Κέιτ Μίντλετον: Ο λόγος που σκέφτεται συμφιλίωση με τον Χάρι και την Μέγκαν

Δε θα συναντηθεί με τον πρίγκιπα Χάρι

Ο βασιλιάς Κάρολος δε θα συναντηθεί με τον γιο του που έφτασε στο Λονδίνο / Βίντεο Σκάι

Ο πρίγκιπας Χάρι επέστρεψε στο Λονδίνο, όμως δε θα συναντήσει τον πατέρα του, τον βασιλιά Κάρολο, ο οποίος επικαλέστηκε «φορτωμένο πρόγραμμα», ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, δε θα συναντήσει ούτε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ. Ωστόσο, η Κέιτ Μίντλετον φέρεται να έχει κατά νου τη συμφιλίωσή τους, για χάρη των παιδιών τους.

Βασιλιάς Κάρολος: Δε θα δει τον Χάρι λόγω «φορτωμένου προγράμματος»

Ο 30χρονος πρίγκιπας Χάρι επέστρεψε στη Μ. Βρετανία για να παραστεί σε μια σειρά εκδηλώσεων με αφορμή τον εορτασμό της 10ης επετείου των Invictus Games, της διεθνούς αθλητικής διοργάνωσης που εκείνος ξεκίνησε για τα μέλη των ενόπλων δυνάμεων, τα οποία τραυματίστηκαν στο πεδίο της μάχης. 

Ωστόσο, δε θα συναντηθεί με τον πατέρα του, τον βασιλιά Κάρολο, λόγω του προγράμματός του, ενώ πηγή ανέφερε στη Mirror ότι είναι απίθανο να υπάρξει τετ α τετ συνάντηση και με τον αδελφό του και την πριγκίπισσα της Ουαλίας, που αναρρώνει μετά τη διάγνωση του καρκίνου.

Αποκάλυψη στενής συνεργάτιδας της Κέιτ και του Ουίλιαμ: Περνούν μια κόλαση

«Η σχέση τους παραμένει διαλυμένη. Ο Χάρι έχει εκφράσει ιδιωτικά την επιθυμία να βρεθεί με τον αδερφό του, αλλά τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά η πηγή.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον, Μέγκαν Μάρκλ, Πρίγκιπας Χάρι

Πρίγκιπας Ουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον, Μέγκαν Μάρκλ, Πρίγκιπας Χάρι σε παλαιότερη κοινή δημόσια εμφάνιση / AP File Photo (Frank Augstein)

«Και οι δύο πλευρές κατανοούν η μία τη θέση της άλλης. Ο Ουίλιαμ και η Κάθριν ένιωσαν εντελώς προδομένοι από τα απομνημονεύματα του Χάρι. Δε μιλούν στον Χάρι και τη Μέγκαν και σίγουρα δεν πρόκειται να ξεκινήσουν, την ώρα που η Κάθριν είναι πιο ευάλωτη», επεσήμανε άλλη πηγή στη The Daily Beast.

Κέιτ Μίντλετον: Η επιθυμία για συμφιλίωση με τον Χάρι και τη Μέγκαν

Την ίδια ώρα, δημοσίευμα αναφέρει ότι ο μελλοντικός βασιλιάς και η βασίλισσα «είναι ανοιχτοί» σε μια συμφιλίωση με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ.

Ανώνυμη πηγή είπε στο Us Weekly ότι ο Ούιλιαμ και η Κέιτ έχουν κίνητρο να επανορθώσουν τις σχέσεις τους με το ζευγάρι, για χάρη των τριών παιδιών τους.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον, Μέγκαν Μάρκλ, Πρίγκιπας Χάρι σε παλαιότερη κοινή δημόσια εμφάνιση

AP File Photo (Kirsty Wigglesworth)

«Θέλουν μια σχέση με τη Μέγκαν και τον Χάρι και δεν θέλουν οι διαφορές τους να μεταφερθούν στην επόμενη γενιά. Προφανώς, ο Δούκας και η Δούκισσα θέλουν τα παιδιά τους να έχουν σχέση με τα ξαδέρφια τους», επεσήμανε.

«Ο καρκίνος βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Ο Ουίλιαμ σέβεται την επιθυμία του πατέρα του να συμφιλιωθεί με τον γιο του, αλλά τώρα επικεντρώνεται στην προστασία της οικογένειάς του από στρεσογόνες καταστάσεις», ανέφερε φιλικό πρόσωπο στη The Daily Beast.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top