Κρυσταλλία - Χώρισε η τραγουδίστρια: «Θέλω να είμαι σε μια αληθινή σχέση»

Όσα είπε στο Breakfast@Star για τη νέα σελίδα της ζωής της

Δείτε όσα είπε η Κρυσταλλία στο Breakfast@Star

Την απόφαση να χωρίσει πήρε η Κρυσταλλία, η οποία μίλησε στο Breakfast@Star και τη Σοφία Μανουσακίδου για τη νέα φάση της ζωής της, αλλά και για το πώς το αντιμετώπισε με το παιδί της. 

«Έχω κρούση για το Booth, περιμένουμε την παραγωγή αν θα γίνει ή δεν θα γίνει. Η κάθε μία έχει τη δική της προσωπικότητα. Οι προτεραιότητες έχουν αλλάξει, εγώ με ένα παιδί και δουλειά δεν προλαβαίνω, είναι πολύ περιορισμένος ο χρόνος, ωστόσο ναι μιλάμε, με άλλες περισσότερο, με άλλες λιγότερο», αποκάλυψε για το τηλεοπτικό της μέλλον η τραγουδίστρια. 

Τα super cute παιχνίδια της Κρυσταλλίας με τον γιο της!

«Ως κριτής δυσκολεύτηκα κι εγώ στο Ελλάδα έχεις ταλέντο. Βέβαια το βλέπω τώρα σαν μαμά, χωρίς τα όχι δεν προχωράς», εξήγησε.

Για την απόφασή της να χωρίσει είπε: «Όταν κάτι αλλάζει, ή τελειώνει ή ξεκινάει κάτι άλλο, σίγουρα, χωρίς δεύτερη σκέψη, γίνεται μόνο για καλό. Είμαι πολύ χαρούμενη και για αυτήν την αλλαγή που έχει έρθει. Ανοίγει μια άλλη πόρτα και με πάει κάπου παρακάτω». 

Κρυσταλλία: «Ήμουν αγοροκόριτσο και αθυρόστομη»

«Στο παιδί εννοείται ότι μιλήσαμε, από τις πρώτες μέρες. Όταν ήμασταν σίγουροι ότι δε συμπορευόμαστε σαν ζευγάρι, κάναμε συζήτηση για να μπει κι αυτός σε μια άλλη σελίδα. Είπαμε ότι: "Σε αγαπάμε, σε λατρεύουμε, αλλά για να είμαστε χαρούμενοι θα είμαστε χωριστά". Είμαι χαρούμενη για την απόφαση που πήρα και θέλω να ζω στην αλήθεια, θέλω να ζω σε μια αληθινή σχέση, σε μια υγιή σχέση», τόνισε η Κρυσταλλία.

Η Κρυσταλλία ήταν ζευγάρι με τον Δημήτρη Πλατανιά πολλά χρόνια

Η Κρυσταλλία ήταν ζευγάρι με τον Δημήτρη Πλατανιά πολλά χρόνια /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Θυμίζουμε ότι τον Σεπτέμβριο του 2019, η τραγουδίστρια Κρυσταλλία παντρεύτηκε τον σύντροφό της, σκηνοθέτη Δημήτρη Πλατανιά, στην Αίγινα.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top