Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Eurovision 2024: Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται για «Fuego» στον Α΄ ημιτελικό

Eurovision 2024: Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμά...

Η εκρηκτική σταρ θα υπενθυμίσει τους φαν της Eurovision τον θρίαμβό της πριν από έξι χρόνια

Δυο εικοσιτετράωρα πριν η Μαρίνα Σάττι ρίξει τη ζαριά της στη σκηνή της Eurovision, μία παλιά γνώριμη του διαγωνισμού η Ελένη Φουρέιρα ετοιμαζεται πυρετωδώς για να βάλει Fuego στο stage της διοργάνωσης, στο Μάλμε της Σουηδίας.

Η εκρηκτική σταρ Ελένη Φουρέιρα θα υπενθυμίσει τους φαν της Eurovision τον θρίαμβό της πριν από έξι χρόνια κατά τον σημερινό (07.05.2024) πρώτο ημιτελικό με τη συμμετοχή της Κύπρου και την Πέμπτη ο δεύτερος με την Ελλάδα.

 Ήταν Μάιος του 2018, όταν η Ελένη Φουρέιρα έγραψε ιστορία για την πορεία της Κύπρου στην Eurovision, κατακτώντας την δεύτερη θέση με το «Fuego».

Η τραγουδίστρια βρίσκεται στην Σουηδία για τον φετινό διαγωνισμό και βγήκε λαμπερή πάνω στη σκηνή και έδειξε για άλλη μία φορά τις χορευτικές της ικανότητες, ξεσηκώνοντας την αρένα του Μάλμε.

 Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Φουρέιρα με story μας αποκάλυψε στιγμές από τη χθεσινή της πρόβα.

Η Ελένη Φουρέιρα εντυπωσίασε φορώντας  ένα μίνι λαμπερό φόρεμα σε χρυσές αποχρώσεις, αφήνοντας τα πλούσια μαλλιά της να ακολουθούν τις δυναμικές κινήσεις της.

Η δική της συμμετοχή το 2018 είχε ξεσηκώσει την αρένα της Λισαβόνας και κατάφερε να κατακτήσει την υψηλότερη θέση που είχε ποτέ η Κύπρος στον διαγωνισμό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight