Σάμος: Προφυλακίστηκε η 49χρονη για τη δολοφονία του πατέρα της

Ομολόγησε στην αστυνομία ότι σκότωσε τον 70χρονο, το Μεγάλο Σάββατο

Πατροκτονία Σάμος: Το χρονικό της υπόθεσης/ κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star 4/5/24

Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της η 49χρονη που σκότωσε τον 70χρονο πατέρα της, στο σπίτι τους στη Σάμο, το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου.

Της ορίστηκε αυτεπαγγέλτως συνήγορος και θα χρειαστεί ψυχιατρική παρακολούθηση. Υπενθυμίζεται ότι η 49χρονη είχε ζητήσει και είχε λάβει προθεσμία να απολογηθεί σήμερα.

Σάμος: Είχε επιτεθεί ξανά στον πατέρα της η 49χρονη

Πατροκτονία Σάμος: To χρονικό της τραγωδίας

Η γυναίκα κάλεσε μόνη της τις αστυνομικές αρχές στις 08:30 το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, λέγοντας: «Eλάτε, σκότωσα τον πατέρα μου»., ισχυριζόμενη πως δεν άντεχε άλλο.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι βρήκαν τον 70χρονο αιμόφυρτο και με πολλαπλά χτυπήματα. Η κόρη του φέρεται να του επιτέθηκε με  εργαλείο κάβουρα.

Η τοπική κοινωνία της Σάμου σοκαρισμένη παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την πατροκτονία, καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες το θύμα ήταν ένας φιλήσυχος άνθρωπος που ζούσε μια ήσυχη ζωή στη Σάμο, μετά από χρόνια που εργαζόταν ως καπετάνιος.

Η 49χρονη κόρη του τα τελευταία 15 χρόνια, από τότε που είχε χωρίσει, ζούσε μαζί του στο νησί, με τις εντάσεις μεταξύ τους να είναι συχνές. 

Συγγενείς τους είπαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ότι τον είχε χτυπήσει ξανά πριν λίγους μήνες και πως η 49χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευθεί στο παρελθόν για ψυχιατρικούς λόγους. Ωστόσο, η 49χρονη φέρεται να μη λάμβανε την αγωγή της κι εκείνος προσπαθούσε να της χορηγήσει τα φάρμακα, βάζοντάς τα στο φαγητό της. Εκείνη πίστευε ότι ήθελε να τη δηλητηριάσει και σύμφωνα με την αστυνομία, αυτός ήταν κι ένας απο τους λόγους που τσακωνόταν μαζί του.

Η 49χρονη δεν εργαζόταν και τη συντηρούσε ο ηλικιωμένος πατέρας της. Τραγικό πρόσωπο της υπόθεσης ο 23χρονος γιoς της και εγγονός του θύματος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top