Σταυρούπολη: Video ντοκουμέντο στο Star από τις έρευνες για το έγκλημα  

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών και άρωμα γυναίκας βλέπει για το έγκλημα η ΕΛΑΣ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης προκειμένου να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους εκτελεστές του Ρώσου στην περιοχή της Σταυρούπολης. Σύμφωνα με πληροφορίες οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα, καθώς το θύμα είχε βαρύ παρελθόν με εκβιασμούς και προστασίες νυχτερινών μαγαζιών.  Μυστήριο αποτελεί ακόμα ο ρόλος της γυναίκας, η οποία οδηγούσε το αυτοκίνητο με το οποίο οι εκτελεστές έφθασαν στο ραντεβού του θανάτου. 


Θεσσαλονίκη: Πού ψάχνει τους δράστες η Αστυνομία

Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισαν το Star  και η Ραλλιώ Λεπίδου βλέπετε το πλήρωμα της ομάδας ΔΙΑΣ να ξεκινά τις αναζητήσεις για το μπορντό αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία, ενώ οι αστυνομικοί της ασφάλειας κρατάνε ακόμα στα χέρια τους το αιματοβαμμένο σεντόνι.  

Σταυρούπολη: Το ντοκουμέντο του Star για της έρευνεςτης ΕΛΑΣ για το έγκλημα

Σταυρούπολη: Το ντοκουμέντο του Star για της έρευνεςτης ΕΛΑΣ για το έγκλημα  

Οι έρευνες των αστυνομικών στρέφονται στον κόσμο της νύχτας.  Μέσα από ένα ογκώδες υλικό από κάμερες ασφαλείας οι αστυνομικοί  προσπαθούν να φθάσουν στην ταυτότητα των εκτελεστών του 41χρονου με τα αρχικά Γ.Μ , ο οποίος στο παρελθόν είχε απασχολήσει για προστασίες, εκβιασμούς ακόμα και εμπρησμούς. 

Δύο ημέρες μετά το έγκλημα οι πολίτες στη Σταυρούπολη συνεχίζουν  να είναι σοκαρισμένοι από το φονικό . Οι πυροβολισμοί έπεσαν ακριβώς μπροστά από πάρκο και ήταν θέμα τύχης που δεν έπαιζαν παιδιά όταν έπεφτε νεκρός ο άντρας. 

Σταυρούπολη: Η περιοχή της δολοφονίας

Σταυρούπολη: Η περιοχή της δολοφονίας  

Ραντεβού θανάτου με άρωμα γυναίκας  

Ο άτυχος άνδρας πήγε στο ραντεβού του θανάτου με τη μοτοσυκλέτα του. Περπάτησε προς την παιδική χαρά και δέχτηκε πισώπλατα δύο πυροβολισμούς. Οι δύο εκτελεστές επέβαιναν σε αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες με οδηγό μία γυναίκα. Στον τόπο του εγκλήματος οι αρχές εντόπισαν τον έναν κάλυκα, ενώ τον δεύτερα φέρεται να τον πήρε ο δράστης μετά τη δολοφονία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top