Στόρμι Ντάνιελς: «Πιπεράτη» κατάθεση στη δίκη για το σεξ με τον Τραμπ

Τι κατέθεσε η πορνοστάρ και η αντίδραση του υποψήφιου προέδρου      

Γεμάτη πιπεράτες λεπτομέρειες ήταν η κατάθεση της Στόρμι Ντάνιελς στη δίκη του Ντόναλντ Τραμπ, που άκουγε τις πικάντικες αποκαλύψεις για τη συνεύρεσή τους με κλειστά μάτια. Η πορνοστάρ περιέγραψε πως εκείνος την συνέκρινε με την κόρη του Ιβάνκα και της είπε ότι δεν κοιμάται στο ίδιο κρεβάτι με τη Μελάνια.

Τραμπ: Kαθ'οδόν για Νέα Υόρκη για την υπόθεση της πορνοστάρ Ντάνιελς

«Δεν υπάρχει καν υπόθεση. Όλα αυτά εκπορεύονται από τον Λευκό οίκο και τον μαραμένο Τζο Μπάιντεν» υποστήριξε  ο πρώην πρόεδρος. 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του CNN ο Τραμπ αναγκάστηκε να ακούσει την πρωην πορνοστάρ να περιγράφει καυτές λεπτομέρειες για τη φερόμενη συνεύρεσή τους και πως αποδέχτηκε να πληρωθεί για να πει την ιστορία της. Η πορνοστάρ δήλωσε μάλιστα ότι «ο Τραμπ με προκάλεσε να του δώσω ξυλιές στα οπίσθια με ένα περιοδικό»!  

Μπάιντεν για Τραμπ: Η ηλικία παίζει ρόλο – Έχω αντίπαλο εξάχρονο παιδί!   

«Η Στόρμι μίλησε. Ο Τραμπ έγινε έξαλλος. Οι ένορκοι μαγεύτηκαν – αλλά και ενοχλήθηκαν». Έτσι περιέγραψε το Politico την κατάθεση της Στόρμι Ντάνιελς,  κατά κόσμον Στέφανι Κλίφορντ, η οποία  περιέγραψε με γαργαλιστικές λεπτομέρειες την σεξουαλική στους συνεύρεση πριν 18 χρόνια. 

Η Στόρμι χαρακτήρισε την συνεύρεσή τους «πολύ σύντομη» εμπειρία, είπε ότι ο Τραμπ την συνέκρινε με την όμορφη και έξυπνη κόρη του Ιβάνκα, ενώ για τη σύζυγό του Μελάνια της είπε να μην ανησυχεί, λέγοντας ότι δεν κοιμούνται καν στο ίδιο κρεβάτι. 

Τι φέρεται να είπε ο Τραμπ για τη σχέση του με τη Μελάνια

Τι φέρεται να είπε ο Τραμπ για τη σχέση του με τη Μελάνια 

Ο Τραμπ πάντως δεν σταμάτησε «να βρίζει δυνατά». Και ο δικαστής ζήτησε από τους δικηγόρους να τον συγκρατήσουν. Κατηγορείται ότι έδωσε 130.000 δολάρια στη Στόρμι για να εξαγοράσει τη σιωπή της, πριν τις προεδρικές εκλογές του 2016, τις οποίες τελικά κέρδισε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top