των Pixel. Οι βελτιώσεις μπορούν να παρατηρηθούν στη σταθερότητα ή την απόδοση του Bluetooth LE ήχου για τις προαναφερθείσες συσκευές Pixel, συμπεριλαμβανομένου του Pixel Fold και του Pixel Tablet.

Οι κάτοχοι του Pixel 8 και του Pixel 8 Pro που αντιμετώπιζαν προβλήματα στην απόδοση της κάμερας υπό συγκεκριμένες συνθήκες, όπως κατά την καταγραφή ενός βίντεο, έχουν συμπεριλάβει ένα νέο διορθωτικό μέτρο στην τελευταία ενημέρωση.

Δείτε επίσης: YouTube TV: Το Multiview έρχεται και στις Android συσκευές

Η πιο πρόσφατη ενημέρωση των τηλεφώνων Pixel ακολουθεί την ενημέρωση του Pixel Watch που έγινε νωρίτερα. Η ενημέρωση κυκλοφόρησε σε όλα τα μοντέλα Pixel Watch που τρέχουν το Wear OS 4, και είναι επίσης διαθέσιμη σε φάσεις, με τους χρήστες να την αναμένουν τις επόμενες εβδομάδες.

Με τις μηνιαίες ενημερώσεις των συσκευών Pixel και την κυκλοφορία του Pixel 8a και του Pixel Tablet να έχουν ολοκληρωθεί τώρα, η μηχανή αναζήτησης ετοιμάζεται για το γεγονός Google I/O 2024 στις 14 Μαΐου, που απέχει μία εβδομάδα. Πιθανώς θα δούμε ανακοινώσεις λογισμικού συνοδευόμενες από το Android 15, πιθανές ενημερώσεις που θα έρθουν στο Gemini αργότερα φέτος, και μεγαλύτερη έμφαση στην τεχνητή νοημοσύνη ξανά.

Πηγή: androidcentral

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS