Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    »    Ειδήσεις & Νέα

Αλήτικη επίθεση Χειμωνά στους Πατριώτες: Όσοι διαμαρτύρονται στην προδοσία των Πρεσπών είναι φασίστες!

Γράφει ο Αντίοχος

Στο προδοτικό-ανθελληνικό τόξο δεν ανήκουν μόνον οι συριζαίοι, αλλά και… «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις» του εθνομηδενισμού, που φύονται σε όλα τα κόμματα του διαβόητου «συνταγματικού τόξου».

Σήμερα, λοιπόν, «χτύπησε» με τον γνωστό αλήτικο τρόπο του, ο γνωστός εθνομηδενιστής αλλά και πολυαγαπημένος αρθρογράφος των φιλελεύθερων sites της Νουδούλας και διαπρεπής υβριστής της Χρυσής Αυγής, Θανάσης Χειμωνάς κατά των Ελλήνων πατριωτών που διαδηλώνουν κατά της προδοσίας των Πρεσπών.

Μιλώντας, λοιπόν, στον ΣΚΑΪ, χαρακτήρισε –όπως οι συριζοπροδότες- «ψεκασμένους», «ακροδεξιούς» και «φασίστες» τους πατριώτες, προσθέτοντας ότι...

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2019 | 11:34 am


Γ. Σαχινίδης: Μετά την τραγωδία στο Μάτι συνεχίζεται η ανικανότητα του ΣΥΡΙΖΑ στην δασοπροστασία!

Στην επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης μίλησε ο Βουλευτής Πέλλας, Γιάννης Σαχινίδης σχετικά με την δασοπροστασία.

Ο Συναγωνιστής επισήμανε ότι για την αποτελεσματική προστασία της Χώρας από τις πυρκαγιές είναι αναγκαία η δημιουργία ενός ενιαίου εθνικού σχεδίου αντιμετώπισης πυρκαγιών ανά νόμο και όχι ανά περιφέρεια.

Μάλιστα, τόνισε την αδιαφορία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό το σοβαρό ζήτημα που κόστισε την ζωή δεκάδων συμπολιτών μας στο Μάτι.

Εκτός των άλλων, ο Γιάννης Σαχινίδης σημείωσε ότι σε αυτήν την επιτροπή δεν υπάρχει ούτε ένας εκπρόσωπος του Πυροσβεστικού Σώματος, γεγονός που αποδεικνύει την ανικανότητα του ΣΥΡΙΖΑ στην λήψη αποτελεσματικών αποφάσεων για την δασοπροστασία.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2019 | 10:39 am


Ο Πόλεμος που έρχεται και η Ευρωπαϊκή Ένωση

Άρθρο της διευθύντριας της "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου στην στήλη "Εγέρθητι"

Ο Φρανς Τίμερμανς δεν μας είναι άγνωστος. Ο Πρώτος Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Επίτροπος για την Βελτίωση της νομοθεσίας, τις διοργανικές σχέσεις, το κράτος δικαίου και τον Χάρτη των θεμελιωδών δικαιωμάτων, έχει εκφραστεί για την ανάγκη να τερματιστεί το αυστηρό πρόγραμμα στο οποίο υπόκειται η Ελλάδα. Πρόσφατα παρενέβη και στο ζήτημα των εκλογών στην Τουρκία, ζητώντας από τον Ερντογάν να αποδεχθεί το αποτέλεσμα των εκλογών. «Η Τουρκία έχει απομακρυνθεί με μεγάλη ταχύτητα τα τελευταία χρόνια από τις ευρωπαϊκές αξίες. Οι εκλογές όμως δείχνουν ότι υπάρχει και μια άλλη Τουρκία από αυτήν του Προέδρου Έρντογάν. Κέρδισαν εκείνοι οι οποίοι υποστηρίζουν την προσέγγιση των ευρωπαϊκών αξιών», δήλωσε.

Οι αρμοδιότητές του είναι επομένως αρκετά διευρυμένες, πέραν το χαρτοφυλακίου του. Επιπλέον, ο κ. Τίμερμανς ήταν προσφάτως προσκεκλημένος ως ομιλητής στο συνέδριο του ΚινΑλ. Ο κ. Τίμερμανς θα είναι ο υποψήφιος του Κόμματος των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών για την προεδρεία της Επιτροπής στις εκλογές του 2019. Κατά συνέπειαν, οι αρμοδιότητές του είναι σημαντικές επί του παρόντος και εν δυνάμει, έτι περεταίρω. Ο Ολλανδός γραφειοκράτης της Ε.Ε. έκανε γνωστές μερικές ενδιαφέρουσες σκέψεις του στην εφημερίδα «Die Welt», τις οποίες, σε συνδυασμό με τις εξελίξεις πέραν του Ατλαντικού, μπορούμε και θα επιχειρήσουμε να ερμηνεύσουμε.

Αν και ο ελληνικός Τύπος επικέντρωσε το ενδιαφέρον του στα λεγόμενά του για  «την καθιέρωση ευρωπαϊκού κατώτατου μισθού, ο οποίος πρέπει, κατά τους Σοσιαλδημοκράτες να ανέρχεται στο 60% των μέσου μισθού», το σημαντικότερο που είπε ο Τίμερμανς είναι η πρόβλεψή του πως «Υπάρχει ο κίνδυνος να στραφούν οι Ευρωπαίοι ο ένας κατά του άλλου». Μετά από δεκαετίες ειρήνης, την πλέον μακροχρόνια περίοδο νηνεμίας που γνώρισε η ήπειρός μας, ιδιαίτερα μετά από τους δυο εξαιρετικά αιματηρούς και αδελφοκτόνους ευρωπαϊκούς πολέμους του 20ού αιώνα, η συζήτηση περί ενός νέου πολέμου, μοιάζει πέραν της φαντασίας.

O συλλογισμός του Τίμερμανς έχει ως εξής: «Εάν οι ανησυχίες και οι φόβοι των ανθρώπων μεταβληθούν σε μίσος, υπάρχει ο κίνδυνος, εμείς οι Ευρωπαίοι, να στραφούμε ο ένας κατά του άλλου. Δεν λέω ότι αυτό θα μας οδηγήσει αναγκαστικά σε πόλεμο, αλλά αυτό θα οδηγούσε σε μια έμμεση αποδυνάμωση της ευρωπαϊκής κοινωνίας».

Πώς όμως θα προκληθούν οι εντάσεις μεταξύ των ευρωπαϊκών λαών και θα στραφούν ο ένας κατά του άλλου; Η κινητικότητα για την Παιδεία και την Εργασία, δεν είναι αρκετή για να κάνει τους Ευρωπαίους να αισθανθούν ότι αποτελούν μιαν ενότητα με κοινούς σκοπούς; «Ο καθένας διαισθάνεται ότι εμείς οι Ευρωπαίοι βρισκόμαστε πάνω στο ίδιο πλοίο και εξαρτόμαστε ο ένας από τον άλλον. Οι απαισιόδοξοι φοβούνται και οι εθνικιστές υποδαυλίζουν αυτούς τους φόβους επιπλέον. Θέλουν να εγείρουν ξανά εθνικά σύνορα για αυτοπροστασία. ΟΙ αισιόδοξοι χαίρονται για την αλληλεξάρτηση και λένε: ας ασχοληθούμε από κοινού με τα θέματα του μέλλοντος. Αυτή είναι η θέση των Σοσιαλδημοκρατών».

Παρά τις αιτιάσεις του Τίμερμανς, την ένωση των Ευρωπαϊκών λαών επιθυμούν πρωτίστως οι Εθνικιστές, και μάλιστα, περισσότερο όλων οι Εθνικιστές. Τα εθνικά σύνορα δεν εγείρονται επειδή οι εθνικιστές της Ιταλίας δεν θέλουν να συνδιαλέγονται με τους εθνικιστές της Γαλλίας. Είδαμε προσφάτως την γαλλίδα ηγέτιδα Μαρίν Λεπέν να φωτογραφίζεται με τον Ματέο Σαλβίνι, παρότι οι δύο χώρες ήρθαν αντιμέτωπες για τον πραγματικό λόγο των προβλημάτων μεταξύ των κρατών μελών της Ε.Ε. Και ο λόγος δεν είναι άλλος από την διαχείριση της εισροής των λαθρομεταναστών στην ευρωπαϊκή ήπειρο. Βεβαίως η διαχείριση των εισβολέων, έχει να κάνει και με τα κονδύλια τα οποία διατίθενται για τον σκοπό αυτό, και τα οποία είναι πυρανομήκη. Η ουσία όμως του προβλήματος είναι οι πολιτικές της Παγκοσμιοποίησης και των υπαλλήλων της.

Η κοινωνία που κατασκευάζουν τα κέντρα της Μεγάλης Αντικατάστασης των Πληθυσμών και του εμπορίου ανθρώπων, είναι καταφανώς άδικη για τους γηγενείς, για την πλειοψηφία η οποία αν και αποτελεί την βάση της δημοκρατίας, πρέπει, εσχάτως, να υποτάσσεται στις απαιτήσεις των μειοψηφιών οι οποίες εισβάλλουν παράνομα στις χώρες μας.

Σε αυτήν την πρόκληση οι Εθνικιστές έχουν καθήκον να θέσουν τον ιδεαλισμό που τους διακρίνει στην υπηρεσία των λαών τους και να μετατρέψουν την θεωρίες σε πολιτική πράξη.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2019 | 9:36 am


Διοίκηση Μπουτάρη: Μετά τη δυσφορία για τα χειροκροτήματα στον Ματθαιόπουλο ήρθαν και τα παράπονα για τα… e-mail!

Τελειωμό δεν έχει ο διασυρμός της διοίκησης Μπουτάρη, η οποία όσο πιο πολύ οδεύουμε προς τις κάλπες του Μαΐου τόσο περισσότερο αποσυντίθεται και αναδεικνύει το αληθινό της, συμπλεγματικό πρόσωπο. Τα πολλαπλά κρούσματα δυσφορίας για την απήχηση της Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλονίκη μπορούμε να τα κατανοήσουμε, καθώς το καλοστημένο παραμύθι περί εγκληματικήςοργάνωσης και η επιχείρηση απομόνωσης των «φασιστών» από την… δημοκρατία τους φαίνεται να πέφτει οριστικά στο κενό. Αυτό που δυσκολευόμαστε να κατανοήσουμε είναι το εάν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι επιλέγουν τον αυτοεξευτελισμό ως μέσο προβολής ή αν πράγματι η μυωπική τους αντίληψη τους εμποδίζει να κατανοήσουν το πόσο γραφικοί καταντάνε όταν πουλάνε φτηνό αντιφασισμό, για να τραβήξουν την προσοχή επάνω τους.

Πριν λίγες ημέρες λοιπόν μια δημοτική σύμβουλος από την παράταξη Μπουτάρη απαίτησε -φανερά συγχυσμένη- από το ακροατήριο να μην χειροκροτηθεί, επειδή αυτό έκανε το λάθος να επιδοκιμάσει φανερά τον επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής, Αρτέμη Ματθαιόπουλο, αμέσως μετά την τοποθέτηση του. Όμως, απ’ ότι φαίνεται οι παραινέσεις δεν ήταν αρκετές και ως εκ τούτου το πεδίο της πολιτικής αντιπαράθεσης μεταφέρθηκε από τη δημόσια σφαίρα στο… διαδίκτυο και πιο συγκεκριμένα… στο περιεχόμενο των e-mail!

Η ιστορία έχει ως εξής: δημοτικός σύμβουλος από την ίδια… «δημοκρατική» παράταξη Μπουτάρη ζήτησε την αφαίρεση του ονόματος του από τη λίστα παραληπτών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επειδή ο αποστολέας έκανε το... έγκλημα να αποστείλει πρόσκληση σε εκδήλωση ανακοίνωσης συνδυασμού σε όλες τις παρατάξεις, συμπεριλαμβανομένου και του επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλονίκη. Μάλλον ο θιγμένος σύμβουλος ξεχνάει ότι η Ελληνική Αυγή αποτελεί παράταξη που απέσπασε 8% στις εκλογές του 2014 και ότι θα συμμετάσχει ξανά στις επικείμενες εκλογές του Μαΐου, σε αντίθεση με τον κυρ-Γιάννη που διέδιδε ότι θα «είναι δήμαρχος μέχρι τα εκατό», για να ανακοινώσει λίγους μήνες μετά ότι αποσύρεται οριστικά από τα κοινά, διεκδικώντας επάξια το ρόλο του πιο αλλοπρόσαλλου δημάρχου στην ιστορία της Θεσσαλονίκης.

Κάνοντας, ωστόσο, μία σύντομη διαδικτυακή αναζήτηση για να «γνωριστούμε» με τον εν λόγω σύμβουλο, ο οποίος πέρασε κυριολεκτικά απαρατήρητος από τα δημοτικά συμβούλια –όπως απαρατήρητα πέρασαν και τα υποτιθέμενα έργα της διοίκησης του- ανακαλύψαμε κάτι σημαντικό, την ποντιακή του καταγωγή. Τον συμβουλεύουμε λοιπόν να κάνει το εξής απλό: αντί να σπαταλά χρόνο για να παραθέτει ολόκληρες παραγράφους και να διαμαρτύρεται για το περιεχόμενο των επιστολών που αποστέλλονται εθιμοτυπικά μέσω διαδικτύου σε όλες τις παρατάξεις, να αφιερώσει λίγο χρόνο για να αναρωτηθεί πώς είναι δυνατόν να θεωρεί συνεργάτη και επικεφαλής του έναν άνθρωπο που προσέβαλε επανειλημμένως τη μνήμη των Ελλήνων του Πόντου, άλλοτε δηλώνοντας θαυμαστής του Κεμάλ, άλλοτε αδιάφορος για τα εγκλήματα που διέπραξε εναντίον των Ελλήνων, φτάνοντας μάλιστα μέχρι του σημείου να ζητήσει την απαγόρευση διενέργειας εκδηλώσεων μνήμης με την πρόφαση ότι τα ποντιακά σωματεία…διχάζουν!

YΓ 1. Κρατάτε γερά, «δημοκράτες»… υπομονή και ο Μάιος πλησιάζει!

ΥΓ 2. Καλή επιτυχία με τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του Σπύρου Βούγια και... καλά αποτελέσματα!

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2019 | 8:35 am


Παναγία των Παρισίων-Τότε και Τώρα

Η καταστροφή της Παναγίας των Παρισίων θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς ότι συμβολίζει την σταδιακή καταστροφή του Δυτικού Πολιτισμού, ο οποίος οικοδομήθηκε στον ελληνορωμαϊκό πολιτισμό.

Εντούτοις, δεν είναι η πρώτη φορά που καταστρέφεται τμήμα του συγκεκριμένου ναού. Ούτε η πρώτη φορά που το Παρίσι αποτελεί στόχο καταστροφών ή και γενικότερα επιθέσεων. Ναι, υπάρχει ο κίνδυνος από την ανατολή και αυτήν την φορά είναι πολύ μεγάλος λόγω της ύπνωσης των Ευρωπαίων, ωστόσο αν κάποιος κοιτάξει το παρελθόν της Γηραιάς Ηπείρου δεν θα δει ούτε φιλήσυχες κοινωνίες, ούτε αγάπη και ευμάρεια.

Αντίθετα, η ευρωπαϊκή ιστορία βρίθει πολέμων, βίας, καταστροφών –φυσικών ή λόγω επίθεσης, αλλά και επιδημιών. Οπότε ο καθένας που αγαπάει τον τόπο και τους ανθρώπους του  αντί να μοιρολατρεί ή να κλαίγεται για το μέλλον, καλό θα ήταν να αναλογιστεί την φύση, το αναπόδραστο της μοίρας και του χρόνου και να συμπεριφέρεται καταλλήλως. Χωρίς μεγαλοστομίες, αλλά ούτε και φόβο. Με μια απλή αναδρομή στο παρελθόν των προγόνων μας, όχι μόνο των Ελλήνων, αλλά όλων των Ευρωπαίων, ο πολιτισμός μας βρέθηκε στο κατώφλι της καταστροφής χιλιάδες φορές. Και άλλες τόσες αναγεννήθηκε και πήρε μια ακόμη ανώτερη μορφή. Αργά ή γρήγορα αυτό θα γίνει και τώρα. Άλλωστε, οι πολλοί είτε κλαίγονται, είτε μεμψιμοιρούν. Οι λίγοι πάντα θέτουν την λογική και αγωνίζονται με αυτοθυσία για το μέλλον όλων. Για το μέλλον της Ευρώπης, όχι μόνο ως γης, αλλά και ως οντότητας πνευματικής. Και ευτυχώς αυτοί οι λίγοι ακόμα υπάρχουν.

Διαβάστε περισσότερα στην Αντεπίθεση

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2019 | 7:28 am


Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Περίοδος προεκλογικών υποσχέσεων. Φανφάρες, υποσχεσιολογία, υποκρισία και ψευδεπίγραφο ενδιαφέρον για την Ελλάδα και τους Έλληνες, είναι τα σήματα κατατεθέντα των κομμάτων της χρονικής αυτής περιόδου, πλην Χρυσής Αυγής. Διάχυτη παντού μια εικόνα φαρισαϊκών προδιαγραφών, από τους δήμους μέχρι βέβαια την κυβέρνηση των κατεξοχήν φαρισαίων που κακή τη τύχη διοικούν σήμερα την Ελλάδα μας. Στους δήμους (τουλάχιστον στον δήμο που ζω εγώ στη δυτική Αττική), ξεπροβάλλουν έργα τα οποία επί τέσσερα έτη ποτέ δεν έγιναν, έργα που όμως ήταν απαραίτητα για την ομαλή λειτουργία του δήμου, της ζωής των πολιτών. Ασφαλτοστρώσεις δρόμων που μέχρι χθες ήταν γεμάτοι από δολοφονικές παγίδες για οχήματα και επιβάτες, καλλωπίσεις κοινόχρηστων χώρων που μέχρι εχθές βρομούσαν και άλλα έργα της τελευταίας στιγμής, ξεπρόβαλαν στον δήμο όπου ζω αλλά υποθέτω και σε κάθε δήμο της Ελληνικής επικράτειας η εικόνα θα είναι παρεμφερής. Υποσχέσεις, βιτρίνα, λόγια επιστρατεύονται για να καλύψουν την ένοχη σιωπή των προηγούμενων ετών. Και βέβαια δεν βγάζουμε έξω από αυτό το καθεστώς του φαρισαϊσμού όπως προείπαμε και την κυβέρνηση των μισελλήνων του ΣΥΡΙΖΑ. Άλλη μια εκ των παγιδών που φιλοδοξούν να βάλουν μεταξύ άλλων στους Έλληνες, με σκοπό να υφαρπάξουν την ψήφο τους, είναι και η απαίτηση του λεγόμενου «κατοχικού δάνειου» και οι «πολεμικές αποζημιώσεις», που βεβαίως είναι υπαρκτά σαν χρέη της Γερμανίας προς τον αδικημένο και πολλά πάσχοντα κατά τη διάρκεια των δύο παγκοσμίων πολέμων Ελληνικό λαό, όμως το πολιτικό προσωπικό δεκαετίες τώρα ουδέποτε διεκδίκησε. Είμαι σίγουρος πως εάν κάποιος χρώσταγε, έστω κι ένα ευρώ σε κάθε έναν από τους βουλευτές του λεγόμενου συνταγματικού τόξου, κάθε ένας από αυτούς θα εξεγείρετο και θα διεκδικούσε μετά περισσού σθένους και πάθους την οφειλή που πρέπει να του αποδοθεί και άμεσα. Στην περίπτωση όμως των Εθνικών συμφερόντων, ουδείς κινείται, ουδείς πασχίζει, ουδείς διεκδικεί, ουδείς καν ασχολείται γι΄ αυτά. Παρεκτός της προεκλογικής περιόδου! Κι αυτό πάλι σαν ένα διαρκές ευχολόγιο, μια διαρκής οσφυοκαμψία προς τον οφειλέτη. Άλλοι λένε, οι της Ν.Δ, πως δεν γίνεται άμεσα διότι οι Γερμανοί θα επικαλεστούν θέμα εθνικής κυριαρχίας έναντι της οποιασδήποτε απαίτησης από οποιοδήποτε δικαστήριο άλλου κράτους ή διεθνή λόγω της συνθήκης των Βερσαλλιών, άλλοι λένε πως πρέπει ναι μεν να ζητούμε την οικονομική τακτοποίηση του θέματος αλλά βασιζόμενοι στην διεθνή κοινή γνώμη και στην υποστήριξή της η οποία θα λειτουργήσει ως πίεση έναντι του Γερμανικού κυβερνητικού κατεστημένου. Κανείς όμως δεν λέει πως οι Εβραίοι σε εθνικό αλλά και σε ατομικό επίπεδο, πήραν κάθε δεκάρα από τα χρωστούμενα κι ακόμη λαβαίνουν χρήματα και θα λαβαίνουν όσο ο Ήλιος υπάρχει, από τη Γερμανία (και ίσως όχι μόνον διότι όλη η Υφήλιος τους υπηρετεί έκπαλαι) εν ήδη αποζημιώσεων που διαρκούν και θα διαρκούν εις αιώνας αιώνων! Γι΄αυτό το έθνος - κράτος δεν υπάρχει κόλλημα παρά μόνον για την Ελλάδα εφευρίσκονται κολλήματα και σκόπελοι! Δεν είναι άδικο; Και βέβαια το κράτος και η ηγεσία του Ισραήλ είναι αξιοθαύμαστα που κατάφεραν και καταφέρνουν να πετυχαίνουν στόχους για τους πολίτες τους και για το ίδιο το έθνος τους (δεν εξετάζω με ποιους τρόπους), με ενοχλεί όμως που η Ελληνική πολιτική ηγεσία δεν πετυχαίνει ποτέ τίποτα για τον Έλληνα, για το Έθνος. Απόδειξη; Τρανή απόδειξη οι Πρέσπες, το λαθρομεταναστευτικό και χιλιάδες άλλα θέματα που δείχνουν πως η Ελλάς διαχρονικά δεν κυβερνάται από Έλληνες αλλά από έναν εσμό προδοτών, από μια σπείρα ωφελιμιστών μισελλήνων με απόλυτη απόδειξη αυτή του ΣΥΡΙΖΑ! Κι εδώ, ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή είναι αυτός που κάνει τη διαφορά και δείχνει πως τελικά υπάρχει ελπίδα. Αρκεί, όλοι μα όλοι οι Έλληνες να σκεφτούν με γνώμονα την Πατρίδα, το Έθνος και πάνω από όλα να βάλουν το Εθνικό συμφέρον πρώτα και έπειτα το ατομικό! Γίνεται; Σαφώς και γίνεται! Η Χρυσή Αυγή δείχνει τον τρόπο και τον δρόμο. Ψήφο στη Χρυσή Αυγή!

Με τιμή, Στέφανος Π.

Ο Συριζαίος Μάρδας διαψεύδει τα καθεστωτικά παπαγαλάκια: Η Χρυσή Αυγή ψήφισε υπέρ των γερμανικών αποζημιώσεων!

Δεν φτάνει που μας έχουν φιμώσει από παντού διαδίδουν και ψεύδη ότι δήθεν καταψηφίσαμε τις γερμανικές αποζημιώσεις. Δεν πειράζει όμως, είμαστε συνηθισμένοι από τα ψεύδη τους, άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που τα ΜΜΕ λασπολογούν με τον χειρότερο τρόπο την Χρυσή Αυγή. Δυστυχώς γι΄ αυτούς οι Έλληνες πλέον έχουν ξυπνήσει και δεν πιστεύουν ούτε το παραμικρό που θα πουν όχι μόνο για την Χρυσή Αυγή αλλά γενικότερα για την κατάσταση στην χώρα. Πώς να πιστέψουμε άλλωστε τους υπερασπιστές των κλεφτών, των προδοτών και των μνημονίων. Για τους δημοσιογράφους μπορείς να είσαι παιδεραστής, έμπορος ναρκωτικών, ο μεγαλύτερος κλέφτης του δημοσίου ώστε να σε αναφέρουν στον πρώτο πληθυντικό και να συνομιλούν μαζί σου. Αν είσαι Χρυσαυγίτης τα πράγματα ήταν, είναι και θα είναι πολύ διαφορετικά και αυτό αποτελεί για εμάς ύψιστη τιμή να σε υβρίζουν οι χειρότεροι εχθροί του λαού σου.

Δέσποινα Ν.

Ανεπιθύμητοι παντού οι προδότες του Σύριζα! Νέες αποδοκιμασίες στην Πτολεμαΐδα

Αυτός ο Τσίπρας ζει στον δικό του κόσμο, ζήτησε λέει από τους βουλευτές του να οργώσουν την επαρχία. Του έχει πει κανείς ότι παίζει να ...οργώσουν τους βουλευτές του; Δεν είναι δυνατόν να γνωρίζεις ρε αδερφέ εκ των προτέρων ότι είσαι ανεπιθύμητος κάπου και να πηγαίνεις! Είναι αδιανόητο, δεν σε θέλει ο κόσμος ούτε εσένα ως πρωθυπουργό ούτε και οποιοδήποτε άλλο. Τους στέλνει σε αποστολή αυτοκτονίας σαν να μην καταλαβαίνει τι γίνεται γύρω του. Είναι τόση μεγάλη η απέχθεια των Ελλήνων απέναντι στον Σύριζα που πιστεύω πως ακόμη και ο Λεβέντης είναι πιο λαοφιλής από τον Τσίπρα! Καλά για τον άλλον δεν θα μιλήσω καν, τον Κούλη. Ο άνθρωπος είναι ικανός να σταματήσει αυτοκίνητο στο φανάρι και να νομίζει ότι του ανοίγει ο ελληνικός λαός τον δρόμο για να βγει πρωθυπουργός! Νομίζω είναι καιρός να συμβουλευτούν τους γιατρούς του Αντώνη...

Σάββας Χ.

Παρακρατική επίθεση κατά του υποψήφιου Περιφερειάρχη με την “Πατριωτική Αυγή για την Δυτική Ελλάδα”, Ανδρέα Νικολακόπουλου

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2019 | 12:32 am


Πίσω από την ασυλία που δήθεν θέλουν να καταργήσουν κρύβονται Καμμένος και Πολάκης

Ένα από τα βασικά επικοινωνιακά τεχνάσματα της πάλαι ποτέ συγκυβερνήσεως Σύριζα - Ανέλ ήταν και είναι η δήθεν κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών. Δυστυχώς, για αυτούς, όμως, τους αποκαλύπτει αδιάψευστα η υποκρισία τους.

Ο λόγος, βεβαίως, για την πρόσφατη καταφυγή τόσο του «βαρύμαγκα» Πολάκη όσο και του Καμμένου, οι οποίοι σε μηνύσεις που τους υπεβλήθησαν υποστήριξαν ότι θα πρέπει να κριθούν βάσει του «νόμου περί ευθύνης υπουργών», όχι διότι τα αδικήματα για τα οποία κατηγορούνται εμπίπτουν στα καθήκοντά τους, αλλά επειδή τελέστηκαν την περίοδο που ήταν υπουργοί.

Η μόνη πολιτική παράταξη που πραγματικά θέλει την άρση αυτής της κατάφωρης αδικίας κατά των Ελλήνων πολιτών, είναι η Χρυσή Αυγή των Ελλήνων, της οποίας η ασυλία των βουλευτών της έτσι κι αλλιώς αίρεται με συνοπτικές διαδικασίες ακόμα για τις πιο γελοίες των υποθέσεων.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 11:28 pm


Να αφαιρεθεί το όνομα «Αλέξανδρος Νικολαΐδης» από γήπεδο στη Σκύδρα λόγω υποψηφιότητάς του με τον ΣΥΡΙΖΑ ζητούν οι κάτοικοι!

Να αφαιρεθεί το όνομα του υποψήφιου ευρωβουλευτή του Σύριζα Αλέξανδρου Νικολαΐδη από το δημοτικό στάδιο Σκύδρας ζητούν πολίτες της περιοχής που αντιδρούν στην Συμφωνία την Πρεσπών και την προδοσία της Μακεδονίας!

Ομάδα που φέρει το όνομα «Πολίτες της Σκύδρας» κινητοποιούνται, ώστε να καταργήσουν το όνομα του, που δόθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της περιοχής ως ένδειξη τιμής για την μεγάλη αθλητική επιτυχία του, καθώς ο ίδιος κατάγεται από το από το Μαυροβούνι Σκύδρας.

Έτσι έβγαλαν ανακοίνωση με την οποία καλούν τους συμπολίτες τους στη συλλογή υπογραφών ώστε η πινακίδα του σταδίου να αποτελέσει… παρελθόν.

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης σήμερα πρόκειται να περιοδεύσει στην Έδεσσα, ενώ δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί εάν θα εμφανιστεί και στην Σκύδρα. Χθες Τετάρτη, κατά την περιοδεία του στην Εορδαία, ήρθε αντιμέτωπος με αποδοκιμασίες πολιτών, κάτι που είχε γίνει και το περασμένο Σάββατο στην Κατερίνη.

Η ανακοίνωση των πολιτών Σκύδρας έχει ως εξής:

Το τελευταίο διάστημα η κοινωνία της Σκύδρας πληροφορήθηκε πως ο Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης πολιτικοποιήθηκε, γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με τα ιδεώδη του αθλητισμού και του πολιτισμού, μιας και δεν δύναται ένας Ολυμπιονίκης πρότυπο της νεολαίας, να πολιτικοποιηθεί και να υποστηρίζει δημόσια την εθνικά επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών που χαρίζει το όνομα Μακεδονία στους βόρειους γείτονες μας, γεγονός που έρχεται όχι μόνο σε αντίθεση με την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, αλλά και με το ψήφισμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων που υιοθέτησε πρώτο σε όλη την Ελλάδα το Δημοτικό συμβούλιο Σκύδρας μη αποδεχόμενο την παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία!

Για τους λόγους αυτούς κι επειδή δεν επιθυμούμε στους χώρους όπου αθλούνται τα παιδιά μας να υπάρχουν πρότυπα ανθρώπων που από Ολυμπιονίκες μεταμορφώθηκαν σε πολιτικούς…

Καλούμε όλους τους δημότες της Σκύδρας την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019 και ώρα 2:30 το μεσημέρι έξω από το δημοτικό στάδιο Σκύδρας για συλλογή υπογραφών με αίτημα προς το Δημοτικό συμβούλιο Σκύδρας την κατάργηση της ονομασίας Αλέξανδρος Νικολαΐδης από το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (κλειστό γυμναστήριο) Σκύδρας και υπέρ της αλλαγής αυτού.

ΥΓ.: Ευχή όλων μας είναι η απόσυρση της υποψηφιότητας του και η μη ενασχόληση του με την πολιτική γενικότερα. Ώστε να σταματήσει η συλλογή των υπογραφών.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 10:31 pm


Χρήστος Παππάς σε συκοφάντες και λασπολόγους: “Τιμή μας να μας βρίζει ένας Ρήγας”! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς απάντησε από βήματος Βουλής στον υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, Ρήγα ότι δήθεν οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν ψήφισαν υπέρ της διεκδίκησης των γερμανικών αποζημιώσεων, χαρακτηρίζοντάς τον ως ψεύτη και συκοφάντη!

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην νέα τουρκική πρόκληση με την παρενόχληση του ελικοπτέρου, στο οποίο επέβαινε ο Έλληνας αρχηγός ΓΕΣ. Αυτό είναι το αποτέλεσμα του ραγιαδισμού και η απάντηση στους τούρκους πρέπει να είναι δυναμική, αφού αυτοί καταλαβαίνουν μόνο από την πολιτική των κανονιοφόρων.

Ακολούθως ο κ. Παππάς αναφέρθηκε στην διαφωνία της Χρυσής Αυγής για μείωση της θητείας, τονίζοντας ότι οφείλουμε ως κράτος να προνοήσουμε, παρά να μετανοήσουμε υπερθεματίζοντας για τις αμυντικές δαπάνες και την θωράκιση της Πατρίδος μας.

Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής κατέληξε επισημαίνοντας πως οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν είναι μόνο η υλικοτεχνική υποδομή, είναι οι άνδρες και οι γυναίκες, το στρατευμένο τμήμα του Έθνους με Πίστη στα Ιδανικά και τις αξίες που προασπίζει και το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα με οποιοδήποτε τίμημα".

Κλείνοντας επανέλαβε με στεντόρεια φωνή αυτό που φωνάζει σύσσωμος ο Ελληνικός Λαός "η Μακεδονία είναι μία και μόνο Ελληνική!". 

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 9:33 pm


Τέλος στο παραμύθι: Ιδού το φωτογραφικό ντοκουμέντο από την ψηφοφορία της Χρυσής Αυγής υπέρ των γερμανικών αποζημιώσεων

Παρά το γεγονός πως κανένα κανάλι και καμία φυλλάδα δεν τόλμησε να αμφισβητήσει την ψήφο των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής υπέρ των γερμανικών αποζημιώσεων δια εγέρσεως εκτός από κάποια blogs (που στην συνέχεια ανασκεύασαν), βρέθηκε σήμερα ο Συριζαίος Ρήγας να αναπαράγει το ψέμα.

Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας του Σύριζα προφανώς δεν ενημερώθηκε πως η προπαγάνδα έχει ήδη καταρρεύσει, αλλά μπήκε στην διαδικασία να αναπαράγει το ψέμα ότι δήθεν η Χρυσή Αυγή δεν ψήφισε υπέρ των γερμανικών αποζημιώσεων.

Του απαντάμε με το φωτογραφικό ντοκουμέντο της ψηφοφορίας όπου δείχνει τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής να υπερψηφίζουν την πρόταση για την διεκδίκηση των πολεμικών αποζημιώσεων.

Δήλωση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για το ζήτημα των αποζημιώσεων

Ο Συριζαίος Μάρδας διαψεύδει τα καθεστωτικά παπαγαλάκια: Η Χρυσή Αυγή ψήφισε υπέρ των γερμανικών αποζημιώσεων!

Δημοσιογραφική Αλητεία: Λένε ψέματα ότι η Χρυσή Αυγή καταψήφισε τις γερμανικές αποζημιώσεις!

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 8:56 pm


Αρτέμης Ματθαιόπουλος: Η Θεσσαλονίκη χρειάζεται δήμαρχο Εθνικιστή! BINTEO

Στην «Εγνατία Τηλεόραση» μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος με την "Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλονίκη", Αρτέμης Ματθαιόπουλος, όπου ανέλυσε τις θέσεις της Ελληνικής Αυγής για την ουσιαστική αναβάθμιση της Θεσσαλονίκης.

Ο Συναγωνιστής ξεκαθάρισε την πάγια θέση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών όσον αφορά τις γερμανικές αποζημιώσεις για την εγγραφή των αποζημιώσεων στον κρατικό προϋπολογισμό και την υποχρέωση του γερμανικού κράτους να απολογηθεί στην Χώρα.

Όσον αφορά τον δήμο Θεσσαλονίκης τόνισε την ανάγκη μιας εθνικιστικής ηγεσίας με σκοπό να λυθούν τόσο τα βαρύτατα εθνικά ζητήματα με μείζον το Μακεδονικό ζήτημα, όσο και τα βασικά καθημερινά προβλήματα των δημοτών, όπως η τοπική οικονομία, οι μεταφορές, η εγκληματικότητα και η καθαριότητα.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 8:20 pm


Η Χρυσή Αυγή είχε προβλέψει από τις 30 Μαρτίου το βρώμικο παιχνίδι από τις εταιρείες δημοσκοπήσεων

Δεν θα μπούμε καν στην διαδικασία να αναφερθούμε στις καταγέλαστες, χαλκευμένες και στημένες δημοσκοπήσεις που ήρθαν σήμερα στο φως της δημοσιότητας.

Απλά θα αναδημοσιεύσουμε την προφητική μας ανάρτηση από τις 30 Μαρτίου, όπου προαναγγείλαμε το βρώμικο παιχνίδι των δημοσκόπων ενόψει των αυτοδιοικητικών, ευρωεκλογών και εθνικών εκλογών.

Κατ’ αρχάς, για όσους δεν το ξέρουν, οι μεγάλες και θεωρούμενες έγκυρες εταιρείες δημοσκοπήσεων είναι σε απόλυτη συνεννόηση μεταξύ τους παρ’ όλες τις διαφορές τις οποίες εμφανίζουν. Πατριάρχης τους γνωστός παλαιός δημοσκόπος, που είναι ο μέντορας όλων και ο οποίος λόγω των υψηλών του γνωριμιών δεν κατέληξε κατηγορούμενος για υποθέσεις αριστερής τρομοκρατίας…

Οι κατά καιρούς σκανδαλωδώς λανθασμένες προβλέψεις τους δεν τους εμποδίζουν να συνεχίζουν να παίζουν το βρώμικο παιχνίδι τους, αφού κανείς δεν τους ελέγχει και οι “νταβατζήδες” του τόπου συνεχίζουν να τους πληρώνουν.

Υπάρχει ένα θέμα όμως, στο οποίο όλες αυτές οι εταιρείες συμφωνούν και το θέμα αυτό είναι το να κτυπηθεί με τρόπο βρώμικο και ύπουλο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Θυμίζουμε για την ιστορία ότι στις εκλογές για τον Δήμο Αθηναίων του 2010, κατά τις οποίες η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πήρε 5,3%, δεν την ανέφεραν καν και μόνο μία ημέρα πριν την απαγόρευση παρουσιάσεων των δημοσκοπήσεων, της έδιναν ένα ποσοστό μεταξύ 2% με 3%. Το ίδιο έγινε και στις βουλευτικές εκλογές του ’12 και του ’15 όπου σε καμία δημοσκόπηση δεν εμφανιζόταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τρίτο κόμμα όπως και ήλθε!

Ας περιγράψουμε όμως το παιχνίδι που παίζουν κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τον τελευταίο τουλάχιστον χρόνο. Σε χρόνο πολιτικά νεκρό εμφανίζουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τρίτη και με διαφορά, αλλά όποτε πλησιάζουν οι εκλογές, όπως τώρα καλή ώρα, αρχίζουν οι “διορθώσεις” και ξαφνικά την ίδια ώρα που όλοι οι αρθρογράφοι των εφημερίδων γράφουν για άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και όλες οι εταιρείες στοιχημάτων εμφανίζουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με υψηλά ποσοστά, αυτοί ανακαλύπτουν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… πέφτει!

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός διευθυντού εταιρείας δημοσκοπήσεων, ο οποίος έλεγε σε φιλικό του κύκλο δύο ημέρες πριν την παρουσίαση της δημοσκοπήσεώς του ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι σταθερά τρίτη με σημαντική διαφορά από το ΠΑΣΟΚ και δύο ημέρες μετά όταν παρουσίασε την δημοσκόπηση η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν… τέταρτη!!!

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι το σύστημα με κάθε τρόπο προσπαθεί να αναστήσει το ΠΑΣΟΚ που αργοπεθαίνει και του δίνει υψηλά ποσοστά που δεν υπάρχουν ούτε στην φαντασία της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ! Απόλυτα σχετικό με αυτό είναι το γεγονός ότι η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ επιδιώκει αυτό το πράγμα με κάθε τρόπο καθώς και άλλοι σημαντικοί παράγοντες του δημόσιου βίου.

Τι επιδιώκουν με όλα αυτά; Την καλλιέργεια εντυπώσεων, προκειμένου να ρίξουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καλλιεργώντας αρνητικό κλίμα και θα το κάνουν αυτό μέχρι τις παραμονές των εκλογών όπου ξαφνικά θα ανακαλύψουν άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και θα δώσουν μία σχετικά κοντινή προς την πραγματικότητα πρόβλεψη.

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ! ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΥΤΟ ΒΗΜΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΣΣΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ.

ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΝΟΧΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΜΨΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 7:51 pm


Δεν κρύβονται... Δώρο ένα βιβλίο του Λένιν μαζί με την «Αυγή» του Σαββάτου

Γράφει ο Αντίοχος

Μας παρατηρούν κάποιοι - ευτυχώς ελαχιστότατοι -  ότι κακώς χαρακτηρίζουμε «μπολσεβίκους», «κομμούνια» και τα τοιαύτα τους συριζαίους, γιατί τάχα «το’ χουν γυρίσει», «έχουν… συμβιβαστεί» και άλλες τέτοιες μπαρούφες.

Ωστόσο, φροντίζουν να μας επιβεβαιώνουν οι ίδιοι οι συριζαίοι, με τους λόγους, τα έργα και εσχάτως και με τις… προσφορές τους.

Για παράδειγμα, όπως πληροφορούμεθα, το ερχόμενο Σάββατο 20 Απριλίου η «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ δίνει δώρο στους αναγνώστες της το βιβλίο του Λένιν «ο Αριστερισμός, παιδική αρρώστια του κομμουνισμού».

Και μην πει κανείς ανόητος, ότι λενινισμός κι αμερικανισμός δεν συμβιβάζονται, γιατί θα τον βάλουμε για… τιμωρία να διαβάσει –και μάλιστα απνευστί!- όχι μόνο το συγκεκριμένο βιβλίο, αλλά τα… Άπαντα του Λένιν και να μας πει μετά τι κατάλαβε!

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 7:32 pm


Νίκος Κούζηλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ προωθεί την συνδιαχείριση του Αιγαίου! ΒΙΝΤΕΟ

Ο συναγωνιστής Νίκος Κούζηλος κατά την ομιλία του στην βουλή άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για το νέο νομοσχέδιο για τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Σε πρώτο επίπεδο ο Βουλευτής Α’ Πειραιά, Νίκος Κούζηλος μίλησε για την μείωση της θητείας του αξιόμαχου των Ενόπλων Δυνάμεων, τονίζοντας ότι κρίνεται υποχρεωτική θητεία όλων των Ελλήνων σύμφωνα με τις στρατιωτικές ανάγκες της Χώρας.

Παράλληλα, φανέρωσε την τακτική της ανθελληνικής κυβέρνησης για την προώθηση της συνδιαχείρισης του  Αιγαίου με τους Τούρκους, όπως προσφάτως συνέβη με την προδοσία της Μακεδονίας μας και την συμφωνία των Πρεσπών.

Ο Συναγωνιστής έκλεισε την ομιλία του χαρακτηρίζοντας το παρόν νομοσχέδιο ως ξεκάθαρα προεκλογικό, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζει το επερχόμενο τέλος του στις επόμενες εκλογές. 

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 6:26 pm


Στην γραμμή Καιρίδη οι ευρωβουλευτές της ΝΔ: Καταψήφισαν στις Βρυξέλλες την αναγνώριση της Ποντιακής Γενοκτονίας!

Καθόλου τυχαία δεν ήταν η επιλογή του εθνομηδενιστή Καιρίδη για το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, καθώς δείχνει την γραμμή που θα ακολουθήσει η νεοφιλελεύθερη παράταξη στα εθνικά θέματα.

Όπως ενημερώσαμε χθες οι ευρωβουλευτές της ΝΔ μαζί με τους συνοδοιπόρους τους του ΠΑΣΟΚ, του Ποταμιού και της Κύπρου ΔΕΝ ψήφισαν υπέρ της αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Ποντίων στο Ευρωκοινοβούλιο.

Η συντεταγμένη αυτή στάση των ευρωβουλευτών της ΝΔ δεν ήταν περιστασιακή, αλλά ταυτίζεται απόλυτα με τις ανθελληνικές θέσεις Καιρίδη για "μύθο" περί Ποντιακής Γενοκτονίας.

Ο Δημήτρης Καιρίδης στις 5 Μαΐου 2018 στην ημερίδα με θέμα "Η Ελλάδα στον κόσμο: Μύθοι και αλήθειες της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής Κύπρος - Αιγαίο - Μακεδονικό" στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο της Πολιτιστικής Εταιρείας είπε σχετικά με την Γενοκτονία των Ποντίων:

"Πάμε τώρα στον τρίτο μύθο. Ότι οι Έλληνες έχουν υπάρξει θύματα εθνοκαθάρσεων, γενοκτονιών έχουμε και έναν πολλαπλασιασμό των γενοκτονιών και μια γενοκτολογία και γενοκτολαγνεία που δεν είχαμε… Ξαφνικά εμφανίζεται η Ποντιακή Γενοκτονία στα τέλη της δεκαετίας του ‘80 για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Αποφασίζει το ελληνικό πολιτικό σύστημα και η Βουλή των Ελλήνων να αναγάγει τα δραματικά και τραγικά γεγονότα των Ελλήνων Ποντίων στη Μαύρη Θάλασσα σε γενοκτονία".

Αυτές λοιπόν τις εθνομηδενιστικές απόψεις αρχίζουν από τώρα να υλοποιούν οι ευρωβουλευτές της νεοφιλελεύθερης Νέας Δημοκρατίας.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 5:39 pm


Ανακοίνωση για την αναστολή της εκδήλωσης του Κινήματος στο Κορωπί

Η μεθοδευμένη κλιμάκωση της πολιτικής τρομοκρατίας και των ανήθικων υπογείων πιέσεων οδήγησε τον Δήμο Κρωπίας να υπαναχωρήσει σε ό,τι αφορά στην προεξαγγελθείσα εκδήλωση του Κινήματός μας στην αίθουσα του Δημαρχείου.

Ο τοπικός άρχοντας υπέκυψε στην προαναφερόμενη δολιότητα των καθεστωτικών αλητών και ανακάλεσε την άδειά του. Αυτό είναι ένα στοιχείο κατανοητής ανθρώπινης αντίδρασης. Αντιλαμβανόμαστε τον εύλογο φόβο του απέναντι στους παρακρατικούς αλήτες, αλλά δεν συμμεριζόμαστε την στάση του.

Ακόμη και τώρα αν μας απέδιδε την διαχείριση της αίθουσας, θα υλοποιούσαμε την προσχεδιασμένη μας συγκέντρωση και οι γνωστοί αλήτες θα κρυβόντουσαν για ακόμη μια φορά. Ανυποχώρητοι και ακάματοι συνεχίζουμε τις δράσεις μας σε τοπικό, περιφερειακό και πανεθνικό επίπεδο μεταφέροντας παντού την Σημαία και τις Ιδέες μας.

Ο Αγώνας μας θα συνεχιστεί σε πείσμα των άτιμων και των δειλών μέχρι τη Νίκη.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 5:11 pm


Τα αποτελέσματα του ραγιαδισμού: Τουρκικά μαχητικά παρενόχλησαν το ελικόπτερο του Έλληνα Αρχηγού ΓΕΣ!

Πολύ κοντά από το στρατιωτικό ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς πέρασαν δύο τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη τύπου F-16 τα οποία είχαν παραβιάσει νωρίτερα τον εθνικό εναέριο στα Δωδεκάνησα.

Το επεισόδιο συνέβη λίγο μετά τις 8:30 το πρωί της Πέμπτης, την ώρα που το Σινούκ με τον αντιστράτηγο Καμπά βρισκόταν πάνω από τη Ρω και λίγο πριν την προσγείωση του στρατιωτικού ελικοπτέρου.

Την ώρα εκείνη δύο τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη τύπου F-16 βρέθηκαν «μια ανάσα» από τις ακτές της Ρω, έχοντας παραβιάσει τον εθνικό εναέριο χώρο, πετώντας σε χαμηλό ύψος περίπου 500 μέτρων και κινήθηκαν πολύ κοντά στις ακτές του νησιού, φτάνοντας περίπου στο ένα μίλι από τη Ρω.

Το μεσημέρι, γύρω στις 12, το σκηνικό επαναλήφθηκε όταν το Σινούκ κινούνταν προς τη Σύμη. Οι τούρκοι και πάλι απέστειλαν στην περιοχή δύο F-16 τα οποία διήλθαν από την περιοχή λίγο μετά το πέρασμα του Σινούκ με τον αντιστράτηγο Καμπα.

«Πέρασαν χαρακτηριστικά πίσω από το ελικόπτερο με τον αρχηγό ΓΕΣ» λέει στρατιωτική πηγή χαρακτηρίζοντας σοβαρή την διπλή πρόκληση των Τούρκων που έστειλαν F-16 τα οποία παρενόχλησαν  το ελληνικό Σινούκ θέλοντας να περάσουν την ανυπόστατη άποψή τους ότι η περιοχή είναι δήθεν αμφισβητούμενης κυριαρχίας.

Εμείς επαναλαμβάνουμε για άλλη μία φορά τα λόγια του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, τα οποία αποδεικνύονται στην πράξη η μοναδική ρεαλιστική προσέγγιση της τουρκικής επιθετικότητας: «Θα πρέπει να υπερασπιστούμε την εθνική μας κυριαρχία, είτε αυτό αφορά την Κύπρο, είτε αφορά τα Ίμια. Δυστυχώς, οι τούρκοι δεν καταλαβαίνουν άλλη γλώσσα από την πολιτική των κανονιοφόρων. Αυτό σημαίνει ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις και μόνο τότε θα μπορέσουμε διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν».

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 4:32 pm


Πρόστιμο σε οδηγό που έπαιζε το «Μακεδονία Ξακουστή» στην Πτολεμαΐδα, γιατί ενοχλήθηκαν οι συριζαίοι υποψήφιοι!

Πρόστιμο 120 ευρώ και αφαίρεση διπλώματος για 30 ημέρες στον οδηγό του αυτοκινήτου που έπαιζε το «Μακεδονία Ξακουστή» στην Πτολεμαΐδα έξω από την αποτυχημένη μάζωξη των συριζαίων.

Κατά τη χθεσινή συγκέντρωση κατοίκων στην Πτολεμαΐδα, όπου αποδοκιμάστηκαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης και Αλέξανδρος Νικολαΐδης, η Τροχαία έκοψε κλήση στο αυτοκίνητο που έπαιζε το «Μακεδονία Ξακουστή» γιατί ενοχλούσε τους συριζαίους υποψήφιους!

Σύμφωνα με ανάρτηση της σελίδας «Πτολεμαίοι Μακεδόνες» στο facebook όπου φαίνεται η κλήση από την Τροχαία, το γεγονός συνέβη χθες αργά το βράδυ, αλλά η κλήση φέρει σημερινή ημερομηνία 18/4/2019, γιατί ο παραβάτης εκλήθη σήμερα στην Τροχαία όπου του επιδόθηκε!  

Ως αιτιολογία αναφέρεται ότι «είχε θέσει σε λειτουργία το ηχητικό σύστημα του οχήματος με τρόπο ώστε να παρενοχλεί» και το γεγονός ότι το αυτοκίνητο είχε σταθμεύσει σε απόσταση μικρότερη των είκοσι μέτρων από φανάρι.

Διαβάστε επίσης: Ανεπιθύμητοι παντού οι προδότες του Σύριζα! Νέες αποδοκιμασίες στην Πτολεμαΐδα

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 4:06 pm


Εκδήλωση Χρυσής Αυγής για Ευρωεκλογές στην Πτολεμαΐδα - Παρουσίαση “Ελληνικής Αυγής για την Δυτική Μακεδονία”: Σάββατο 20/4, 20:00

Το Σάββατο 20 Απριλίου στην Πτολεμαΐδα στο κέντρο "Αμερικάνος" στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές και τις ευρωεκλογές.

Η άνοδος των Πατριωτικών και Εθνικιστικών Κινημάτων σε όλη την Ευρώπη έχει τρομοκρατήσει το σύστημα και στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου η Χρυσή Αυγή θα επιτύχει ακόμη μια μεγάλη εκλογική Νίκη που θα συνταράξει συθέμελα το σαθρό πολιτικό κατεστημένο.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Ιωάννης Λαγός και Θανάσης Κωνσταντίνου και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Χρήστος Σαββουλίδης.

Σάββατο 20 Απριλίου, κέντρο "Αμερικάνος", 20:00, Πτολεμαΐδα 

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 3:38 pm


Παρακρατική επίθεση κατά του υποψήφιου Περιφερειάρχη με την “Πατριωτική Αυγή για την Δυτική Ελλάδα”, Ανδρέα Νικολακόπουλου

Το ασύδοτο παρακράτος της αριστεράς συνεχίζει ανενόχλητο τις επιθέσεις κατά της Χρυσής Αυγής.

Σήμερα λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι 7 κρανοφόροι εξαπέλυσαν απρόκλητη επίθεση στον υποψήφιο Περιφερειάρχη με την "Πατριωτική Αυγή για την Δυτική Ελλάδα", Ανδρέα Νικολακόπουλο, ο οποίος καθόταν σε ζαχαροπλαστείο στο κέντρο της Πάτρας.

Οι παρακρατικοί εξαφανίστηκαν μέσα σε δευτερόλεπτα δίχως να γίνει κάποια σύλληψη ή προσαγωγή.

Τα κίνητρα των παρακρατικών είναι ευνόητα, καθώς έχουν θορυβηθεί από την άνοδο της Χρυσής Αυγής σε όλη την Ελλάδα.

Οι τρομοκρατικές τους επιθέσεις δεν μας λυγίζουν, την απάντηση θα την λάβουν πολύ σύντομα στις κάλπες!

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 3:01 pmΦιλικοί ιστότοποι: