Επιστροφή εκδρομέων: Πού είναι αυξημένη η κίνηση στην Αθηνών – Κορίνθου

Αλλά και μεγάλη... έξοδος για μονοήμερες εκδρομές νωρίτερα  

Η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα (video ΕΡΤ)

Συνεχίζεται η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα με την εικόνα της εθνικής οδού Αθηνών - Κορίνθου να είναι βελτιωμένη σε σχέση με νωρίτερα, αλλά η κίνηση παραμείνει αυξημένη με τα οχήματα να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες από Αγίους Θεοδώρους έως τα Μέγαρα αλλά και από το Ζευγολατειό προς την Κόρινθο και τα διόδια του Ισθμού.

Η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα σήμερα το μεσημέρι (google maps)

Η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα σήμερα το μεσημέρι (google maps)  

Αντίθετα χωρίς προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αθηνών-Λαμίας όπου νωρίτερα υπήρχαν καθυστερήσεις από το Καπανδρίτι έως τα διόδια Αφιδνών.

Μεγάλη είναι η κίνηση και σήμερα στα διόδια των Νέων Μαλγάρων, στην επιστροφή των εκδρομέων στη Θεσαλονίκη, όπου σχηματίσθηκαν χθες μεγάλες «ουρές».  

Μεγάλη κίνηση αναμένεται και στο λιμάνι του Πειραιά μετά τις 5 μμ όταν αναμένεται να καταπλεύσουν τα περισσότερα πλοία από τα νησιά.   

Επιστροφή: Τα τελευταία στοιχεία για την κυκλοφορία   

Όπως μετέδωσε ο Γ. Σαραντάκος στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Ρ. Τραγόμαλλου, η μεγαλύτερη κίνηση παρουσιάζεται αυτήν την ώρα στα παρακάτω σημεία της Αθηνών – Κορίνθου και της Κορίνθου - Τριπόλεως, στην κατεύθυνση προς Αθήνα:       
•    Σπαθοβούνι  
•    Κιάτο 
•    Μέγαρα 
•    Κινέτα (λιγότερο) 

Χαρακτηριστικό είναι ότι χθες και σήμερα επέστρεψαν από τα διόδια Αφιδνών 47.000 και από Ελευσίνα 65.000 αυτοκίνητα, ενώ έχουν φύγει πάνω από 500.000 για το Πάσχα! 

Οι αριθμοί της επιστροφής: Δεν έχουν γυρίσει ακόμα οι περισσότεροι εκδρομείς

Οι αριθμοί της επιστροφής: Δεν έχουν γυρίσει ακόμα οι περισσότεροι εκδρομείς  

Ένα άλλο αξιοσημείωτο είναι ότι σήμερα ήταν κάποια στιγμή μεγαλύτερη η…  έξοδος των οχημάτων για μονοήμερες εκδρομές, λόγω της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς για σήμερα, με το ενδεχόμενο η επιστροφή τους από το απόγευμα σε συνδυασμό με την επιστροφή και των εκδρομέων του Πάσχα να δημιουργήσει προβλήματα.

Εορτασμός Πρωτομαγιάς: Σήμερα η αργία 

Σταδιακή φαίνεται να είναι πάντως και η  επιστροφή όσων ταξίδεψαν ακτοπλοϊκώς, καθώς στα λιμάνια της Αττικής επέστρεψαν 40.000 ταξιδιώτες χθες,  όταν έχουν φύγει 100.000.      
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top