search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 22:53
MENU CLOSE

Ian Gelder: Πέθανε ο «Kevan Lannister» του Game of Thrones – Το συγκινητικό «αντίο» του συντρόφου του (photos/videos)

08.05.2024 08:55
IanGelder222

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 74 ετών ο ηθοποιός Ίαν Γκέλντερ, ο οποίος είχε υποδυθεί τον Kevan Lannister στην τηλεοπτική σειρά Game of Thrones.

Σύμφωνα με τον σύζυγό του, Μπεν Ντάνιελς, ο Γκέλντερ, ο οποίος τον περασμένο Δεκέμβριο είχε διαγνωστεί με καρκίνο της χοληδόχου κύστης, πέθανε τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Ο Ντάνιελς περιέγραψε τον ηθοποιό ως «το πιο ευγενικό, πιο γενναιόδωρο και πιο αγαπημένο ανθρώπινο πλάσμα» προσθέτοντας ότι ήταν «ο απόλυτος βράχος» στη σχέση τους που κράτησε περισσότερα από 30 χρόνια.

Ο Ντάνιελς είπε ακόμα ότι ο επί 30 χρόνια σύντροφός του είχε αντιμετωπίσει την «τρομερή ασθένεια με μεγάλη γενναιότητα» και ότι είχε σταματήσει να εργάζεται για να τον φροντίζει.

Ο Γκέλντερ εμφανίστηκε στο Game of Thrones ως Kevan Lannister όπου έπαιξε ως guest-star σε 12 επεισόδια μέχρι το τελευταίο επεισόδιο της έκτης σεζόν όπου και «πέθανε».

Η καριέρα του Βρετανού ηθοποιού διήρκεσε πολλές δεκαετίες και περιλάμβανε πολλούς ρόλους μεταξύ των οποίων στο Doctor Who, Snatch και The Bill.

Διαβάστε επίσης:

Πυροβολισμοί έξω από την έπαυλη του Drake στο Τορόντο – Τραυματίστηκε άνδρας της ασφάλειάς του

Λίντα Εβαντζελίστα: Εμφανίστηκε ξανά στο Met Gala μετά από οχτώ χρόνια (Video)

Ριάνα: Γιατί ακύρωσε την τελευταία στιγμή την εμφάνισή της στο Met Gala

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 22:52