Άννα Παναγιωτοπούλου: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία της

Η Άννα Παναγιωτοπούλου έφυγε από τη ζωή το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου και ο θάνατός της σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η δυσάρεστη είδηση έγινε αρχικά γνωστή μέσα από ανάρτηση που έκανε ο Σταμάτης Κραουνάκης στη σελίδα του στο facebook, ενώ ακολούθησαν δεκάδες μηνύματα θλίψης για τη σπουδαία ηθοποιό.

Άννα Παναγιωτοπούλου: Οι λεπτομέρειες για την κηδεία της

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE, συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και απλός κόσμος που τη λάτρεψε μέσα από τους ρόλους της θα πουν το τελευταίο «αντίο» αύριο, Πέμπτη 9 Μαΐου στις 10.30 στο Νεκροταφείο Ζωγράφου.

«Έχω πάρα πολλά να θυμάμαι από την Άννα. Είμαστε από πολύ νέες μαζί, στη Σχολή ακόμη. Τα νιάτα μας, τα γέλια μας, τα κλάματα μας… τα περάσαμε μαζί. Μιλούσαμε για όλα, κάναμε δουλειές μαζί. Ήμασταν φίλες πολύ και πριν και μετά από το Ντόλτσε Βίτα. Τη θαύμαζα πολύ, η Άννα είναι μια ολόκληρη εποχή. Ήταν σπουδαία σε αυτό που έκανε. Δεν υπήρχε άλλη σαν την Άννα. Είναι σαν να κλείνει μια εποχή, σαν να τελειώνει μια εποχή…» δήλωσε στο TLIFE και στην Άννα Κοντογιάννη πριν από λίγα 24ωρα η Κατιάνα Μπαλανίκα για την πολυαγαπημένη της Άννα Παναγιωτοπούλου.

Read More

And More