Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Φάνης Μουρατίδης για Maestro: «Συνέβη μία φορά στα 34 χρόνια της καριέρας μου»

Φάνης Μουρατίδης για Maestro: «Συνέβη μί...

"Ο Παπακαλιάτης είναι συνώνυμο της επιτυχίας, είναι ένας άνθρωπος-ορχήστρα κυριολεκτικά"

Η δεύτερη πολυαναμενόμενη σεζόν του Maestro έρχεται στις 16 Μαΐου στο MEGA και ο Φάνης Μουρατίδης μιλά στην εφημερίδα Secret και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου.

Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρεται στη συνεργασία του με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, που τον έφτασε σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης μέσα από την πλατφόρμα του Netflix.

  «Ήξερα από την αρχή ότι είναι διασφαλισμένη η επιτυχία από το επίπεδο και την ποιότητα του προϊόντος. Το ότι θα έφτανε σε αυτό το level όμως δεν θα μπορούσα να το ξέρω», δηλώνει ο Φάνης Μουρατίδης και συμπληρώνει χαρακτηριστικά: «Ωστόσο, γνωρίζοντας τον Χριστόφορο, δεν εκπλήσσομαι, αφού πίστευα ότι θα μπορούσε αυτή η δουλειά να καταφέρει να κάνει τη διαφορά. Ο Χριστόφορος έχει όλες τις προδιαγραφές και τα εχέγγυα για να το πετύχει».

Πώς βλέπει τη στροφή που έκανε στο δράμα μετά από αρκετά χρόνια πιστής αφοσίωσης στο είδος της κωμωδίας;

«Το κοινό μας συνδέει με τα τελευταία πράγματα που έχουμε κάνει. Δυσκολεύεται να μας συνδέσει με κάτι άλλο και επειδή εδώ και 12 χρόνια κάνω μόνο κωμωδίες, κάπου έχει περάσει στο κεφάλι τους ότι κατά πάσα πιθανότητα αυτός κάνει μόνο αυτό. Δεν μου συμβαίνει συχνά να κάνω τέτοια συνεργασία στη ζωή μου. Συνέβη μία φορά στα 34 χρόνια της καριέρας μου», απαντά ο Φάνης Μουρατίδης.

«Έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο που νοιάζεται για τη δουλειά του, που είναι πάνω από όλα. Πρέπει να είσαι και ολίγον κουραστικός αν θέλεις να έχεις αποτέλεσμα σε αυτή τη χώρα, άρα να έχεις το κουράγιο, τον χρόνο, το πάθος να γίνεσαι αυτός ο ενοχλητικός τύπος που κάθε 5 λεπτά λέει «τι κάνεις τώρα, το έκανες αυτό;». Γι’ αυτό και η επιτυχία σε κάποιους ανθρώπους δεν είναι τυχαία. Ο Παπακαλιάτης είναι συνώνυμο της επιτυχίας, είναι ένας άνθρωπος-ορχήστρα κυριολεκτικά», δηλώνει σε άλλο σημείο ο Φάνης Μουρατίδης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight