MasterChef 2024: Η υψηλή κουζίνα συναντάει το... street food!

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο απόψε Τετάρτη στις 21:00

Στο προηγούμενο επεισόδιο του MasterChef 2024, η γκρι μπριγάδα ήταν η νικήτρια στο Τεστ Δημιουργικότητας, με τελικό σκορ 3-1. Ο Γιάννης Κούρτογλου παρουσίασε το καλύτερο πιάτο, κερδίζοντας το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ!  

MasterChef 2024: Κυριαρχεί στην prime time ζώνη και τον Απρίλιο

Απόψε, Τετάρτη 8 Μαΐου, μια πολύ ιδιαίτερη Ομαδική Δοκιμασία περιμένει τις δυο μπριγάδες. Στόχος των διαγωνιζομένων είναι να παρουσιάσουν στους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και στους καλεσμένους τους, Σταύρο Στριλιγκά και Αντώνη Καζάκο, τρία ευφάνταστα πιάτα στη μορφή του street food, αλλά πάντα με τον παράγοντα και την υψηλή ποιότητα του MasterChef. 

Αυτή τη φορά όλοι θα πρέπει να σκεφτούν «έξω από το κουτί» και να σχεδιάσουν τις μαγειρικές τους δημιουργίες με φαντασία και πάθος, προκειμένου να κερδίσουν την πολυπόθητη νίκη. 

Για αυτή τη δοκιμασία θα δημιουργηθούν τρεις ομάδες και οι παίκτες οφείλουν να επιδείξουν στα πιάτα τους άρτια τεχνική, αλλά και δημιουργική σκέψη, αποδεικνύοντας ότι βρίσκονται επάξια στην τελική δεκάδα.  

MasterChef: Έκπληξη με το καλύτερο πιάτο και τον παίκτη που κέρδισε 1.000€!

Όλοι τους έχουν αντιληφθεί ότι πλέον ο διαγωνισμός έχει μπει στην τελική ευθεία και κανείς τους δεν είναι διατεθειμένος να χάσει. Οι ομάδες παίρνουν θέση «μάχης» και ρίχνονται με ζήλο στη μαγειρική, με στόχο μόνο τη νίκη, αφού η ήττα θα οδηγήσει κάποιο μέλος τους στην έξοδο από το διαγωνισμό. 

Ποια ομάδα θα καταφέρει να συνεργαστεί καλύτερα, ώστε να στεφθεί νικήτρια και να «βγει λάδι» από αυτή την απαιτητική δοκιμασία;

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top