Follow us

Ελένη Καστάνη: "Όσα κορίτσια ξεχωρίσαμε είναι αυτά που δεν πατήσαμε πάνω στην Άννα Παναγιωτοπούλου"

Η Ελένη Καστάνη μιλά για την απώλεια της Άννας Παναγιωτοπούλου

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Με τον δικό της τρόπο αποχαιρέτησε η Ελένη Καστάνη την αείμνηστη Άννα Παναγιωτοπούλου, η οποία έφυγε από τη ζωή το Μεγάλο Σάββατο σκορπίζοντας τη θλίψη στο καλλιτεχνικό στερέωμα και όχι μόνο.

Μιλώντας στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο στον αέρα του "Στούντιο 4", η ίδια σημείωσε: "Πρέπει να αποτίνουμε φόρο τιμής στην Άννα Παναγιωτοπούλου, πρέπει οπωσδήποτε να αναφερθούμε σε αυτό το σημαντικό άτομο, σε αυτήν την υπέροχη γυναίκα η οποία χαρακτήρισε ολόκληρη την εποχή. Το λέω αυτό επειδή η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν ένας πρότυπο για εμάς τις νεότερες ηθοποιούς. Πιστεύω ότι η δική μου γενιά, τα κορίτσια της δικής μου ηλικίας και συνομοταξίας, οι "κωμικιές", οι περισσότερες -το 80%- προσπαθούσαν να μιμηθούν την Άννα Παναγιωτοπούλου στον τρόπο που έπαιζε. Είχε έναν μοναδικό τρόπο να παίζει. Έκανε την ακατοίκητη στο κεφάλι ενώ δεν ήταν ακατοίκητη. Η Άννα ήταν μία πανέξυπνη γυναίκα".

Και πρόσθεσε: "Θεωρώ ότι εμείς, όσα κορίτσια ξεχώρισαν σε αυτήν τη γενιά είναι αυτά που δεν πατήσαμε πάνω στην Άννα Παναγοωτοπούλου. Να παίζουμε δηλαδή ακριβώς όπως έπαιζε η Άννα, είχε ένα στιλ, έναν τρόπο".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα