Συγκλονίζει η μητέρα του βρέφους που πέθανε στη Θήβα μιλώντας στο Star 

«Ήταν ένα αγγελάκι» - Η ιατροδικαστική θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου  

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου - μυστήριο του βρέφους στη Θήβα που «έσβησε» ξαφνικά στο ύπνο του αναμένεται να ρίξει τις επόμενες ημέρες η ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει. Απαρηγόρητη η μητέρα του άτυχου μωρού μίλησε στον Γιάννη Σωτηρόπουλο.
 

«Έχει φύγει ένα "κομμάτι" μας.  Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να σας πω.  Αγγελάκι ήταν, πως μπορούμε να ηρεμήσουμε;» δήλωσε η  μητέρα, που όπως ανέφερε έχει άλλο ένα παιδί,  δυόμιση ετών.  «Πρώτα μίλαγε και έλεγε το όνομα του αδερφού της, τώρα βλέπει τις φωτογραφίες του και φιλάει τις φωτογραφίες του» πρόσθεσε η μητέρα. 

Τραγωδία στη Θήβα: Νεκρό μωρό 1,5 έτους

Η χαροκαμένη μάνα, ανήμερα του Πάσχα μέσα στο σπίτι της στη Θήβα, έχασε ξαφνικά το ένα βλαστάρι της. τον Μοχάμετ. 'Ηταν μόλις 14 μηνών. Δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα το κακό που τη βρήκε. Το μόνο που ζητά από τις αρχές είναι να μάθει από τι έφυγε το αγγελούδι της.
«Είχε ξυπνήσει λίγο το βραδάκι, είχε και λίγο πονάκια στα δοντάκια. Καθίσαμε μαζί του, τον ηρεμήσαμε. Ήπιε τότε λίγο γαλατάκι, λίγο χαμομήλι, του δώσαμε και λίγο μέλι. Το πρωί είχα ξυπνήσει, ήταν ξύπνιος κι αυτός. Μετά από μερικά λεπτά, που ήρθα μέσα στο δωμάτιο, τον βρήκα,  είχε "φύγει"...» αποκαλύπτει στο Star. 

Το νοσοκομείο της Θήβας στο οποίο διακομίσθηκε αρχικά το βρέφος

Το νοσοκομείο της Θήβας στο οποίο διακομίσθηκε αρχικά το βρέφος  

Eκτιμήσεις ιατροδικαστών για τον ξαφνικό θάνατο του μωρoύ  

Την Πέμπτη αναμένεται να βγούν τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής, ώστε να λυθεί ο θάνατος-γρίφος για το βρέφος που χάθηκε. Ποιες όμως μπορεί να είναι οι πιθανές αιτίες θανάτου σε αυτές τις ηλικίες;  

Ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης δηλώνει στο Star:  «Οι θάνατοι κάτω των 5 ετών συνήθως είναι αποτέλεσμα, είτε ατυχημάτων, δηλαδή δηλητηρίαση ή πνιγμονή, είτε κάποιων ανωμαλιών που μπορεί να υπάρχουν στην ανατομική διάπλαση, οι διαταραχές στην καρδιακή λειτουργία. Φυσικά υπάρχουν τα ξένα νοσήματα, όπως είναι τα νοσήματα του αναπνευστικού, που προκαλούν συγκεκριμένα συμπτώματα και πάντα δεν πρέπει να ξεχνάμε στη διερεύνηση τις εγκληματικές ενέργειες, όπως είναι ο βίαιος θάνατος μετά από κάποια κακοποίηση του παιδιού».   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top