Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Με υπομονή η επιστροφή των εκδρομέων- Αυξημένη η κίνηση στις εθνικές οδούς

Με υπομονή η επιστροφή των εκδρομέων- Αυ...

Πόσα οχήματα έχουν επιστρέψει στην Αττική

Οπλισμένοι με υπομονή θα πρέπει να είναι οι οδηγοί που κινούνται αυτή την ώρα στις εθνικές οδούς, καθώς βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα στην Αθήνα και σε αρκετά σημεία τα οχήματα κινούνται σημειωτόν.

Ιδιαίτερη αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, ενώ καθυστερήσεις σημειώνονται και στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας. Συγκεκριμένα, η κίνηση στην Αθηνών- Κορίνθου ξεκινάει πριν από τον Ισθμό της Κορίνθου με τα οχήματα να κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες και κατά διαστήματα να ακινητοποιούνται έως τα Μέγαρα.

 Καθυστερήσεις καταγράφονται και στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας λίγο πριν την Μαλακάσα και από το Καπανδρίτι έως τα διόδια Αφιδνών, ενώ επιβαρυμένο είναι και το οδικό τμήμα από τον Άγιο Στέφανο έως την Κηφισιά.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τις 22:00 απαγορεύεται η κυκλοφορία στις εισόδους των εθνικών οδών, όλων των φορτηγών μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων.

Δείτε ΕΔΩ live πού έχει κίνηση

Πόσα οχήματα έχουν επιστρέψει στην Αττική

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας από τις 6 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα σήμερα έχουν επιστρέψει στην Αττική 52.431 οχήματα και συγκεκριμένα 30.100 από την Αθηνών-Κορίνθου και 22.331 από την Αθηνών-Λαμίας.

Χθες, Κυριακή του Πάσχα, επέστρεψαν 48.925 (25.970 οχήματα από την Αθηνών-Κορίνθου και 22.955 από την Αθηνών-Λαμίας).

Από την Τροχαία αναμένεται ότι όσο περνάει η ώρα η κίνηση θα αυξάνεται, αλλά ο κύριος όγκος των εκδρομέων εκτιμάται πως θα επιστρέψει αύριο.

Η Τροχαία έχει θέσει σε εφαρμογή αυξημένα μέτρα σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Πηγή:enikos

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις