Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    »    Ειδήσεις & Νέα

PCsteps.gr

Τηλεόραση Online: Τι Είναι Η IPTV Και Είναι Νόμιμη?

Τηλεόραση Online: Τι Είναι Η IPTV Και Είναι Νόμιμη?

Τα τελευταία χρόνια γίνεται πολύς λόγος για την IPTV, την τηλεόραση online που βασίζεται στο πρωτόκολλο του ίντερνετ. Αναρίθμητα τηλεοπτικά κανάλια από όλο τον κόσμο μεταδίδουν τις εκπομπές τους στις οθόνες μας διαμέσου μιας ευρυζωνικής σύνδεσης, αντί να χρησιμοποιούν τις συμβατικές κεραίες. Στο άρθρο θα δούμε τι ακριβώς είναι η IPTV, τι προσφέρει, καθώς επίσης και αν είναι νόμιμη σε όλες τις μορφές της.

Το άρθρο Τηλεόραση Online: Τι Είναι Η IPTV Και Είναι Νόμιμη? δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 25 January 2020 | 9:00 am


Kingdom Hearts Project Xehanort, Xbox Series X, Ubisoft Και DDoS

GamingSteps#20200124 - Kingdom Hearts Project Xehanort, Xbox Series X, Ubisoft Και DDoS

Ένας χρήστης του gaming φόρουμ NeoGAF δημοσίευσε φωτογραφίες ενός πρωτότυπου του Xbox Series X. Η Ubisoft αποφάσισε να λύσει μια για πάντα το πρόβλημα των DDoS επιθέσεων στο Rainbow Six Siege. Γι' αυτό, κατέθεσε αγωγή εναντίον των ιδιοκτητών μιας ιστοσελίδας που προσφέρει υπηρεσίες ελέγχου της ασφάλειας για οποιοδήποτε site επιθυμεί ο πελάτης. Η Square Enix ανακοίνωσε έναν νέο mobile τίτλο για τη σειρά παιχνιδιών Kingdom Hearts.

Το άρθρο Kingdom Hearts Project Xehanort, Xbox Series X, Ubisoft Και DDoS δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 24 January 2020 | 11:23 am


Κρυπτογράφηση Αρχείων, Custom Menu, Ξεμπλοκάρισμα Twitter

QuickSteps#108 - Κρυπτογράφηση Αρχείων, Γονικός Έλεγχος, Ξεμπλοκάρισμα Twitter

Αυτή την εβδομάδα, κρυπτογραφούμε αρχεία και δημιουργούμε μενού συντομεύσεων στην περιοχή ειδοποιήσεων των Windows 10. Παίζουμε πολλά βίντεο ταυτόχρονα με τον VLC, ενεργοποιούμε και ρυθμίζουμε τον γονικό έλεγχο στο Google Play, και ξεμπλοκάρουμε το ευαίσθητο περιεχόμενο στο Twitter. Αποθηκεύουμε τα συνημμένα του Gmail στο Google Drive και μετατρέπουμε αρχεία σε PDF με τα Έγγραφα Google.

Το άρθρο Κρυπτογράφηση Αρχείων, Custom Menu, Ξεμπλοκάρισμα Twitter δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 23 January 2020 | 10:50 am


No Stream Available: Πώς Διορθώνω Το Σφάλμα Των Ροών Στο Kodi

No Stream Available: Πώς Διορθώνω Το Σφάλμα Των Ροών Στο Kodi

Δεν χωρά αμφιβολία ότι το Kodi είναι μακράν το καλύτερο μέσο για να βλέπουμε όλο το κινηματογραφικό θέαμα του κόσμου στην υψηλότερη δυνατή ποιότητα με ελληνικούς υπότιτλους. Όμως, υπάρχουν και μερικές φορές που ενδέχεται να αντιμετωπίζουμε κάποιες δυσκολίες στη ροή των αγαπημένων μας τηλεοπτικών σειρών, ταινιών, και αθλητικών μεταδόσεων. Στον οδηγό θα δούμε πώς να ενεργήσουμε αν αίφνης δούμε το σφάλμα "No Stream Available"​ που ενίοτε εμφανίζεται ακόμη και στα κορυφαία πρόσθετα.

Το άρθρο No Stream Available: Πώς Διορθώνω Το Σφάλμα Των Ροών Στο Kodi δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 22 January 2020 | 9:51 am


Πώς Εντοπίζω Μία Κρυφή Κάμερα Μέσω Android & iOS

Νέοι Τρόποι Για Να Εντοπίσω Μία Κρυφή Κάμερα Με Android & iOS

Μία κρυφή κάμερα μπορεί να απειλήσει σοβαρά την ιδιωτική μας ζωή, καθώς βρίσκεται σε πολλά ξενοδοχεία και σχεδόν σε όλα τα καταστήματα. Είναι μικρή και μπορούν να την τοποθετήσουν εύκολα σε μέρη που συχνάζουμε καθημερινά, ακόμη και στη δουλειά μας. Δείτε πώς εντοπίζουμε κρυφή κάμερα και μικρόφωνο με το κινητό ή το tablet, έτσι ώστε να μην επιτρέψουμε τους αδιάκριτους να μας παρακολουθούν για οποιοδήποτε λόγο.

Το άρθρο Πώς Εντοπίζω Μία Κρυφή Κάμερα Μέσω Android & iOS δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 20 January 2020 | 1:49 pm


Δωρεάν Μικρόφωνο Υπολογιστή, Webcam, Ταμπλέτα Μέσω Android

Δωρεάν Μικρόφωνο Υπολογιστή, Webcam, Ταμπλέτα Μέσω Android

Μία συσκευή Android μπορεί να έχει διαφορετικές χρήσεις πέρα από αυτή για την οποία την αποκτήσαμε. Ειδικά στην συνεργασία της με υπολογιστή έχει την δυνατότητα να λειτουργήσει και ως περιφερειακή συσκευή. Στον οδηγό θα δούμε μέσα από πολύ απλά βήματα πώς μπορούμε να έχουμε ένα αξιόπιστο μικρόφωνο υπολογιστή, webcam, και σχεδιαστική ταμπλέτα, δωρεάν μέσω του Android κινητού ή του tablet.

Το άρθρο Δωρεάν Μικρόφωνο Υπολογιστή, Webcam, Ταμπλέτα Μέσω Android δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 19 January 2020 | 8:00 am


Αγορά Laptop €159-€2.907: Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας 19-25/1

Η αγορά laptop είναι σημαντικά πιο δύσκολη από την αγορά σταθερού υπολογιστή, καθώς το κόστος είναι αυξημένο και οι δυνατότητες μελλοντικής αναβάθμισης, πέραν από τη RAM και έναν SSD, είναι πρακτικά ανύπαρκτες. Στον οδηγό θα βρείτε επιλεγμένα laptop για πλοήγηση στο ίντερνετ, επαγγελματικά προγράμματα, και παιχνίδια σε κάθε τιμή και με πολλές άτοκες δόσεις.

Το άρθρο Αγορά Laptop €159-€2.907: Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας 19-25/1 δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 19 January 2020 | 12:00 am


Δωρεάν Torrent Αυξάνει Πωλήσεις, Minecraft Harry Potter, Overwatch

GamingSteps#20200118 - Overwatch Lunar New Year, Harry Potter Minecraft RPG, Danger Gazers

Η Floo Network είναι μία ομάδα από modders που δημιούργησε ένα πλήρες RPG βασισμένο στο Harry Potter μέσα στο Minecraft. Σύμφωνα με τα στοιχεία που αποκάλυψε η Epic Games, το 2019 ήταν μία πολύ καλή χρονιά για την εταιρεία και το ηλεκτρονικό της κατάστημα. Το Overwatch Lunar New Year 2020 είναι live σε όλες τις πλατφόρμες. Ένα επίσημο δωρεάν torrent ήταν η αιτία της αύξησης των πωλήσεων του Danger Gazers.

Το άρθρο Δωρεάν Torrent Αυξάνει Πωλήσεις, Minecraft Harry Potter, Overwatch δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 18 January 2020 | 2:04 pm


Δωρεάν Windows 10: Οι Μέθοδοι που Ισχύουν Ακόμα

Είχατε Windows 7 ή 8.1 και χάσατε την προθεσμία της Microsoft για να αναβαθμίσετε δωρεάν στα Windows 10; Μήπως αποφασίσατε να μείνετε σε κάποια προηγούμενη έκδοση των Windows, αλλά αλλάξατε γνώμη, ειδικά τώρα που έληξαν τα Windows 7; Μην ανησυχείτε, γιατί σε αυτόν τον οδηγό θα δούμε όλες τις μεθόδους που ισχύουν ακόμα και τώρα για να αποκτήσουμε δωρεάν Windows 10.

Το άρθρο Δωρεάν Windows 10: Οι Μέθοδοι που Ισχύουν Ακόμα δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 17 January 2020 | 9:00 am


Αγορά TV Box €25,28 - €269,00 Φεβρουάριος 2020

Με την αγορά TV Box μετατρέπουμε οποιαδήποτε τηλεόραση έχει θύρα HDMI σε Smart TV και μάλιστα ασύγκριτα καλύτερη από οποιαδήποτε "αυτόνομη" Smart TV. Με το TV Box θα έχουμε απεριόριστες ταινίες και σειρές μέσω ίντερνετ στο Kodi, και όχι μόνο, στη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης. Στον οδηγό συγκεντρώσαμε τις καλύτερες προτάσεις για την αγορά TV Box με Android από Κίνα και Ελλάδα, σε κάθε κατηγορία τιμής.

Το άρθρο Αγορά TV Box €25,28 - €269,00 Φεβρουάριος 2020 δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 17 January 2020 | 12:00 am


Αυτόματο Κλείσιμο PC, Λήψη Βίντεο Με VLC, Κλείσιμο Οθόνης Laptop

QuickSteps#107 - Αυτόματο Κλείσιμο PC, Μπλοκάρισμα Εγκατάστασης App, Λήψη Βίντεο VLC

Αυτή την εβδομάδα, ρυθμίζουμε τα Windows ώστε να απενεργοποιούν αυτόματα τον υπολογιστή, απενεργοποιούμε την οθόνη του laptop, και μπλοκάρουμε την αυτόματη εγκατάσταση app στα Windows 10. Προβάλλουμε όλους τους ιστότοπους σε dark mode και καρφιτσώνουμε ιστοσελίδες στη Γραμμή Εργασιών με τον Chromium Edge. Κατεβάζουμε βίντεο του YouTube με τον VLC και εκτυπώνουμε μεμονωμένες περιοχές στο Excel.

Το άρθρο Αυτόματο Κλείσιμο PC, Λήψη Βίντεο Με VLC, Κλείσιμο Οθόνης Laptop δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 16 January 2020 | 10:40 am


Kodisteps: Πλήρης Οδηγός Των Κορυφαίων & Νέων Add-on Ταινιών

Kodisteps: Πλήρης Οδηγός Των Κορυφαίων & Νέων Add-on Ταινιών

Είναι γεγονός ότι τα πρόσθετα ταινιών στο Kodi μας δίνουν την υψηλότερη ποιότητα στα έργα από οποιοδήποτε άλλο μέσο. Κάποια από αυτά λειτουργούν απρόσκοπτα εδώ και πολλούς μήνες και κάποια άλλα έχουν προβλήματα. Δείτε τη νέα ταξινόμηση ανά απόδοση των κορυφαίων add-on με τις περισσότερες ροές υψηλής ποιότητας και με ελληνικούς υποτίτλους, αλλά και ποια είναι εκείνα που πρέπει να καταργήσουμε άμεσα.

Το άρθρο Kodisteps: Πλήρης Οδηγός Των Κορυφαίων & Νέων Add-on Ταινιών δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 15 January 2020 | 10:27 am


Τι Σημαίνει Η Λήξη Της Υποστήριξης Στα Windows 7

Τι Σημαίνει Η Λήξη Της Υποστήριξης Στα Windows 7

Πολλοί από εμάς ίσως γνωρίζουμε ότι η 14η Ιανουαρίου 2020 είναι η ημερομηνία που σηματοδοτεί επίσημα το τέλος του κύκλου ζωής των Windows 7. Από αυτή την ημέρα και μετά δεν θα διατίθενται πλέον βοήθεια και ενημερώσεις λογισμικού από το Windows Update που συμβάλλουν στην προστασία του υπολογιστή μας. Στον οδηγό θα δούμε όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για τη λήξη της υποστήριξης των λειτουργικών της Microsoft.

Το άρθρο Τι Σημαίνει Η Λήξη Της Υποστήριξης Στα Windows 7 δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 14 January 2020 | 1:29 am


Αγορά Κινητού Από Ελλάδα ή Κίνα €59,90-€1.379 Ιανουάριος 2020

Αγορά Κινητού Από Ελλάδα και Κίνα

Από την εμφάνιση του πρώτου iPhone, αλλά κυρίως χάρη στο Android, βρισκόμαστε για τα καλά στην εποχή των smartphone. Έχουν γίνει η πιο προσωπική μας συσκευή και τα χρησιμοποιούμε περισσότερο και από τα PC. Όμως, η αγορά κινητού έχει κάποιες ιδιαιτερότητες, ώστε να βρούμε την κατάλληλη συσκευή για τις ανάγκες και τα χρήματά μας. Δείτε τις καλύτερες συσκευές ανά κατηγορία τιμής, για αγορά κινητού από Ελλάδα αλλά και από Κίνα.

Το άρθρο Αγορά Κινητού Από Ελλάδα ή Κίνα €59,90-€1.379 Ιανουάριος 2020 δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 13 January 2020 | 9:00 am


Escape Rooms: Τα Καλύτερα Online Παιχνίδια Απόδρασης

Τα escape rooms είναι βιωματικά παιχνίδια γρίφων στα οποία οι παίκτες συμμετέχουν κλειδωμένοι σε ένα ή και περισσότερα δωμάτια. Εκτός από το παιχνίδι με την φυσική μας παρουσία, υπάρχουν και πολύ καλά online παιχνίδια απόδρασης που είναι από τα πιο περίτεχνα και προκλητικά ETR games που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Συνδυάζουν λογική, φαντασία, και στρατηγική, όπως ακριβώς συμβαίνει όταν παίζουμε σε φυσικό περιβάλλον.

Το άρθρο Escape Rooms: Τα Καλύτερα Online Παιχνίδια Απόδρασης δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 12 January 2020 | 9:36 amΦιλικοί ιστότοποι: