Ιωάννα Μαλέσκου: Ο λόγος που έκλαψε η κορούλα της όταν την είδε στο «γυαλί»

«Μου φαίνεται σαν ψέμα που πέρασε ένας χρόνος από τη μέρα που γέννησα»

Δείτε όσα είπε η Ιωάννα Μαλέσκου στο Breakfast@Star

Στο Breakfast@Star και τον Πάνο Παπαδόπουλο έκανε δηλώσεις η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια απάντησε για το ριάλιτι TV Queen, την κόρη της, ενώ τόνισε πως είναι ακόμα νωρίς να μιλάμε για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. 

Ιωάννα Μαλέσκου: Η τρυφερή ανάρτηση για τα πρώτα γενέθλια της κόρης της

«Έφυγε η αγωνία της αρχής. Τώρα, κάθε live θα είναι κι ένα διαφορετικό στοίχημα με τον τηλεθεατή. Θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις και στο επόμενο live θα δείτε κάτι διαφορετικό από αυτό που παρακολουθήσατε στην πρεμιέρα. Τελευταία στιγμή αποφασίστηκε να μην υπάρξει αποχώρηση το Πάσχα, δε θα έκανε καλό στα κορίτσια», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Όσον αφορά στην κορούλα της που είναι ό,τι πολυτιμότερο έχει, είπε: «Μου φαίνεται σαν ψέμα που πέρασε ένας χρόνος από τη μέρα που γέννησα. Η κόρη μου με είδε λίγο στην πρεμιέρα και άρχισε να κλαίει γιατί κατάλαβε ότι δεν είμαι μαζί της». 

«Σου ζητώ συγγνώμη»: Η Καινούργιου απολογήθηκε δημόσια στη Μαλέσκου

Κλείνοντας, η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για την επόμενη σεζόν. Μου αρέσει ο Ανδρέας Μικρούτσικος, δε θα έλεγα όχι σε μια συνεργασία μελλοντικά μαζί του». 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top