Το παρασκήνιο της επίσκεψης του Έντι Ράμα στην Αθήνα

«Φιέστα» την ημέρα συμπλήρωσης ενός χρόνου από τη σύλληψη Μπελέρη

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ της Ράνια Τραγόμαλλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Την επίσκεψή του στην Αθήνα επιβεβαιώνει με νέα ανάρτησή του στα social media ο Έντι Ράμα. Ο Αλβανός πρωθυπουργός καλεί σε συγκέντρωση τους συμπατριώτες του που ζουν και εργάζονται στη χώρα μας. Μάλιστα για τη «φιέστα» που θέλει να κάνει επέλεξε την ημέρα που συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη σύλληψη του Φρέντυ Μπελέρη.

Στην Αθήνα στις 12 Μαΐου ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα

Στις 12 Μαΐου όπως ανακοίνωσε ο Έντι Ράμα για δεύτερη φορά μέσω social media θα κάνει την... πρόωρη προεκλογική του εκδήλωση στην Αθήνα. Δεν είναι επίσημη επίσκεψη και  ο Έντι Ράμα δε θα έχει συναντήσεις με αξιωματούχους στη χώρα μας. Θα έρθει μόνο και μόνο για να μιλήσει στους συμπατριώτες του, ανέφερε η Ράνια Τραγόμαλλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Το παρασκήνιο της «περίεργης» επίσκεψης του Έντι Ράμα στην Αθήνα

Η επίσκεψη γίνεται  την ημέρα που συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη σύλληψη και τη φυλάκιση του Φρέντυ Μπελέρη που προκάλεσε και την κρίση στις διπλωματικές σχέσεις Ελλάδας και Αλβανίας. 

Πολλοί ερμηνεύουν την κίνηση του Έντι Ράμα ως «απάντηση» στην υποψηφιότητα Μπελέρη. Εξάλλου, η επίσκεψη πραγματοποιείται μια ημέρα πριν από τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ερντογάν.

Επισήμως η Αλβανία υποβαθμίζει το γεγονός και κρατά χαμηλούς τόνους, δίνοντας μάλιστα και το πρόγραμμα του Ράμα σε άλλες χώρες όπου θα περιοδεύσει.

Ωστόσο γίνεται αντιληπτό ότι δεν υπάρχει κάτι το επείγον για να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη προεκλογική συγκέντρωση αφού οι  εκλογές στην Αλβανία αργούν ακόμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top