Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    »    Ειδήσεις & Νέα

Espresso

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 25-26 Μαΐου

ΑΣΤΡΑ

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 25-26 Μαΐου

Σάββατο, Μάιος 25, 2019 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Διατηρήστε στο ακέραιο τον αυτοέλεγχο και τις άμυνές σας, καθώς ορισμένα άτομα θα σας απασχολήσουν έντονα. Ο καλύτερος τρόπος για να χειριστείτε τα θέματα που υπάρχουν ανάμεσα στη σχέση σας είναι να τα φέρετε στην επιφάνεια. Πάψτε να κρατάτε μυστικά ανάμεσά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Βάλτε από μόνοι σας κάποια όρια στους τρίτους που ανακατεύονται στη σχέση σας. Για να υπάρξει βελτίωση, κάντε προσεκτικούς χειρισμούς. Το μόνο που θα σας προκαλεί εκνευρισμό είναι κάποια προβληματάκια στις συνεννοήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Υποχωρούν το άγχος, η ανησυχία και τα προβλήματα. Τώρα που αρχίσατε να πετυχαίνετε τους στόχους σας, φυλαχτείτε από καινούργια έξοδα που θα σας βάλουν σε περιπέτειες. Σχέσεις, υγεία και επαγγελματικά σχέδια θα διανύσουν μια φάση ρευστότητας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αγνοείτε τις ανάγκες του συντρόφου σας για να πιστέψει ότι ενδιαφέρεστε. Μπορείτε πιο εύκολα να συνεννοηθείτε και να συμπαρασταθεί ο ένας στον άλλον. Πάψτε να κάνετε συνέχεια το λάθος να κολλάτε στην τελειομανία σας.

ΛΕΩΝ: Προτιμήστε να έρθετε στην πραγματικότητα από το να πλάθετε ασταμάτητα σενάρια στο μυαλό σας. Το πλανητικό σκηνικό είναι υπέρ σας ώστε να περάσετε καλά χωρίς τσακωμούς και εντάσεις. Αφήστε τη δημιουργική σας διάθεση και την πρακτικότητα να σας βοηθήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη δημιουργείτε προβλήματα με τις παράλογες απαιτήσεις σας, ενώ όλα είναι μια χαρά. Πρέπει να αρχίσετε να στηρίζετε τον σύντροφό σας στα επαγγελματικά του σχέδια. Μερικά άστοχα πράγματα που έγιναν στη σχέση σας μπορεί να διορθωθούν.

ΖΥΓΟΣ: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αρχίσετε να αμελείτε τα ζητήματα της καριέρας σας. Πρέπει πάση θυσία να αντέξετε τις δοκιμασίες που θα προκύψουν στον επαγγελματικό τομέα. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και αυτό θα αποτελέσει ένα είδος θεραπείας στην ανασφάλειά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι υποθέσεις και οι στόχοι σας αρχίζουν να προχωρούν θετικά. Ερχονται καινούργιες καταστάσεις και πρόσωπα να ενταχθούν στην προσωπική σας ζωή. Οι ανακατατάξεις δεν πρέπει να σας ανησυχήσουν, γιατί θα προκαλέσετε δυσκολίες στις σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μελετήστε σωστά οικονομικές συναλλαγές, αποφάσεις, κινήσεις και επαφές. Θα υπάρχει εύνοια αρκεί να κινηθείτε με λογική και συνέπεια, σε ό,τι κι αν προκύψει. Ολα θα γίνουν την κατάλληλη ώρα, γι’ αυτό αποφύγετε να κάνετε πράγματα που δεν κατέχετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ατομα που δεν σας είχαν στηρίξει στο παρελθόν, θα το κάνουν τώρα από μόνοι τους. Οι εναλλαγές στον συναισθηματικό και τον επαγγελματικό τομέα θα είναι πολλές. Αφήστε τον χρόνο να σας υποδείξει την πορεία πλεύσης σε ό,τι δεν ξέρετε τι να αποφασίσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη βιαστείτε να διαλέξετε κάτι αν δεν είστε απολύτως σίγουροι ότι σας είναι απαραίτητο. Αφήστε στην άκρη βαρυσήμαντες δηλώσεις που θα σας εκθέσουν. Η απόλυτη εμπιστοσύνη που δείχνετε σε όσους συναναστρέφεστε θα σας δημιουργήσει προβλήματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Ενας κακόβουλος συνεργάτης έχει σκοπό να γίνει η αιτία να ταλαιπωρηθείτε χωρίς λόγο. Κάντε προσεκτικά βήματα στα σχέδια που έχετε υπόψη για τα επαγγελματικά σας και ακόμα προσεκτικότερα στον οικονομικό τομέα σας. Δεν χρειάζονται βεβιασμένες επεκτατικές κινήσεις.

Δημοσιεύθηκε στις 25 May 2019 | 7:00 am


Γιώργος Ορφανός: «Φουλ επίθεση στα προβλήματα της πόλης μας»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιώργος Ορφανός: «Φουλ επίθεση στα προβλήματα της πόλης μας»

Παρασκευή, Μάιος 24, 2019 - 23:18

❱❱ Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιώργος Ορφανός έχει όραμα και προοπτική 
❱❱ Η στήριξη του κόσμου και η σύζυγός του, που είναι ο «στρατηγός κάθε ημέρας του»

TET A TET ME TH BIBIAN • Από τη Βίβιαν Μπενέκου 

«Οι πολίτες της Θεσσαλονίκης γνωρίζουν τον Γιώργο. Ξέρουν ότι θα διεκδικήσουμε για την πόλη μας το καλύτερο δυνατό» λέει στην «Espresso», στην τελική ευθεία για τις εκλογές, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιώργος Ορφανός.

Ο πρώην υπουργός παραμέρισε, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, τις «φιλοδοξίες του Κοινοβουλίου», για να «ξαναχτίσει» με τους Θεσσαλονικείς την πόλη τους, αρνούμενος να αποδεχτεί τη φιλοσοφία κάποιων που απέχουν από τα κοινά λέγοντας «ωχ αδερφέ, και τι με νοιάζει»!

Ο Γιώργος Ορφανός σε αυτή τη μεγάλη μάχη προς την κατάκτηση της δημαρχίας έχει τον καλύτερο σύμμαχο και συμπαραστάτη: τη γυναίκα του Μερόπη Ορφανού, που είναι ο «στρατηγός κάθε ημέρας του».

Τον φροντίζει, τον εμψυχώνει και τον βεβαιώνει ότι όλα θα πάνε καλά και εκείνη θα βρίσκεται στο πλάι του. Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιώργος Ορφανός κατάφερε να γίνει μέρα με τη μέρα ο πρωταγωνιστής αυτής της εκλογικής κούρσας για να αλλάξει η Θεσσαλονίκη, μέσα από το πρόγραμμα ενός ανθρώπου που αγαπάει πολύ την πόλη του.

Τι είναι αυτό που σας έκανε μέσα σε λίγο διάστημα κι ενώ είσαστε κόντρα στην επίσημη γραμμή του κόμματος από το οποίο προέρχεστε, ως ο λεγόμενος αντάρτης, να αλλάξετε τόσο το παιχνίδι;

Το διάστημα δεν είναι λίγο. Πολιτεύομαι πολλά χρόνια και ο κόσμος με γνωρίζει καλά. Η κόντρα σε γραμμές δεν υφίσταται. Εγώ έθεσα υποψηφιότητα και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας έκανε την επιλογή του. Γνώμη μου και πεποίθησή μου είναι ότι το παιχνίδι είναι υπόθεση των πολιτών της Θεσσαλονίκης.

Εμείς απλά εκθέτουμε τον εαυτό μας, εκθέτουμε το πρόγραμμά μας και τις προθέσεις μας, και οι συμπολίτες μας αξιολογούν την αξιοπιστία καθενός, το έργο του, τις αξίες του, και αποφασίζουν. Πίστευα πάντοτε ότι τα κόμματα δεν πρέπει να καπελώνουν τις τοπικές κοινωνίες. 

Ο δήμαρχος πρέπει να κοιτάει τον πολίτη κατά πρόσωπο και να του απαντάει ευθέως, δίχως υπεκφυγές του τύπου “θα ρωτήσω στην Αθήνα να μου δώσει οδηγίες’’. Οι πολίτες της Θεσσαλονίκης γνωρίζουν τον Γιώργο. Ξέρουν ότι θα διεκδικήσουμε για την πόλη μας χωρίς δεσμά το καλύτερο δυνατό. Θα χρησιμοποιήσουμε καινοτόμες μεθόδους και θα γίνουμε πρωταγωνιστές και όχι ουραγοί. Αλλάξαμε το παιχνίδι, επειδή πιστεύω ότι θα κάνουμε πράξη ό,τι έχουμε υποσχεθεί.

Εάν τελικώς εκλεγείτε, ποιο θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνετε;

Μια πρώτη αξιολόγηση δείχνει ότι η ασφάλεια των πολιτών είναι ένα από τα πιο σοβαρά θέματα. Πώς φτάσαμε ως εδώ είναι γνωστό λίγο πολύ, αλλά τώρα έχουμε αυτό το ζήτημα να διαχειριστούμε. Η Θεσσαλονίκη πρέπει να γίνει ασφαλής, ώστε να τη ζουν και να την απολαμβάνουν όλοι. Μιλάμε για όμορφες γειτονιές, για καταπράσινα πάρκα, για παιδικές χαρές, για διαδρομές ανάμεσα στα αρχαία και τα βυζαντινά μνημεία, όταν σήμερα οι πολίτες δεν τολμούν να ξεμυτίσουν από τα σπίτια τους και οι ηλικιωμένοι φοβούνται να πληρωθούν τη σύνταξή τους.

Η καθαριότητα είναι άλλο ένα πρόβλημα. Σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις θεωρείται αυτονόητη κι εμείς ακόμα την αναζητούμε… Ο δήμος έχει την τεχνογνωσία και την απόλυτη κατάρτιση, εγώ έχω τη θέληση, και αυτά είναι αρκετά για να παραδώσουμε σε σύντομο διάστημα την πόλη μας κούκλα στους δημότες μας.

Το τρίτο θέμα, το οποίο κατεπειγόντως πρέπει να απασχολήσει το νέο σχήμα στη διοίκηση του δήμου, είναι η αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας. Περίπλοκο ζήτημα, το οποίο αντί να διορθώνεται διογκώνεται. Η μετακίνησή μας έχει μετατραπεί σε μια μικρή οδύσσεια με αβέβαιη κατάληξη.

Η εικόνα της πόλης καταστρέφεται και φέρνει τους πολίτες στα όρια της αγανάκτησης καθημερινά, αφού αισθάνονται εγκατάλειψη από το κράτος, τους φορείς, τον δήμο.

Αμεσες ενέργειες σχεδιάζουμε στο πρόγραμμά μας, ώστε να αποσυμφορηθούν οι μετακινήσεις και συγχρόνως να ξεκινήσουμε μια σοβαρή μελέτη, για να τελειώσουμε με το κυκλοφοριακό πρόβλημα και να αποδώσουμε στην πόλη τη θέση που της αξίζει.

Πώς θα μπορέσει να διοικηθεί ο δήμος με την απλή αναλογική; Δεν θα υπάρχει ένας συνεχής πόλεμος στο δημοτικό συμβούλιο; Πώς προσπερνιέται αυτό;

H Θεσσαλονίκη μπορεί να γίνει το μέλλον, αν δουλέψουμε σωστά, αν αφήσουμε τις κομματικές μας ιδεοληψίες για το καλό της πόλης μας. Αν ανοίξουμε τις καρδιές μας, νομίζω ότι όλοι θα συμφωνήσουμε.

Ναι, ας ενωθούμε, να κάνουμε τη Θεσσαλονίκη προορισμό για τουρίστες, για επισκέπτες του Σαββατοκύριακου, για νέους που θέλουν δουλειές, για startuppers, για όλους. Ετσι, παραμέρισα τις φιλοδοξίες του Κοινοβουλίου και θέλησα να μείνω εδώ, κοντά στους συμπολίτες μου που χρόνια με στηρίζουν, στους συναθλητές μου για να πηγαίνουμε τις Κυριακές στα γήπεδα, να ξαναχτίσουμε όλοι μαζί τις ομορφιές που έχει η Θεσσαλονίκη.

Αισθάνομαι ότι όση γνώση και εμπειρία απέκτησα στα τόσα χρόνια δουλειάς είναι η ώρα να τα επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη. Το οφείλω στην πόλη που με ανέδειξε, στους πολίτες που είναι φίλοι μου αγαπημένοι.

Θέλω να ανταποδώσω κι εγώ ό,τι μπορώ, ώστε να μην τολμά κανείς να πει ότι είμαστε μια πόλη δεύτερης κατηγορίας.

Τι βλέπει το παράθυρο του γραφείου δημάρχου Θεσσαλονίκης; Το έχετε δει;

Οχι, το παράθυρο του δημάρχου δεν το έχω δει και δεν ξέρω αν έχει θέα στη θάλασσα ή στο βουνό. Αλλωστε, δεν σκοπεύω να αρχίσω να ρεμβάζω από εκεί.

Το παράθυρο του γραφείου θέλω να βλέπει στην πόλη και στα προβλήματα που οι συμπολίτες μου αντιμετωπίζουν καθημερινά. Στον ορίζοντα ο δήμαρχος θα πρέπει να βλέπει τις λύσεις και τους κατάλληλους τρόπους αντιμετώπισης. Η πόρτα μου θα είναι πάντα ανοιχτή για όλους. Θα βρίσκομαι εκεί για να συζητάμε και να προχωράμε μαζί. Ολοι μαζί θα κάνουμε επίθεση στα προβλήματα της πόλης.

Τι ικανοποίηση σας δίνει αυτή η προσπάθεια; Ποια κενά καλύπτει;

Η προσπάθεια αυτή μου δίνει ειλικρινά τεράστια ικανοποίηση. Γεννήθηκα και μεγάλωσα σε αυτήν την πόλη κι αισθάνομαι περήφανος για την ιστορία της και για το εκπληκτικό έμψυχο δυναμικό της.

Δεν μπορώ να βλέπω τη Θεσσαλονίκη μας να χάνει λίγο λίγο τις δυνάμεις της, να λέμε «ωχ αδερφέ, δεν πειράζουν τα σκουπίδια, δεν πειράζουν τα πολλά αυτοκίνητα, δεν πειράζει το καθόλου πράσινο, δεν πειράζουν οι σκοτεινές γειτονιές, η ανασφάλεια, η εγκατάλειψη από νέα παιδιά, από καλλιτέχνες, από δημοσιογράφους, επιχειρηματίες, επιστήμονες…».

Ολα αυτά με ταρακούνησαν. Ολα αυτά δεν μας αξίζουν. Η προοπτική της πρωταγωνίστριας Θεσσαλονίκης με δυναμώνει και με γεμίζει με αισιοδοξία.

Το καλύτερο και το χειρότερο που έχετε ακούσει από Θεσσαλονικιό αυτές τις μέρες ποιο είναι;

Το καλύτερο είναι όταν μέσα από τα μάτια των συμπολιτών μου διακρίνω τη χαρά και την ελπίδα ότι θα παλέψω μαζί τους, για να δώσουμε λύση στα κοινά προβλήματά μας. Το χειρότερο ήταν όταν μια γιαγιά μού περιέγραψε ότι για τον εγγονό της δεν υπάρχει ένα γηπεδάκι για να αθληθεί στην περιοχή όπου μένουν, και η ίδια δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να πληρώνει ώστε το παιδί να πηγαίνει σε άλλη περιοχή με το λεωφορείο.

Ποιος είναι ο πιο φανατικός σας ψηφοφόρος και γιατί;

Ο πιο φανατικός μου ψηφοφόρος δεν είναι ένας. Υπάρχουν πολλοί που με ψηφίζουν αδιάλειπτα εδώ και 30 χρόνια και μου το λένε συχνά ότι με επέλεξαν συνειδητά και δεν διαψεύστηκαν οι προσδοκίες τους.

Οι πιο φανατικοί ψηφοφόροι συνήθως δεν παρουσιάζονται, αλλά σε τυχαίες συναντήσεις μού περιγράφουν όλη την πορεία μου.

Γνωρίζουν τις δηλώσεις μου, τις επιλογές μου και αισθάνονται φίλοι μου, αφού έχουμε κοινές ιδέες και κάνουμε παρόμοιες επιλογές.

Αγωνία, στρες, φόβος. Τι από όλα αυτά υπάρχει στην τελική ευθεία των εκλογών;

Αγωνία και φόβος δεν υπάρχουν. Ωστόσο, ένα δημιουργικό στρες και βέβαια υπάρχει. Το γεγονός ότι πρέπει να προλάβω να επισκεφθώ όλες τις υπηρεσίες του δήμου, την αγορά, τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην πόλη, να συναντήσω όσο περισσότερους γίνεται καθημερινά…

Είναι δεδομένο ότι στο τέλος της ημέρας θα αναβληθεί το σινεμά που σχεδίαζα να πάω με τη γυναίκα μου. Γενικά είμαι άνθρωπος που ακολουθώ το πρόγραμμά μου. Οι εκλογές, όμως, είναι μια περίοδος που απαιτεί εξαιρετική οργάνωση, ταχύτητα, συνεργασίες. Είναι μια συναρπαστική δράση.

Πού και με ποιους θα δείτε τα εκλογικά αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα θα τα δούμε στο εκλογικό μου κέντρο όλοι μαζί, η οικογένειά μου, οι συμπολίτες μου, οι υποψήφιοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι. Ορισμένοι θα πάρουν το βάπτισμα του πυρός και άλλοι γνωρίζουν τι σημαίνει εκείνη η βραδιά. Οση, όμως, εμπειρία κι αν έχει κάποιος, η βραδιά των αποτελεσμάτων είναι πάντοτε ξεχωριστή και μοναδική.

Τι λέει η σύζυγος για όλη αυτή την πορεία και πώς στηρίζει;

Η γυναίκα μου ήταν πάντα δίπλα μου. Hταν εκείνη που διέκρινε σε μένα πρώτα την επιμονή μου για την πολιτική και δεν μου ζήτησε ποτέ να οπισθοχωρήσω.

Πιστεύω ότι αν βρίσκεις εμπόδια από το πρώτο βήμα που κάνεις, μέσα στο σπίτι σου, δεν θα είναι εύκολο να πας πολύ μακριά. Η γυναίκα μου με στηρίζει και αυτό είναι μια λέξη που τα λέει όλα. Είναι μια ικανή και τολμηρή γυναίκα.

Εμεινε όλα τα χρόνια στη Θεσσαλονίκη, ασχολήθηκε με το μεγάλωμα των παιδιών μας, έχει σοβαρό κομμάτι στη λειτουργία του πολιτικού γραφείου μου, εργάστηκε στη δουλειά της. Το κυριότερο, όμως, χαρακτηριστικό της Μερόπης είναι ότι βρίσκεται πάντοτε εκεί για όλους μας.

Είναι εκεί για να μας εμψυχώσει, να φροντίσει να γίνουν όλα όπως πρέπει και πάντοτε με ένα πλούσιο χαμόγελο, που σε βεβαιώνει ότι όλα πάνε καλά.

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 11:18 pm


Ελευθέριος Γ. Σκιαδάς - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβλουλος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΘΗΝΑ ΨΗΛΑ

Ελευθέριος Γ. Σκιαδάς - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβλουλος

Παρασκευή, Μάιος 24, 2019 - 23:01

Γενικός Διευθυντής Εφημερίδος ΕΣΤΙΑ • Πρόεδρος «Συλλόγου των Αθηναίων» • Πρόεδρος Μεροπείου Φιλανθρωπικού Ιδρύματος • Πρ. Αντιδήμαρχος Αθηναίων

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 11:01 pm


Και το attica City Link στο ρυθμό του “MAD for a Cause”

SHOWBIZ

Και το attica City Link στο ρυθμό του “MAD for a Cause”

Παρασκευή, Μάιος 24, 2019 - 15:50

Σάκης Ρουβάς, Ελένη Φουρέιρα και SNIK μπαίνουν στη βιτρίνα για καλό σκοπό 

«Κάμερες, φώτα, ήχος και πάμε….». Σε τηλεοπτικό στούντιο και για έναν καλό σκοπό, την πρωτοβουλία «MAD for a Cause», την οποία υλοποιεί ο ΟΠΑΠ σε συνεργασία με τον MAD, μεταμορφώθηκε η βιτρίνα του πολυκαταστήματος attica City Link στο κέντρο της Αθήνας.

O Θέμης Γεωργαντάς υποδέχθηκε μέσα στη βιτρίνα τον Σάκη Ρουβά, την Ελένη Φουρέιρα και τον SNIK μαζί με τα αγαπημένα τους αντικείμενα που προσφέρουν στο «MAD for a Cause», ώστε να γίνουν πραγματικότητα οι ευχές τριών παιδιών του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Αυτή η πρωτότυπη ενέργεια προκάλεσε το έντονο ενδιαφέρον του κόσμου που συγκεντρώθηκε έξω από το πολυκατάστημα και ενημερώθηκε για το πώς μπορεί να συμμετάσχει στη δράση του ΟΠΑΠ.

Δείτε το βίντεο:

Στην πραγματοποίηση των παιδικών ευχών μπορούμε να συμβάλουμε όλοι, συμμετέχοντας  δωρεάν στην εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ». Παράλληλα, έχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε το κοστούμι του Σάκη Ρουβά, τις κόκκινες μπότες της Ελένης Φουρέιρα ή το bomber jacket του SNIK.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ακολουθήσουμε τα παρακάτω απλά βήματα:

  • Κατεβάζουμε, χωρίς χρέωση, την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» στο κινητό ή το tablet (Google Play και App Store)
  • Επιλέγουμε το αντικείμενο του καλλιτέχνη που θέλουμε να αποκτήσουμε
  • Παίζουμε στα παιχνίδια της εφαρμογής και συγκεντρώνουμε πόντους

Όσο εμείς θα παίζουμε, ο ΟΠΑΠ θα πραγματοποιήσει την ευχή της επτάχρονης Μαρίας, η οποία θέλει να αποκτήσει ένα παραμυθένιο δωμάτιο με ροζ χρώμα και χρυσές ανταύγειες από τον λαμπερό ήλιο. Επίσης, θα γίνει πραγματικότητα η ευχή της τρίχρονης Κωνσταντίνας, η οποία αναπολεί τους παιδότοπους όπου έπαιζε ανέμελη πριν νοσήσει.

Ήδη, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «MAD for a Cause» έχει πραγματοποιθείς μια παιδική ευχή. Ο επτάχρονος Ερνάντ απέκτησε πριν από λίγες μέρες ένα δωμάτιο γεμάτο με τους αγαπημένους σούπερ ήρωες, αλλά και κούκλες για την αδελφή του.

Δείτε τις φωτογραφίες: 

Θέμης Γεωργαντάς, Σάκης Ρουβάς:

Εύη Κλαουδάτου Διευθύντρια Marketing πολυκαταστημάτων attica και Διευθύντρια Ανάπτυξης City Link, Σάκης Ρουβάς, Γεωργία Λασανιάνου, Διευθύντρια Εταιρικής Υπευθυνότητας και Δημοσίων Σχέσεων ΟΠΑΠ:

Θέμης Γεωργαντάς, SNIK:

Η βιτρίνα του πολυκαταστήματος attica City Link για τη δράση MAD For A Cause από τον ΟΠΑΠ και το MAD:

Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Γενική Διευθύντρια “Make-A-Wish” Greece:

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 3:50 pm


«Πιτ Στοπ» στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών για τους Πιλότους της «Nazionali Piloti», οδηγούς της «Φόρμουλα 1»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Πιτ Στοπ» στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών για τους Πιλότους της «Nazionali Piloti», οδηγούς της «Φόρμουλα 1»

Παρασκευή, Μάιος 24, 2019 - 15:29

Ένα ιδιαίτερα εξειδικευμένο σετ προληπτικών και διαγνωστικών εξετάσεων θα προσφέρει ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών στους πιλότους της Φόρμουλα 1, βάσει της ειδικής συμφωνίας που σύναψε ο Όμιλος Ιατρικού με την «Nazionali Piloti», «Formula 1 Drivers».

Η συνεργασία ανακοινώθηκε την Τρίτη, 21/05/2019 στο Μονακό, στο πλαίσιο του φιλανθρωπικoύ “All Star Game” που διεξήχθη στο Stade Louis II, μεταξύ της Nazionali Piloti και της “A.S. Star Team MC”, υπό τον Πρίγκηπα Αλβέρτο.

Στον αγώνα συμμετείχαν κορυφαίοι πιλότοι της Φόρμουλα 1, όπως οι κκ. Σεμπάστιαν Φέττελ, Τσάρλς Λεκλέρκ, Κάρλος Σαίνζ, Ρικάρντο Πατρέζε, Βαλτέρι Μπότας, Μάρκο Σιμόνε, Φελίπε Μάσα, Μικ Σουμάχερ, Κίμμι Ράικοννεν, και Πιέρ Γκασλί.

Το εξειδικευμένο, αυτό, πρόγραμμα προσφέρεται μέσω μίας ειδικής κάρτας που δημιούργησε ο Όμιλος για το σκοπό αυτό. Η κάρτα ονομάζεται συμβολικά «VIP Medical Pit Stop» και δίνει τη δυνατότητα  στους πιλότους της Φόρμουλα 1, όταν επισκεφθούν την Ελλάδα, είτε στo πλαίσιo επόμενων φιλανθρωπικών δράσεων που θα διοργανώσει ο Όμιλος Ιατρικού σε συνεργασία με τον σύλλογο των πιλότων, είτε στο πλαίσιο δικών τους ταξιδιών εργασίας ή αναψυχής, μέσα σε 3 ώρες, να έχουν ένα πλήρες εξειδικευμένο και στοχευμένο check-up για την υγεία τους.


Η «VIPMedicalPitStop» κάρτα, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τη συνεργασία μεταξύ του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και της «Nazionali Piloti», «Formula 1 Drivers».

Mέσα στο πακέτο του check-up στους πιλότους της «Nazionale Piloti», «οδηγούς Φόρμουλα 1», συμπεριλαμβάνεται και η νέα ολόσωμη μαγνητική απεικόνιση («whole body MRI scan»), με τη χρήση του GE Architect 3 Tesla, του μαγνητικού τομογράφου που αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, παγκοσμίως, και είναι σε πλήρη λειτουργία στον Όμιλο Ιατρικού από τις αρχές του χρόνου. Το ειδικό σετ διαγνωστικών εξετάσεων έχει ολιστικό χαρακτήρα, ακολουθεί, δηλαδή, μία 360ᵒ προσέγγιση, και έχει σχεδιαστεί με βάση τις πλέον απαιτητικές ανάγκες και προδιαγραφές που απαιτεί το επίπεδο των πιλότων της Φόρμουλα 1.

Παράλληλα, στο κείμενο στρατηγικής συνεργασίας που υπέγραψαν στο Μονακό ο Πρόεδρος των πιλότων κ. Μάριο Ντι Νατάλε και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος, οι δύο πλευρές δεσμεύονται για την εμβάθυνση της συνεργασίας τους στο προσεχές διάστημα, με σημαντικές φιλανθρωπικές δράσεις στην Ευρώπη και την Ελλάδα. Κοινός στόχος, και των δύο πλευρών, η ενίσχυση του σημαντικού φιλανθρωπικού έργου -και του αποτυπώματος αυτού- των πιλότων της Φόρμουλα 1 και της «Nazionale Piloti», αλλά και η ενεργοποίηση των Ελλήνων υποστηρικτών και φιλάθλων της Φόρμουλα 1 να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου δέχθηκε τα συγχαρητήρια του Προέδρου των πιλότων, κ. Ντι Νατάλε, για το «εξαιρετικό πρόγραμμα» που σχεδίασε ο Όμιλος, ενώ τον ευχαρίστησε θερμά «για την ευγενική χειρονομία» της οποίας, είπε, θα κάνει χρήση και προσωπικά, στο προσεχές ταξίδι του στην Αθήνα όπου θα γίνει και η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης. Η ομάδα της «Nazionale Piloti» με ιδιαίτερη χαρά αγκάλιασε την πρωτοβουλία-χειρονομία του Ομίλου Ιατρικού, και οι πιλότοι θα οργανώσουν ταξίδι, προσεχώς, στην Ελλάδα, ώστε να αξιοποιήσουν το ειδικό «VIP Medical Pit Stop» check up και wellness πακέτο.

Από την πλευρά του, ο κ. Κώστας Μαστοράκης, Διευθυντής Επικοινωνίας της «Nazionale Piloti», επεσήμανε πως είναι σημαντικό μεγάλοι Ελληνικοί Όμιλοι να δίνουν έμπρακτα το παρόν σε μεγάλες φιλανθρωπικές δράσεις. Παράλληλα, σημείωσε πως «μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους πως ένας Ελληνικός Όμιλος, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, μπορεί να σταθεί στην κορυφή του παγκόσμιου ανταγωνισμού, σε ένα τομέα που απαιτεί τις πιο υψηλές προδιαγραφές».

Η Ομάδα του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών που υποστήριξε το φιλανθρωπικό αγώνα των πιλότων της «Nazionale Piloti», οδηγών της Φόρμουλα 1, παρέδωσε τις 60 περίπου ονομαστικές κάρτες στους αγωνιζόμενους και τους συνεχάρη για τη φιλανθρωπική τους προσφορά, καθώς και για τη σημαντική τους συμβολή στον αθλητισμό. Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, Δρ. Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος, παρέδωσε και τρεις κάρτες σε μορφή τιμητικής πλακέτας, συμβολικά, στον Πρίγκηπα Αλβέρτο του Μονακό, τον Πρόεδρο των Πιλότων της Φόρμουλα 1, κ. Μάριο Ντι Νατάλε, και τον νεαρό αστέρα-πιλότο της Ferrari, κ. Τσάρλς Λεκλέρκ.

Στις τηλεοπτικές του δηλώσεις, ο Δρ. Αποστολόπουλος στάθηκε στην αξία του παραδείγματος των πιλότων της Φόρμουλα 1 και στο σημαντικό τους φιλανθρωπικό έργο. Ανέλυσε τη σημασία της συνεργασίας που ξεκινά με την Φόρμουλα 1 μέσω της «Nazionali Piloti», ενώ, αστειευόμενος, εξήγησε στους πιλότους που είχαν σειρά ερωτήσεων για το ειδικό αυτό «Check Up», πως, «όπως στο αμάξι μας θέλουμε να έχουμε την απόλυτη εικόνα για την κατάστασή του σε πραγματικό χρόνο, αλλά και να το έχουμε άριστα συντηρημένο για να διασφαλίσουμε τη μέγιστη απόδοση, το ίδιο ακριβώς ισχύει και για το σώμα μας και τον οργανισμό μας». Αυτό, λοιπόν, το ειδικό προνομιακό προληπτικό διαγνωστικό πακέτο εξετάσεων διασφαλίζει όλα αυτά  για το σώμα μας μέσα σε μόλις τρεις ώρες. Έτσι, θα τους μείνει πολύς χρόνος, προσέθεσε, να εξερευνήσουν τα αξιοθέατα της Ελλάδας, την ιστορία, τον πολιτισμό και τον απέραντο φυσικό πλούτο του τόπου, ξέγνοιαστοι και ανανεωμένοι.

Τέλος, ανακοινώθηκε ότι με την επίσκεψη των πιλότων στην Αθήνα, θα ολοκληρωθεί η ίδρυση νέου φορέα για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, τομέα στον οποίο, δυστυχώς, η χώρα μας πάσχει σοβαρά.


Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος, με τον Πρόεδρο των πιλότων, κ. Μάριο Ντι Νατάλε.


Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος, με το νεαρό αστέρα – πιλότο της Ferrari, κ. Τσάρλς Λεκλέρκ και τον Διευθυντή Επικοινωνίας της «Nazionali Piloti», κ. Κωνσταντίνο Μαστοράκη.


Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος, με τον Αντόνιο Τζιοβινάτζι, πιλότο της Φόρμουλα 1, με την AlfaRomeo.


Στιγμιότυπο από την υπογραφή του κειμένου στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ του Προέδρου των πιλότων κ. Μάριο Ντι Νατάλε και του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Βασίλη Γ. Αποστολόπουλο.


Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος, με τον Πιέρ Γκασλί, πιλότο της Φόρμουλα 1 της RedBull.


Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος, με τον θρυλικό πιλότο της Φόρμουλα 1, κ. Ρικάρντο Πατρέζε. 

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 3:29 pm


Markopoulo Park: Οκτώ συναρπαστικές ιπποδρομίες, ενισχυμένο Γκανιάν και δύο Σκορ-4

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Markopoulo Park: Οκτώ συναρπαστικές ιπποδρομίες, ενισχυμένο Γκανιάν και δύο Σκορ-4

Παρασκευή, Μάιος 24, 2019 - 15:05

Πολλές δραστηριότητες και αυτή την Κυριακή για όλη την οικογένεια

Το Markopoulo Park υποδέχεται και αυτή την Κυριακή 26 Μαΐου, τους φιλίππους και τις οικογένειές τους, με πλούσιο πρόγραμμα και πολλές εκπλήξεις.

Η νέα εποχή του ελληνικού ιπποδρόμου υπόσχεται μοναδικές συγκινήσεις με οκτώ συναρπαστικές ιπποδρομίες και μεγάλα κέρδη με την ενίσχυση του παιχνιδιού Γκανιάν και τα δύο παιχνίδια Σκορ-4.

Οι ιπποδρομίες δεν είναι ο μοναδικός λόγος για να επισκεφτεί κάποιος το Markopoulo Park, αφού κάθε Κυριακή προσφέρονται και πολλές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια.

Ενισχύεται το παιχνίδι του Γκανιάν με εγγυημένο ποσό 2.000 ευρώ

Μεγάλο είναι το στοιχηματικό ενδιαφέρον στην τέταρτη ιπποδρομιακή συγκέντρωση του μήνα καθώς:

  • Ενισχύεται το παιχνίδι του Γκανιάν για όλες τις ελληνικές ιπποδρομίες με εγγυημένο διανεμόμενο ποσό 2.000 ευρώ.
  • Καθιερώνεται Payout 90% στο παιχνίδι του Γκανιάν για όλες τις ιπποδρομίες στον Ελληνικό κουμπαρά.
  • Προσφέρονται δύο Σκορ-4, το πρώτο για τις ιπποδρομίες 1 έως 4 και το δεύτερο για τις ιπποδρομίες 5 έως 8 .
  • Μειώνεται ο ελάχιστος αριθμός ίππων στο αγαπημένο παιχνίδι Τρικάστ από 6 σε 5 και στο Τετραπλό από 7 σε 6, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να προσφερθούν σε όσο το δυνατό περισσότερες κούρσες.

Κλέβει την παράσταση το Κύπελλο Ταχύτητος

Αιχμή του δόρατος στη συγκέντρωση της Κυριακής είναι η ιπποδρομία της μιας ανάσας, το αξίας 25.000 ευρώ Κύπελλο Ταχύτητος στα 1.100 μέτρα.

Έξι από τους κορυφαίους ίππους θα αναμετρηθούν στο Markopoulo Park για την ανάδειξη του καλύτερου sprinter ίππου της χρονιάς. Οι περισσότεροι είναι νικητές Κυπέλλων και υπόσχονται μια συναρπαστική άφιξη.

Βόλτες με πόνυ, face painting και φωτογράφιση με σπάνια ζώα

Και αυτή την Κυριακή το Markopoulo Park προσφέρει πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά.

Στο Family Club, στον πρώτο όροφο, λειτουργεί χώρος δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά, με ζωγραφική, face painting και μπαλονοκατασκευές.

Τα παιδιά μπορούν ακόμα να κάνουν ιππασία με άλογα-πόνυ και να φωτογραφηθούν με σπάνια ζώα.

Το ανακαινισμένο εστιατόριο του πέμπτου ορόφου ανοίγει στις 12:00 και προσφέρει νέο a la carte menu με προνομιακές τιμές, καθώς και παιδικό menu.

Δωρεάν μετακίνηση με μετρό και πούλμαν στο Markopoulo Park

Η πρόσβαση του κοινού στο Markopoulo Park θα πραγματοποιηθεί με δωρεάν μετακίνηση, από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί). Τα δρομολόγια από το σταθμό μετρό Κορωπίου προς τον Markopoulo Park θα πραγματοποιηθούν στις 12:20, 13:30 και 15:40 και τα δρομολόγια από το Markopoulo Park προς το σταθμό μετρό Κορωπίου στις 13:00, 15:30 και 17:00.

Θα υπάρχει και δρομολόγιο με πούλμαν από την Πλατεία Αττικής προς το Markopoulo Park, με αναχώρηση στις 11:30 και επιστροφή 15 λεπτά μετά την τελευταία ιπποδρομία.

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 3:05 pm


«Ναι, είμαι χοντρός, όχι ναρκέμπορος»!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟ «NOOR 1»

«Ναι, είμαι χοντρός, όχι ναρκέμπορος»!

Παρασκευή, Μάιος 24, 2019 - 12:34

❱❱ Ο Βαγγέλης Μαρινάκης των... ερτζιανών μίλησε για τα κιλά του και προσπάθησε να εμφανιστεί «λευκός» για την υπόθεση του «NOOR 1»

Για τα... κιλά του, την υπόθεση του «NOOR 1», την εξαγορά του ΔΟΛ, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και τον Αλέξη Τσίπρα, για τον οποίο έσταξε «χολή», επέλεξε να μιλήσει, στην τρίτη κατά σειρά συνέντευξη που παραχώρησε σε διάστημα μόλις δύο εβδομάδων, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, προσπαθώντας να εξωραΐσει το προφίλ του.

Ούτε, όμως, και αυτήν τη φορά κατάφερε να πείσει. Μιλώντας -πού αλλού;- στο ραδιόφωνο του ομίλου του Παραπολιτικών, το οποίο άλλωστε χρηματοδοτεί, και στον Γιώργο Τράγκα, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον «Πειραιά Νικητή» σε ό,τι αφορά την εμπλοκή του σε ανοικτές υποθέσεις της Δικαιοσύνης και συγκεκριμένα για το φορτωμένο με 2,1 τόνους ηρωίνη πλοίο «NOOR 1» προσπάθησε και πάλι να εμφανιστεί άμεμπτος, λέγοντας με νόημα: «Αν μου πουν ότι “ξέρεις κάτι, Βαγγέλη, είσαι χοντρός”, ξέρετε, το λένε αυτό, είμαι χοντρός, με πειράζει, γιατί είμαι. Αν σου λένε ότι είσαι ναρκέμπορος, εκνευρίζεσαι, γιατί είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να πεις σε έναν άνθρωπο και ειδικά με τις δικές μου αρχές. Δηλαδή πιστεύω ότι αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να τους σκοτώνουν, δεν πρέπει να περνάνε καν από δικαστήρια και είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να πεις σε έναν άνθρωπο και ό,τι χειρότερο μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος. Δεν με αγγίζει καθόλου, γιατί δεν έχω σχέση. Αρα, λοιπόν, ό,τι και να πούνε αυτοί οι άνθρωποι πλέον τα έχει καταλάβει ο κόσμος και τους γυρνάει την πλάτη».

Ο πλοιοκτήτης επιχείρησε να καταρρίψει και τις καταγγελίες ότι διείσδυσε στον Τύπο με σκοπό να επηρεάσει τα πολιτικά πράγματα και εμφανίστηκε και πάλι ως εθνικός ευεργέτης, μόνο που διέπραξε γκάφα ολικής, καθώς στην πρεμούρα του να εμφανιστεί φιλάνθρωπος ομολόγησε ότι ξένοι τού υπαγόρευσαν την εξαγορά του ΔΟΛ, προκαλώντας εύλογα ερωτήματα.

Οπως είπε, απέκτησε τον ΔΟΛ από «αγνά αισθήματα για τη χώρα», αλλά και έπειτα από πίεση από το εξωτερικό, δίχως όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. «Είχαμε κάνει πολλές συζητήσεις με Ελληνες αλλά και φίλους από το εξωτερικό και είχαν εκφράσει την επιθυμία τους να μην κλείσουν οι δύο εφημερίδες και ότι θα ήταν καλό να συνεχίσουν να γράφουν ιστορία» είπε. Την ίδια ώρα μίλησε θετικά για τον Κυριάκο Μητσοτάκη που, όπως είπε, θα είναι «πολύ καλύτερος πρωθυπουργός» από τον Αλέξη Τσίπρα.

«Οι ψεύτες και οι προδότες δεν αλλάζουν»

«Πρόκειται για ένα μορφωμένο παιδί που ξέρει από οικονομία, που πλέον είναι το ζητούμενο» είπε ο ίδιος, ενώ αναφερόμενος στον πρωθυπουργό τόνισε χαρακτηριστικά ότι «οι ψεύτες και οι προδότες δεν αλλάζουν, μόνο χειροτερεύουν». Μάλιστα, υπογράμμισε ότι η Ελλάδα στην πιο κρίσιμη στιγμή της ιστορίας της βρέθηκε με απαίδευτα παιδιά που διαπραγματεύονταν το μέλλον της χώρας. Πρόσθεσε, μάλιστα: «Αν μιλήσετε με τον κ. Τσίπρα για οικονομία θα τρομάξετε. Τον είχα συναντήσει το 2014 στο φόρουμ του Economist. Ξεκίνησε μια κουβέντα και σας λέω ότι τρόμαξα». Την ίδια ώρα, παρόλο που ο ίδιος έχει εν πολλοίς ταυτιστεί με τη Ν.Δ., διέψευσε τα σενάρια ότι τον ενδιαφέρει η πολιτική ισχυριζόμενος ότι μόνο ο Πειραιάς είναι το πάθος του. «Οι φιλοδοξίες μου σταματάνε στον Πειραιά. Είμαι χαρούμενος για όσα κάνω και δεν θέλω να κάνω κάτι άλλο. Αλλωστε, όταν θέλω να κάνω κάτι δεν ντρέπομαι, το φωνάζω. Δεν μπορώ να το κρύψω» είπε. Οσο για τις καταγγελίες ότι ενισχύει οικονομικά το ταμείο της Ν.Δ., ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε λόγο για «αηδίες», υποστηρίζοντας ότι ενίσχυσε μόνο την τοπική οργάνωση του Πειραιά «με δυο τρία ερκοντίσιον και υπολογιστές, δηλαδή με 1.000-1.200 ευρώ».

Μάλιστα, επανέλαβε για ακόμη μία φορά ότι το 2015 ψήφισε... Ποτάμι. Την ίδια στιγμή, ερωτηθείς αν υπάρχει «παράγκα» στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κατηγορία που έχει εκτοξεύσει εναντίον του ο πρωθυπουργός στις τελευταίες προεκλογικές συγκεντρώσεις, απάντησε: «Ποια παράγκα, άλλωστε μιλάμε για την εποχή της εξυγίανσης. Εχουμε χορτάσει από εξυγίανση...».

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 12:34 pm


Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 24 Μαΐου

ΑΣΤΡΑ

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 24 Μαΐου

Παρασκευή, Μάιος 24, 2019 - 11:54

ΚΡΙΟΣ: Η συναισθηματική ζωή σας θα αρχίσει από αυτόν τον μήνα να καλυτερεύει αισθητά, οπότε δεν θα ήταν καθόλου άσχημη ιδέα να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι. Κάντε τις κατάλληλες κινήσεις για να πετύχετε άνοδο στον οικονομικό τομέα σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν είστε μόνο εσείς που νιώθετε εγκλωβισμένοι, αλλά και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην πιέζετε καταστάσεις και μην είστε απόλυτοι σε ό,τι λέτε, καθώς κανένας δεν είναι αλάνθαστος. Η επικοινωνία σας θα είναι αρκετά καλή, για να έχετε επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μάθετε να κατανοείτε και τις απόψεις των άλλων και ίσως ανακαλύψετε πράγματα που δεν γνωρίζατε. Στάσιμα θα φαίνονται όλα όσα θα έχουν σχέση με τον οικονομικό τομέα. Προτιμήστε να ασχοληθείτε με τα θέματα και τις υποχρεώσεις του σπιτιού σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η συναισθηματική ζωή σας δεν θα βρίσκεται στα καλύτερά της. Το λάθος σας θα είναι ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στα οικονομικά σας τα μεταφέρετε και στη σχέση σας.

ΛΕΩΝ: Μόνοι σας δημιουργείτε μια απομάκρυνση και μια παγωνιά με τα άτομα του περιβάλλοντός σας, χωρίς να υπάρχει λόγος. Προσπαθήστε να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους και να μην είστε εριστικοί μαζί τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σκεφτείτε ότι ακόμη και στα πιο δύσκολα αυτή που σας στηρίζει είναι η οικογένειά σας και δεν φταίει σε τίποτα να πληρώνει τα δικά σας νεύρα που έχουν δημιουργηθεί από άλλους εξωτερικούς παράγοντες.

ΖΥΓΟΣ: Οι περίεργες και απρόσμενες συναντήσεις που θα έχετε θα σας αναστατώσουν και θα σας ξυπνήσουν αναμνήσεις του παρελθόντος. Κάποιες θα σας θυμίσουν ωραίες στιγμές της ζωής σας και άλλες θα σας απογοητεύσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η επικοινωνία σας θα βρίσκεται σε αρκετά καλά επίπεδα, ώστε να προβείτε σε συναντήσεις επαγγελματικές και να εκθέσετε τις ιδέες σας. Εντυπωσιάστε τους συνεργάτες σας. Οι συναντήσεις σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο θα είναι αρκετά δύσκολες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυξημένη θα είναι η ανάγκη σας να καταξιωθείτε στον επαγγελματικό σας χώρο. Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις που θα προκαλέσουν λάθη μη αναστρέψιμα και θα προκαλέσουν εντάσεις. Μην επιχειρήσετε να ανοίξετε συζητήσεις, γιατί είναι απαραίτητο να διαφυλάξετε τις σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ασχοληθείτε πιο εντατικά με τη συναισθηματική ζωή σας και δείτε με άλλο μάτι την προσωπική σχέση σας. Θα αισθανθείτε πιο ανανεωμένοι και πιο δυνατοί από ποτέ, ενώ οι εργασίες σας θα αποδώσουν καρπούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εντάσεις μπορεί να υπάρχουν πάνω σε κάποια μεγαλεπήβολα σχέδιά σας τόσο από τους συνεργάτες όσο και από άτομα του προσωπικού σας περιβάλλοντος, αλλά είναι επόμενο ότι δεν γίνεται να συμβαδίζουν οι απόψεις όλων.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην αναμείξετε τον οικονομικό τομέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί αυτό θα φέρει ρήξη στις διαπροσωπικές σχέσεις σας. Αναπτύξτε τα οικονομικά σας προβλήματα και δώστε τέλος σε εκκρεμότητες που υπάρχουν.

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 11:54 am


«Tρελάθηκε» η τύχη στην Κεφαλονιά - 500.000 ευρώ για έναν τυχερό στο ΣΚΡΑΤΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Tρελάθηκε» η τύχη στην Κεφαλονιά - 500.000 ευρώ για έναν τυχερό στο ΣΚΡΑΤΣ

Πέμπτη, Μάιος 23, 2019 - 17:12

500.000 ευρώ και στην Αθήνα με τον πρώτο μεγάλο τυχερό της «Εφτάτυχης γάτας με ουρά»

Έναν λόγο να αγαπάει περισσότερο τη γυναίκα του και να της φιλάει το χέρι καθημερινά απέκτησε ένας τυχερός παίκτης του ΣΚΡΑΤΣ από την Κεφαλονιά. Η σύζυγος του μεγάλου νικητή κατάφερε με τη γνωστή γυναικεία πειθώ το σύζυγό της να δοκιμάσουν την τύχη τους στα ΣΚΡΑΤΣ ενός λαχειοπώλη και διάλεξε, μάλιστα, η ίδια με το χέρι της το τυχερό δελτίο «Σμαραγδένια Εφτάρια» που κέρδισε τα 500.000 ευρώ.

Σερί μεγάλων κερδών

Το σερί μεγάλων κερδών στο παιχνίδι του ΟΠΑΠ ξεκίνησε από την Αθήνα. Μετά το «κυνήγι» σε όλη την Ελλάδα για την πολυσυζητημένη «Εφτάτυχη γάτα με ουρά» του ΣΚΡΑΤΣ, ένας τυχερός παίκτης στην Αθήνα κέρδισε το μεγάλο έπαθλο των 500.000 ευρώ, ενώ η αναζήτηση του δεύτερο δελτίου που κερδίζει 500.000 ευρώ είναι σε εξέλιξη.

Ο μεγάλος νικητής της ανανεωμένης έκδοσης της «Εφτάτυχης Γάτας» αγόρασε το τυχερό δελτίο από έναν λαχειοπώλη, στο δρόμο για τον καθιερωμένο καφέ με τους φίλους του. Η γλύκα αυτού του καφέ, όμως, θα του έμενε αξέχαστη, όταν διαπίστωσε ότι το δελτίο του έκρυβε τα πολυπόθητα πέντε εφτάρια και 500.000 ευρώ συνολικά.

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 5:12 pm


Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 23 Μαΐου

ΑΣΤΡΑ

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 23 Μαΐου

Πέμπτη, Μάιος 23, 2019 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Προωθήστε τη συναισθηματική σας ζωή και αφήστε τον χρόνο να αποκαλύψει την αλήθεια, χωρίς τη δική σας παρέμβαση. Η στενή προσέγγιση θα επηρεάσει θετικά συμφέροντα πρακτικής φύσεως, αλλά και ζητήματα καρδιάς.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη βιαστείτε να κάνετε αλλαγές που θα σας αποκόψουν από ανθρώπους χρήσιμους και πρόθυμους να είναι στο πλάι σας. Δουλέψτε με τη γοητεία σας για να διεκδικήσετε μια θέση που πιστεύετε ότι σας ανήκει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η δυναμικότητα δεν θα σας λείπει, γι' αυτό ενισχύστε τη με την καλή σας διάθεση και το πιο γλυκό σας χαμόγελο, ώστε να δώσετε τέλος σε ό,τι μέχρι τώρα σας άγχωνε και σας καταπίεζε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μεγάλη εύνοια θα υπάρχει στις επενδύσεις που σκέφτεστε να πραγματοποιήσετε, αλλά θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη βαρύτητα στον οικονομικό σας τομέα προτού προβείτε σε αλόγιστα έξοδα.

ΛΕΩΝ: Ισως οι πολλές ευθύνες σας κάνουν να μελαγχολήσετε προς στιγμή, αλλά ο έρωτας που φαίνεται να αρχίζει να ανθεί στη ζωή σας θα επαναφέρει τις ισορροπίες που χρειάζεστε. Ασχοληθείτε αποκλειστικά και μόνο με τα κοινά σχέδια που έχετε με τον σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα ευχάριστα νέα που θα πάρετε σε ό,τι αφορά τον οικονομικό σας τομέα θα αλλάξουν τη διάθεσή σας προς το καλύτερο. Ασχοληθείτε περισσότερο με τα άτομα της οικογένειάς σας.

ΖΥΓΟΣ: Προσεγγίσετε τους συνεργάτες σας από μια άλλη οπτική γωνία, την οποία έως τώρα δεν είχατε επιχειρήσει. Κατασταλάξτε στο τι ζητάτε από τη ζωή σας και όλα θα είναι πιο εύκολα. Μην εκτεθείτε σε ριψοκίνδυνες κινήσεις, που θα θέσουν την υγεία σας σε κίνδυνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μερικά από τα σχέδιά σας θα έχουν κάποιες καθυστερήσεις, αλλά μην ανησυχήσετε, καθώς η σημαντική επιτυχία προετοιμάζεται. Προβάλλοντας σωστά επιχειρήματα και με την πειθώ σας, θα φτάσετε πιο εύκολα τους στόχους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χειριστείτε προσεκτικά και ευέλικτα τις απρόσμενες αλλαγές, διευθετώντας παράλληλα τα οικονομικά σας θέματα. Η εύνοια που θα έχετε σε αρκετούς τομείς της ζωής σας θα διατηρηθεί σε πολύ καλά επίπεδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ανανεώστε τη συναισθηματική σας ζωή και κυρίως την ερωτική σχέση με τον σύντροφό σας. Ενισχύστε τον ερωτισμό σας και συγκεντρωθείτε στις επιθυμίες και τα θέλω σας. Καθίστε με τα άτομα της οικογένειάς σας και βρείτε λύσεις για τα μεταξύ σας θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην μπλεχτείτε με άτομα που επιδιώκουν την παρασκηνιακή δράση, γιατί θα βγείτε ζημιωμένοι. Η καθημερινότητα θα εμπλουτιστεί με καινούργιες ιδέες αλλά και δραστηριότητες.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι φίλοι θα είναι έτοιμοι να πορευτούν μαζί σας, εάν τους το ζητήσετε, ενώ και ο οικονομικός σας τομέας δεν θα συναντήσει προβλήματα, αφού θα είστε έτοιμοι να βρείτε λύσεις σε ό,τι σάς απασχολεί.

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 7:00 amΦιλικοί ιστότοποι: