Η εισαγγελική πρόταση για τον «ψευτογιατρό» από τα Καλύβια

Κατηγορείται ότι εξαπατούσε ασθενείς με δήθεν επαναστατικές θεραπείες

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ της  Άννας Σταματιάδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του αποκαλούμενου «ψευτογιατρού» από τα Καλύβια, ο οποίος κατηγορείται ότι εξαπατούσε ασθενείς με δήθεν επαναστατικές θεραπείες, εισπράττοντας τεράστια χρηματικά ποσά. Η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης εισηγείται την παραπομπή του σε δίκη με πολύ βαριές κατηγορίες.

«Ψευτογιατρός»: Έταζε σε ασθενή ότι το καλοκαίρι θα κάνει... windsurfing

Η δικαστική συντάκτρια Άννα Σταματιάδου μετέδωσε όλες τις πληροφορίες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Πρόκειται για έναν 67χρονο σήμερα φυσικοθεραπευτή, ο οποίος συστηνόταν, σύμφωνα με τις καταγγελίες, ως νευρολόγος και για περισσότερο απο μια δεκαετία σε συνεργασία με εναν Γερμανό γιατρό φέρεται να παρακινούσε ασθενείς με σοβαρές παθήσεις να σταματήσουν τις θεραπείες.

«ψευτογιατρός» από τα Καλύβια

Κατηγορείται ότι τους πουλούσε δήθεν «μαγικά» φυαλίδια και ενέσεις βλαστοκυτάρρων, εισπράττοντας χιλιάδες ευρώ και χρησιμοποιούσε ηχηρά ονόματα για να πείθει τα ανυποψίαστα θύματά του.

«Ψευτογιατρός»: «Πίστευα ότι βοηθούσα, δεν ήθελα να κάνω κακό»

Η εισαγγέλεας προτείνει να καθήσει στο εδώλιο ο κατηγορούμενος «ψευτογιατρός» για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο από κοινού κατά συρροή, βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, και απάτη σε βαθμό κακουργήματος, καθώς από τη δράση του φαίνεται πως αποκόμισε οικονομικό όφελος πάνω από 1 εκατ. ευρώ.

Ο κατηγορουμενος αρνείται όλες τις κατηγορίες.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top