Αντηλιακό σε μορφή πούδρας: Γιατί πρέπει να υπάρχει στο νεσεσέρ σου και 5 για να επιλέξεις

Η αντηλιακή προστασία είναι κανόνας που ακολουθείς καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Μην ξεχνάς ότι η ηλιακή ακτινοβολία ευθύνεται για τις κηλίδες, τα σημάδια πρόωρης γήρανσης και τον καρκίνο του δέρματος. Αυτό σημαίνει ότι το τελευταίο βήμα της καθημερινής ρουτίνας περιποίησης ανήκει στην αντηλιακή σου κρέμα που είναι σε ρευστή ή σε μορφή στικ ανάλογα με τις συνήθειες αλλά και τον τρόπο που σε βολεύει να λειτουργείς.

Σε αυτό το σημείο όμως θέλω να σου συστήσω την αγαπημένη αντηλιακή πούδρα που είναι κατάλληλη για λιπαρές επιδερμίδες και σου επιτρέπει να την ανανεώνεις κάθε φορά που το θεωρείς απαραίτητο χωρίς να χαλάσεις το μακιγιάζ. 

Πρόκειται για το πιο εύχρηστο προϊόν προστασίας που εξαφανίζει τις γυαλάδες αφήνοντας τέλεια ματ όψη. Μπορείς να την ανανεώνεις όσες φορές θεωρείς ότι είναι απαραίτητο μέσα στην ημέρα ενώ μπορείς να επιλέξεις εκείνη που χαρίζει υπέροχη, ηλιοκαμένη. 

Στη συνέχεια θα δεις τις 5 καλύτερες και το μόνο που μένει είναι να επιλέξεις εκείνη που θα βρίσκεται στο νεσεσέρ σου από τώρα μέχρι και το τέλος του καλοκαιριού. 

Jane Iredale Powder-Me SPF30 Dry SunscreenΑνάλαφρο φυσικό ευρέως φάσματος ξηρό αντηλιακό σε μορφή πούδρας  με SPF30 για πρόσωπο, σώμα και τριχωτό κεφαλής σε refiel συσκευασία και vegan kabuki brush.

Supergoop! (Re)setting 100% Mineral Powder Sunscreen SPF30 PA+++: Μια διαφανής πούδρα σταθεροποίησης με αντηλιακή προστασία ευρέος φάσματος και σύνθεση που αποτελείται από 100% φίλτρα μεταλλικών στοιχείων που σταθεροποιεί το μακιγιάζ, Λειαίνει την όψη της επιδερμίδας, εξουδετερώνει τις γυαλάδες και είναι κατάλληλη για εύκολη ανανέωση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Isdin Mineral Brush on the go Facial Powder SPF 50

iS Clinical Perfect Tint Powder SPF40: Αντηλιακή πούδρα προσώπου με SPF 40 που χαρίζει κάλυψη, ευρέος φάσματος, ματ φινίρισμα και κάλυψη. Προστατεύει το δέρμα από τα ορατά σημάδια της φωτογήρανσης, ενώ ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των πόρων και απορροφά την επιφανειακή λιπαρότητα.

Science Sunforgettable Total Protection Brush-On Shield SPF 30: Με τεχνολογία EnviroScreen®, αυτή η πανίσχυρη αντηλιακή ασπίδα με μεταλλικά στοιχεία, παρέχει πλήρη προστασία με εύκολη και βολική εφαρμογή ακόμη και εν κινήσει. Μπορείς να το εφαρμόσεις με ή χωρίς μακιγιάζ. 

Κεντρική photo: iStock

 

Read More

And More