Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Δεν είχα μητρικό ένστικτο, ήθελα να νιώσω ερωτευμένη με τον πατέρα του παιδιού μου»

Αντιγόνη Κουλουκάκου

"Καμιά φορά είμαι μόνη μου και βάζω τα κλάματα και πολλές φορές όταν είναι και άλλοι, δεν τους θέλω. Είμαι εγώ και αυτός".

Την Αντιγόνη Κουλουκάκου υποδέχθηκε στο πλατό της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Τετάρτης (8/5) στο MEGA. Η γνωστή ηθοποιός, που αυτή την περίοδο απέχει από τα γυρίσματα στη «Γη της Ελιάς» λόγω της πρόσφατης γέννησης του γιου της, μίλησε για τη μητρότητα, τα συναισθήματα που την κατακλύζουν αλλά και τις ανησυχίες της για το πρώτο της παιδί.

«Στη Γη της Ελιάς απέχω λίγο τώρα με το μωρό. Θέλω να επιστέψω στα γυρίσματα, μου έχει λείψει να είμαι αποδοτική και να κάνω πράγματα. Αλλά συμμετέχω σε μία σειρά στο Netflix. Είμαι μία βασική ηρωίδα και ο δεύτερος κύκλος της σειράς γυρίζεται στην Ελλάδα. Είναι μία νορβηγική σειρά. Δεν έχει σταματήσει η δουλειά για εμένα», δηλώνει η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

«Στο σπίτι γκρινιάζει το παιδί, έξω όχι. Εγώ δεν έχω αλλάξει αλλά έχει προστεθεί κάτι πολύ σημαντικό και η ευτυχία είναι σε έναν υπερθετικό βαθμό. Από τη μέρα που γεννήθηκε ο γιος μου, είναι λες και είμαστε ένα σώμα και συμβιώνουμε μαζί. Έτσι το ζω. Καμιά φορά είμαι μόνη μου και βάζω τα κλάματα και πολλές φορές όταν είναι και άλλοι, δεν τους θέλω. Είμαι εγώ και αυτός. Όλα αλλάζουν τώρα για εμένα», εξομολογείται η ηθοποιός στην Ελένη Μενεγάκη.

«Εγώ δεν είχα μητρικό ένστικτο παλιά. Αυτό που ήθελα ήταν να νιώσω πως είμαι ερωτευμένη με τον πατέρα του παιδιού, όχι πως σκεφτόμουν να κάνω παιδί. Αυτός το έκανε για εμένα γιατί έχει και δύο παιδιά στην εφηβεία. Τα παιδιά όμως, με βοηθάνε πάρα πολύ με τον αδελφό τους. Στα γυρίσματα έχω πει πως θα τον παίρνω μαζί. Κάποια γυρίσματα μου το επιτρέπουν να τον έχω μαζί», παραδέχεται η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

«Έχω καταλάβει πως όταν λες «ποτέ», θα σου συμβεί. Όταν λες πως κάτι δεν θα σου συμβεί, σου συμβαίνει. Για αυτό δεν πρέπει να κρίνουμε και να ζούμε το τώρα. Θέλω ο γιος μου να έχει ενσυναίσθηση, καλοσύνη και γενναιοδωρία. Αυτά θα ήθελα να μπορώ να του τα μάθω. Θα τον ονομάσουμε Άγγελο», αναφέρει σε άλλο σημείο η Αντιγόνη Κουλουκάκου.