Στέφανος Κασσελάκης: «Έκλαιγα για ώρες όταν μίλησα στη μητέρα μου για τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό»

Στέφανος Κασσελάκης

"Ήταν λυτρωτικό και είχα ανάγκη από την αποδοχή της".

Πρεμιέρα έκανε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (6/5) η νέα εκπομπή της Άννας Δρούζα στο ΟΡΕΝ. Πρώτος της καλεσμένος ήταν ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης άνοιξε την καρδιά του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δύσκολη στιγμή που αποκάλυψε στη μητέρα του τον σεξουαλικό του προσανατολισμό.

«Δεν έχω πρόβλημα να κλαίω, δεν θεωρώ ότι η εικόνα της ανδρείας συνεπάγεται και να μην κλαις, το αντίθετο. Το να είσαι γενναίος σημαίνει ότι δεν φοβάσαι να δείξεις αίσθημα», δήλωσε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Συχνά συγκινούμαι πολύ μέσω της επαφής με τον κόσμο όπως όταν είχα πάει στην Καρδίτσα και είδα τα σπίτια των ανθρώπων να έχουν καταστραφεί από τις λάσπες», συμπληρώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

«Η πιο ευάλωτη στιγμή μου ήταν όταν εκδηλώθηκα στη μητέρα μου για τον προσανατολισμό μου, έκλαιγα για ώρες. Ήταν λυτρωτικό και είχα ανάγκη, αν και έχω υπάρξει ανεξάρτητος, είχα ανάγκη από τη δική της αποδοχή. Δεν με απογοήτευσε η αντίδρασή της», εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Είχε μερικές ερωτήσεις αλλά μου είπε επί τόπου ότι με αγαπάει. Χαίρομαι με την οικογένειά μου, με τους φίλους μου και με τη φύση», πρόσθεσε ο Στέφανος Κασσελάκης στην Άννα Δρούζα και την κάμερα του ΟΡΕΝ.