Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Βασιλιάς Κάρολος: Πρώτη επέτειος στέψης- Στη δημοσιότητα βίντεο

Βασιλιάς Κάρολος: Πρώτη επέτειος στέψης-...

Ο Κάρολος αλλά και η σύζυγός του, Καμίλα στέφθηκαν βασιλείς της Αγγλίας σε μία τελετή γεμάτη πολυτέλεια, συμβολισμό αλλά και μεγάλη θρησκευτική σημασία

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας αλλά και δίχως διάθεση για εντυπωσιασμούς εξελίχθηκαν οι εορτασμοί για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την τελετή ενθρόνισης του Βασιλιά Καρόλου.

Σε αυτό το πλαίσιο, το Παλάτι του Μπάκιγχαμ δημοσίευσε βίντεο με αθέατα στιγμιότυπα εκείνης της μέρας, καλώντας όσους το επιθυμούν, να θυμηθούν τη δική τους αγαπημένη στιγμή από την τελετή.

«Σήμερα είναι η πρώτη επέτειος της στέψης του Βασιλιά και της Βασίλισσας στο Αββαείο του Ουέστμινστερ. Πέραν της τελετής, το Σαββατοκύριακο της Στέψης πραγματοποιήθηκαν πομπή με άμαξες στο κέντρο του Λονδίνου, πτήσεις αεροσκαφών, βασιλικός χαιρετισμός από 4.000 στρατιώτες στους κήπους του παλατιού του Μπάκιγχαμ, συναυλία στο κάστρο του Ουίνδσορ και πρωτοβουλία εθελοντισμού σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Ποια είναι η αγαπημένη σας ανάμνηση από το Σαββατοκύριακο;», γράφεται στη λεζάντα της ανάρτησης στον επίσημο λογαριασμό του Παλατιού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight