Βασιλιάς Κάρολος: Δε θα δει τον Χάρι λόγω «φορτωμένου προγράμματος»

Στη Βρετανία βρίσκεται ο πρίγκιπας Χάρι

Ο Βασιλιάς Κάρολος έχει επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά του μετά τη διάγνωση με καρκίνο /  Βίντεο AP

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα συναντήσει τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στη Βρετανία, λόγω του «φορτωμένου  προγράμματος» του βασιλιά. Παρόλα αυτά, ο Χάρι «ελπίζει να τον δει σύντομα».

Η απόφαση του Καρόλου που έκανε τον πρίγκιπα Χάρι να κλάψει

Ο πρίγκιπας Χάρι έφτασε σήμερα στη Βρετανία από την Καλιφόρνια για να παραστεί σε μια σειρά εκδηλώσεων με αφορμή τον εορτασμό της 10ης επετείου των Invictus Games, της διεθνούς αθλητικής διοργάνωσης που εκείνος ξεκίνησε για τα μέλη των ενόπλων δυνάμεων, τα οποία τραυματίστηκαν στο πεδίο της μάχης.

Ο πρίγκιπας Χάρι έφθασε μόνος χωρίς την Μέγκαν Μαρκλ και τα παιδιά τους και φυσικά ήλπιζε να δει τον πατέρα του.

Όμως, όπως αναφέρει η Daily Mail, ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα συναντήσει τον βασιλιά Κάρολο λόγω του «φορτωμένου προγράμματος» του Βρετανού βασιλιά. 

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα συναντήσει τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο

Λόγω «φορτωμένου προγράμματος», ο βασιλιάς Κάρολος δε θα συναντήσει τον μικρότερο γιο του, πρίγκιπα Χάρι κατά την επίσκεψή του στη Βρετανία / AP

Πρίγκιπας Χάρι: Δεύτερη φορά στη Βρετανία μετά τη διάγνωση του Καρόλου με καρκίνο

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο πρίγκιπας Χάρι επιστρέφει στη Βρετανία μετά τη διάγνωση του βασιλιά Καρόλου με καρκίνο. Υπενθυμίζεται ότι ο Χάρι έκανε ένα σύντομο ταξίδι στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Φεβρουάριο, συναντώντας για λίγο τον πατέρα του, ο οποίος μόλις είχε ξεκινήσει θεραπεία για την ασθένεια του.

Ο βρετανικός τύπος δημοσίευσε πληροφορίες ότι πατέρας και γιος θα συναντιόντουσαν ξανά σε αυτό το ταξίδι, όμως ο εκπρόσωπος τύπου του δούκα του Σάσεξ είπε ότι αυτό δεν θα συμβεί. 

Βασιλομήτωρ Ελισάβετ: Γιατί άφησε μεγαλύτερη περιουσία στον πρίγκιπα Χάρι

Ειδικότερα, ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Χάρι δήλωσε:

«Σε απάντηση στις πολλές και συνεχείς εικασίες για το εάν ο Δούκας θα συναντηθεί ή όχι με τον πατέρα του κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτή την εβδομάδα, δυστυχώς δεν θα είναι δυνατό λόγω του πλήρους προγράμματος της Αυτού Μεγαλειότητας. Ο Δούκας φυσικά κατανοεί τις δεσμεύσεις του πατέρα του και τις διάφορες άλλες προτεραιότητες, ελπίζοντας να τον δει σύντομα».

Ουίλιαμ - Χάρι: «Έσπασε» ο πάγος μετά τη διάγνωση της Kέιτ με καρκίνο;

«Χρειάζεται δουλειά για να χτιστούν γέφυρες μεταξύ τους»

Αντιδρώντας στην είδηση, ο ειδικός σε βασιλικά θέματα Richard Palmer δήλωσε: «Θα είναι αξιοσημείωτο αν ο βασιλιάς και ο Χάρι δεν συναντηθούν καθόλου και ίσως ένα σημάδι του πόση δουλειά πρέπει να γίνει ακόμη για να χτιστούν γέφυρες ανάμεσά τους. Υπήρξαν πολλές εικασίες στα μέσα ενημέρωσης ότι πατέρας και γιος θα συναντηθούν. Αν και εικασίες, και εγώ υπέθετα ότι θα συναντηθούν οι δυο τους».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top