Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    »    Ειδήσεις & Νέα

Ουκρανία: Η εντυπωσιακή άνοδος του Ζελένσκι

Στις κάλπες καλούνται σήμερα οι Ουκρανοί για τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών. Όλες οι δημοσκοπήσεις προεξοφλούν την άνετη επικράτηση του ιδιαίτερα δημοφιλούς κωμικού Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2019 | 11:59 am


Η Βόρεια Μακεδονία ψηφίζει νέο πρόεδρο

Οι πολίτες της πρόσφατα μετονομασθείσας Βόρειας Μακεδονίας καλούνται αυτή την Κυριακή στις κάλπες για να εκλέξουν νέο πρόεδρο. Προηγείται ο υποψήφιος του κυβερνώντος κόμματος αλλά όλα θα κριθούν από τη συμμετοχή.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2019 | 10:11 am


Οι καμαριέρες εξεγείρονται στην Ισπανία

Σε αρκετούς τομείς οι μισθοί στην Ισπανία είναι υπερβολικά χαμηλοί. Ιδιαίτερα δύσκολη είναι η κατάσταση για τους εργαζόμενους στον τουρισμό. Στην Λανθαρότε οι καθαρίστριες ξενοδοχείων άρχισαν να διαδηλώνουν.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2019 | 11:44 pm


Συλλήψεις για τη δολοφονία της δημοσιογράφου

Η αστυνομία της Βόρειας Ιρλανδίας συνέλαβε το πρωί του Σαββάτου δύο υπόπτους για την δολοφονία της δημοσιογράφου Λάιρα ΜακΚι την περασμένη Πέμπτη, στη διάρκεια συγκρούσεων με μέλη του νέου ΙRA.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2019 | 4:37 pm


Η «παλιά φρίκη» και η διαχείρισή της

Ο γερμανικός τύπος σχολιάζει και σήμερα την απόφαση της ελληνικής βουλής να διεκδικήσει η Ελλάδα πλέον επίσημα πολεμικές επανορθώσεις από τη Γερμανία. Πλήθος ρεπορτάζ με ιστορικές αναφορές.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2019 | 3:25 pm


'Ενα βήμα από την ισπανική βουλή το ακροδεξιό Vox

Μια εβδομάδα πριν τις ισπανικές εκλογές στις (28.4) το εθνολαϊκιστικό Vox συγκεντρώνει διψήφιο ποσοστό στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με δημοσκοπήσεις. Πολλοί θεωρούν το ακραίο κόμμα απειλή κατά της δημοκρατίας.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2019 | 10:12 amΦιλικοί ιστότοποι: