Πάτρα: Βίντεο - ντοκουμέντο με τις τελευταίες κινήσεις της 48χρονης 

Πριν τη «βουτιά θανάτου» στο λιμάνι της Πάτρας

Οι τελευταίες κινήσεις της 48χρονης που έπεσε με το αυτοκίνητο στο λιμάνι της Πάτρας (video TLive ALPHA)     

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Πάτρας από τον θάνατο της 48χρονης την Κυριακή του Πάσχα, όταν έπεσε με το αυτοκίνητό της στον Μόλο του Αγίου Νικολάου της πόλης. 

Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρή γυναίκα που έπεσε με το αμάξι της στο λιμάν

Σε βίντεο - ντοκουμέντο της εκπομπής TLive του Alpha καταγράφονται οι τελευταίες κινήσεις της 48χρονης διαφημίστριας που ανασύρθηκε νεκρή από το λιμάνι της Πάτρας.  

Στις 09:43 το πρωί της Κυριακής του Πάσχα, η 48χρονη φαίνεται να κρατά ένα σακίδιο στα χέρια της και να το αφήνει στον καναπέ του σαλονιού του σπιτιού της.

Πάτρα: Γνωστή διαφημίστρια η 48χρονη που έπεσε με το ΙΧ της στο λιμάνι

Η γυναίκα φορά μια ροζ ζακέτα και ένα λευκό σορτσάκι και ετοιμάζεται να μεταβεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, επειδή δεν αισθανόταν καλά.

Να σημειωθεί ότι η 48χρονη μητέρα λάμβανε φαρμακευτική αγωγή και μία φορά τον μήνα έκανε μία ένεση. Μετά το νοσοκομείο στο Ρίο, όπου δεν έχει γίνει γνωστό τι ακριβώς συνέβη, έφυγε  και  στις 12:45 αυτόπτης μάρτυρας είδε το αυτοκίνητο να πέφτει στο λιμάνι.

Πάτρα: Η ανακοίνωση του Λιμενικού για τη βουτιά θανάτου της 48χρονης

Μετά τις 13:00, αφού το αυτοκίνητο έχει πέσει ήδη στο λιμάνι, ο γιος της γυναίκας ανέφερε στην κατάθεσή του ότι  του τηλεφώνησαν από το νοσοκομείο και τον ενημέρωσαν πως η μητέρα του «ήρθε εδώ, δεν ήθελε να μείνει και για να την κρατήσουμε χρειαζόμασταν εισαγγελική εντολή».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top