Follow us

Μόνο στο Yupiii! Χείμαρρος ο Φίλιππος Σοφιανος: "Τρόμαξα, ένας ορυμαγδός ανθρώπων έπαιζε χωρίς σεβασμό"

Ο Φίλιππος Σοφιανός δεν μάσησε τα λόγια του μιλώντας για τη μικρή οθόνη

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ
Φίλιππος Σοφιανός - Ο Παράδεισος των κυριών

Ο Φίλιππος Σοφιανός μιλά αποκλειστικά στον "Τηλεθεατή" για τον ρόλο του "Ιωσήφ Λεβί" στη σειρά "Ο Παράδεισος των κυριών" και υπογραμμίζει ότι "η τηλεόραση θέλει σεβασμό και προσοχή".

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ "ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ" ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΟ YUPIII!

- Σε σύγκριση με τις παλαιότερες εποχές της τηλεόρασης που ζήσατε, πώς θα χαρακτηρίζατε τη σημερινή;

Στην αρχή είχα φάει κάτι χαστούκια απογοήτευσης από κάποιες συμμετοχές που είχα. Είδα χαώδη διαφορά και αλλαγή στο ζήτημα της παραγωγής. Μάλλον ήταν τυχαίο το γεγονός. Τρόμαξα λίγο στην αρχή, καθώς ένας ορυμαγδός ανθρώπων έπαιζε στην τηλεόραση χωρίς σεβασμό. Η δική μας παραγωγή έχει προσγειωμένους και επαγγελματίες. Το παρατήρησα και στο θέατρο. Έχει έρθει μια φουρνιά ανθρώπων που ασχολείται με το θέατρο, που θα μπορούσα να τους χαρακτηρίσω λίγο ημιμαθείς. Έχουν τελειώσει κάτι δραματικές σχολές αμφιβόλου ταυτότητας και ποιότητας. Έχουν κάνει κάτι σεμινάρια ανυπόστατα. Βλέπεις τους ανθρώπους ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν, ούτε έρχονται με τον πρέποντα σεβασμό. Η τηλεόραση, ως ένα μέσο μεγάλης διείσδυσης στον κόσμο, θέλει σεβασμό και προσοχή. Νομίζω ότι το μόνο πράγμα πια που έχει σημασία στην κρίση μου και τις επιλογές μου είναι ο άκρατος επαγγελματισμός. Όταν δεν υπάρχει, το πράγμα στραβοπατάει.

- Όταν όμως ο πήχης βρίσκεται ψηλά και όχι επενδύοντας... ψιλά...

Το αισιόδοξο είναι ότι από την ένδεια της δεκαετίας 2010-2020 υπάρχει ανάκαμψη στην τηλεόραση. Σίγουρα επενδύουν χρήματα, αλλά όχι τόσα όσα στην εποχή του Κουτσομύτη. Ακόμα εκείνες οι παραγωγές -"Ο κίτρινος φάκελος”, "Πρόβα του νυφικού”, "Τα βαμμένα κόκκινα μαλλιά” κ.ά.- είχαν μπάτζετ που δεν πλησιάζονται από τα σημερινά. Σήμερα, υπάρχει ένας υγιής ανταγωνισμός και ένα αλληθώρισμα προς το Netflix. Ας είναι καλά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης που έκανε την αρχή με τη σειρά "Μaestro”. Κρατώντας πολύ ψηλά επαγγελματικά στάνταρ για την παραγωγή του και η Ελλαδίτσα σπάει το φράγμα, μπαίνοντας στις διεθνείς αγορές. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας και ωραίος πρεσβευτής για τη χώρα μας.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΣΟΦΙΑΝΟΥ ΣΤΟΝ "ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα