Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    »    Ειδήσεις & Νέα

Αρχίζει η Διάσκεψη για τη Λιβύη

Πολλά ανοιχτά θέματα στη Διάσκεψη του Βερολίνου. Χάφταρ και Αλ Σάρατζ μάλλον δεν θα συμμετάσχουν από την αρχή στις διαπραγματεύσεις. Αβεβαιότητα αν πράγματι επικρατεί ομοφωνία για το ανακοινωθέν.

Δημοσιεύθηκε στις 19 January 2020 | 3:35 pm


Τουρκικό γεωτρύπανο κοντά στη Λεμεσό;

Οι τελευταίες τουρκικές εξαγγελίες για νέες γεωτρήσεις κοντά στην Κύπρο, και μάλιστα στα νότια του νησιού και κοντά στην πόλη της Λεμεσού, προκαλούν την έντονη αντίδραση της κυπριακής κυβέρνησης.

Δημοσιεύθηκε στις 19 January 2020 | 3:00 pm


Μουσουλμάνοι τιμούν τους νεκρούς του Άουσβιτς

75 χρόνια συμπληρώνονται από την απελευθέρωση του Άουσβιτς. Για πρώτη φορά υψηλόβαθμος μουσουλμάνος αξιωματούχος επισκέπτεται το στρατόπεδο συγκέντρωσης για να τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων.

Δημοσιεύθηκε στις 19 January 2020 | 12:39 pm


Νομιμοποίηση κάνναβης: Η ώρα της αλήθειας

Η προσγείωση στην πραγματικότητα ήταν επώδυνη ακόμη και για κολοσσούς στη βιομηχανία κάνναβης. Τα πρσοδοκώμενα κέρδη από την αποποινικοποίηση έμειναν στα χαρτιά. Πολλές εισηγμένες εταιρείες χρεοκόπησαν. Τι πήγε λάθος;

Δημοσιεύθηκε στις 18 January 2020 | 3:42 pm


«Ο εχθρός της Τουρκίας είναι φίλος της Ελλάδας»

Ο γερμανικός τύπος εστιάζει στη Διάσκεψη για τη Λιβύη, η οποία διεξάγεται την Κυριακή στο Βερολίνο και από την οποία απουσιάζει η Ελλάδα. Εκτενείς αναφορές στη στάση και τις αντιδράσεις της Αθήνας.

Δημοσιεύθηκε στις 18 January 2020 | 10:15 am


Οι Γερμανοί πληρώνουν ευχαρίστως φόρους

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών η συντριπτική πλειονότητα των Γερμανών πληρώνει μεν ευχαρίστως φόρους, αλλά μόνον όταν εξυπηρετούν το δημόσιο συμφέρον.

Δημοσιεύθηκε στις 17 January 2020 | 3:00 pmΦιλικοί ιστότοποι: