Αλέξανδρος Τσουβέλας: «Μου εύχονται συχνά να πεθάνω στο διαδίκτυο, ξεκατινιάζομαι κανονικά»

Αλέξανδρος Τσουβέλας

"Είμαι γιος ιερέα αλλά δεν έχω εξομολογηθεί ακόμα στον πατέρα μου. Εάν νιώσω ποτέ την ανάγκη, ίσως το κάνω κάποια στιγμή".

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας. Τον γνωστό stand-up comedian συνάντησε η δημοσιογράφος Μένια Κούκου και μίλησαν για την προσωπική του ζωή, το πατρικό ένστικτο αλλά και τα σχόλια που δέχεται στα social media.

«Δεν χτυπάει εύκολα το βιολογικό μου ρολόι ενός άντρα. Δεν είναι κάτι που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο μυαλό μου, ούτε και στης Εύας», ανέφερε αρχικά ο Αλέξανδρος Τσουβέλας, ενώ παραδέχεται: «Είμαι γιος ιερέα, έχω περάσει κι εγώ από παπαδοπαίδι. Δεν έχω εξομολογηθεί ακόμα στον πατέρα μου. Εάν νιώσω ποτέ την ανάγκη, ίσως το κάνω κάποια στιγμή».

«Πρέπει να υπάρχει αγάπη προς όλο τον κόσμο, να σκύβουμε πάνω από τον αδύναμο και να μην κυνηγάμε δαίμονες. Θα πρέπει να μας απασχολεί ο αδύναμος που θέλει να εκφραστεί και να έχει κι αυτός ίσα δικαιώματα», τονίζει στη συνέχεια ο γνωστός κωμικός.

«Μου εύχονται συχνά να πεθάνω στο διαδίκτυο. Τσακώνομαι, ξεκατινιάζομαι κανονικά και μετά είμαστε φίλοι με όλους αυτούς», αποκαλύπτει κλείνοντας τις δηλώσεις του ο Αλέξανδρος Τσουβέλας.