Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    >    Ειδήσεις & Νέα

PCsteps.gr

Νέες Android Εφαρμογές Για Ταινίες & Ασύρματη Μεταφορά Σε TV Box

Όλοι γνωρίζουμε ότι το Google Play διαθέτει αναρίθμητα apps για κάθε χρήση. Όμως, υπάρχουν χρήσιμες εφαρμογές ψυχαγωγίας και θεάματος που η Google δεν τις δέχεται στο κατάστημα της. Στον οδηγό θα δούμε τις νέες απαγορευμένες Android εφαρμογές για δωρεάν ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους, μαζί με ένα μικρό δωρεάν εργαλείο για να μεταφέρουμε ασύρματα και πολύ εύκολα από το PC στο TV Box όλων των ειδών τα αρχεία και τα Android apk που κατεβάζουμε και αποθηκεύουμε στον υπολογιστή μας.

Το άρθρο Νέες Android Εφαρμογές Για Ταινίες & Ασύρματη Μεταφορά Σε TV Box δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 26 January 2021 | 9:00 am


Νέα Αρχή στη Νέα Χρονια - Windows 10 με 7.25€

Το 2020 έφτασε στο τέλος του, και το Godeal24 γιορτάζει τη νέα χρονιά, προσφέροντας τρομερές εκπτώσεις σε άδειες Windows και Office. Σε αυτόν τον οδηγό θα δούμε τις καλύτερες από αυτές τις προσφορές, που θα μας επιτρέψουν να εργαστούμε στον υπολογιστή μας καλύτερα από ποτέ.

Το άρθρο Νέα Αρχή στη Νέα Χρονια - Windows 10 με 7.25€ δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 26 January 2021 | 12:10 am


Πώς Κάνω Αλλαγή Email Χωρίς Να Χάσω Παλιά Μηνύματα & Επαφές

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους θα θέλαμε να αλλάξουμε τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου. Ωστόσο, πολλές φορές η αλλαγή email μπορεί να εξελιχθεί σε μια δυσάρεστη εμπειρία λόγω της απώλειας σημαντικών δεδομένων όπως είναι τα μηνύματα και οι επαφές. Στον σημερινό οδηγό θα δούμε πώς μπορούμε να αλλάξουμε εύκολα και αναίμακτα τη διεύθυνση email, μεταφέροντας τα πάντα σε έναν νέο λογαριασμό χωρίς να χάσουμε κανένα email που θα σταλεί στην παλιά μας διεύθυνση.

Το άρθρο Πώς Κάνω Αλλαγή Email Χωρίς Να Χάσω Παλιά Μηνύματα & Επαφές δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 25 January 2021 | 10:00 am


Αγορά Laptop €529-€5.142 Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας 24-30/1

Η αγορά laptop είναι σημαντικά πιο δύσκολη από την αγορά σταθερού υπολογιστή, καθώς το κόστος είναι αυξημένο και οι δυνατότητες μελλοντικής αναβάθμισης, πέραν από τη RAM και έναν SSD, είναι πρακτικά ανύπαρκτες. Στον οδηγό θα βρείτε επιλεγμένα laptop για πλοήγηση στο ίντερνετ, επαγγελματικά προγράμματα, και παιχνίδια σε κάθε τιμή και με πολλές άτοκες δόσεις.

Το άρθρο Αγορά Laptop €529-€5.142 Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας 24-30/1 δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 24 January 2021 | 10:00 am


Πρόστιμα €7,8 Εκατομυρίων Από ΕΕ, Auto Chess MOBA, Puzzle Quest 3

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επέβαλε πρόστιμα συνολικού ύψους 7,8 εκατομμυρίων ευρώ στη Valve και άλλους πέντε εκδότες παιχνιδιών διότι παραβίασαν τους αντιμονοπωλιακούς κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στις 21 Ιανουαρίου, η 505 Games ανακοίνωσε ότι μέσα στο 2021 θα κυκλοφορήσει το Puzzle Quest 3. Η δημιουργός των auto battler παιχνιδιών ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη του Auto Chess MOBA.

Το άρθρο Πρόστιμα €7,8 Εκατομυρίων Από ΕΕ, Auto Chess MOBA, Puzzle Quest 3 δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 23 January 2021 | 4:24 pm


Μαθήματα Προγραμματισμού Στα Ελληνικά: Ξεκινήστε Δωρεάν Online

Σε ένα κόσμο που βασίζεται όλο και περισσότερο στην τεχνολογία, ο προγραμματισμός είναι μία από τις πιο χρήσιμες δεξιότητες που μπορούμε να αποκτήσουμε. Για κάποιους ίσως να είναι απλά ένα χόμπι και άλλους μπορεί να τους βοηθήσει για μια νέα καριέρα με τεράστιες προοπτικές. Για όποιον λόγο και αν μας ενδιαφέρει, στον οδηγό θα δούμε πώς να ξεκινήσουμε δωρεάν μαθήματα προγραμματισμού στα ελληνικά μέσω Internet.

Το άρθρο Μαθήματα Προγραμματισμού Στα Ελληνικά: Ξεκινήστε Δωρεάν Online δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 22 January 2021 | 10:00 am


Διαγραφή WhatsApp, Τοποθεσία Android 10, Pokémon Στο Twitter

Αυτή την εβδομάδα, διαγράφουμε τον λογαριασμό μας στο WhatsApp, ελέγχουμε ποια app έχουν πρόσβαση στην τοποθεσία μας στο Android 10, και μαθαίνουμε ξένες γλώσσες χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο υπότιτλων για το YouTube. Κάνουμε flip φωτογραφίες με το Snapseed και οργανώνουμε τα τραγούδια μας στο Spotify. Παίζουμε Pokémon στο Twitter και προσθέτουμε μίνι γραφήματα σε κελιά με τα Υπολογιστικά φύλλα Google.

Το άρθρο Διαγραφή WhatsApp, Τοποθεσία Android 10, Pokémon Στο Twitter δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 21 January 2021 | 12:23 pm


Kodi 19.x Matrix-RC: Τα Συμβατά Add-on & Τι Πρέπει Να Προσέξω

To Kodi είναι η ιδανικότερη λύση για δημιουργία κέντρου πολυμέσων και θεάματος στο σπίτι. Μετά από μια μεγάλη περίοδο συνεχούς ανάπτυξης του ανοικτού λογισμικού, κυκλοφόρησε η έκδοση 19.x "Matrix" - Release Candidate. Δείτε τι νέο φέρνει το Kodi v19, ποια πρόσθετα είναι ήδη συμβατά με την νέα έκδοση, αλλά και ποια Add-on ταινιών, σπορ, και skin, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λείπουν από το Kodi μας, ώστε να είμαστε πανέτοιμοι στην επερχόμενη και πολυπόθητη συμβατότητα τους με το Kodi v19 Matrix.

Το άρθρο Kodi 19.x Matrix-RC: Τα Συμβατά Add-on & Τι Πρέπει Να Προσέξω δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 20 January 2021 | 2:04 pm


Προτάσεις Αγοράς Mini PC Και Τι Πρέπει Να Γνωρίζω Πριν Την Αγορά

Τα mini PC προορίζονται για ειδική χρήση και είναι ιδανικά όταν θέλουμε ένα ισχυρό media center στο σαλόνι για να αναβαθμίσουμε το επίπεδο του οικιακού σινεμά και των πολυμέσων μας. Επιπλέον, είναι χρήσιμα όταν δεν έχουμε χώρο για ένα πλήρες Tower Desktop στο σπίτι, ή η αισθητική παίζει σημαντικό ρόλο στο γραφείο της δουλειάς μας. Στον οδηγό θα δούμε τι πρέπει να γνωρίζουμε στην αγορά των mini PC, μαζί με προτάσεις σε συσκευές των κορυφαίων εταιρειών που είναι άμεσα διαθέσιμες στο PCsteps.shop.

Το άρθρο Προτάσεις Αγοράς Mini PC Και Τι Πρέπει Να Γνωρίζω Πριν Την Αγορά δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 19 January 2021 | 1:31 pm


Philips Momentum 558M1RY - Οθόνη ή TV για Gaming σε Κονσόλα;

Η Philips Momentum 558M1RY είναι μία οθόνη 55'', που σχεδιάστηκε με γνώμονα το gaming σε κονσόλες, και στόχο να παρέχει τη βέλτιστη δυνατή εμπειρία. Αξίζει όμως να χρησιμοποιήσουμε οθόνη στα παιχνίδια κονσολών; Στον οδηγό θα δούμε όλα τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα μιας οθόνης, έναντι των τηλεοράσεων.

Το άρθρο Philips Momentum 558M1RY - Οθόνη ή TV για Gaming σε Κονσόλα; δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 19 January 2021 | 12:00 am


Ηχογράφηση Στον Υπολογιστή: Οι Καλύτερες Δωρεάν Εφαρμογές

Η ηχογράφηση είναι ολόκληρη επιστήμη και άνθρωποι σπουδάζουν για χρόνια για να γνωρίσουν όλες τις πτυχές και τις τεχνικές της. Παρ' όλα αυτά, χάρη στην πρόοδο της τεχνολογίας υπάρχουν εφαρμογές που μας επιτρέπουν με ένα απλό μικρόφωνο, όχι μόνο να ηχογραφήσουμε εύκολα τη φωνή μας, τις συνομιλίες, και τις διαλέξεις μας, αλλά και να στήσουμε ένα μικρό στούντιο για μουσική, podcasting, και πολλά άλλα. Στον οδηγό θα δούμε τις καλύτερες μεθόδους και τα κορυφαία δωρεάν προγράμματα για να κάνουμε κάθε είδους ηχογράφηση στον υπολογιστή.

Το άρθρο Ηχογράφηση Στον Υπολογιστή: Οι Καλύτερες Δωρεάν Εφαρμογές δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 18 January 2021 | 10:00 am


Pokemon GO Cheat, Prison Architect Going Green, The Sims 4 Paranormal

Η Niantic θα λάβει 5 εκατομμύρια δολάρια από την Global++, μια ομάδα ανάπτυξης εργαλείων cheating, μετά από δικαστικό διακανονισμό. Το The Sims 4 Paranormal Stuff Pack εισάγει στο δημοφιλές παιχνίδι υπερφυσικά πλάσματα και μεταφυσικές δραστηριότητες. Η Paradox Interactive ανακοίνωσε το Going Green που κάνει πιο πράσινο τον κόσμο του Prison Architect.

Το άρθρο Pokemon GO Cheat, Prison Architect Going Green, The Sims 4 Paranormal δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 17 January 2021 | 5:01 pm


Εκτύπωση Ημερολογίου Microsoft Outlook & Google Calendar

Στις μέρες μας τα online ημερολόγια που χρησιμοποιούμε είναι γεμάτα με εργασίες, υπενθυμίσεις, ραντεβού, και άλλα. Υπάρχουν φορές που ένα απλό, φυσικό ημερολόγιο μπορεί να μας φανεί πιο βολικό όταν θέλουμε να έχουμε άμεση πρόσβαση σε πρόχειρες σημειώσεις και διάφορες λεπτομέρειες για τις υποχρεώσεις μας στη δουλειά και στις καθημερινές μας ασχολίες. Δείτε πώς κάνουμε εύκολα την εκτύπωση ημερολογίου για οποιοδήποτε επιθυμητό χρονικό πλαίσιο στο Microsoft Outlook και το Google Calendar.

Το άρθρο Εκτύπωση Ημερολογίου Microsoft Outlook & Google Calendar δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 15 January 2021 | 10:00 am


Αγορά TV Box Από Ευρώπη / Κίνα €21,50 - €269,00 Φεβρουάριος 2021

Με την αγορά TV Box μετατρέπουμε οποιαδήποτε τηλεόραση έχει θύρα HDMI σε Smart TV και μάλιστα ασύγκριτα καλύτερη από οποιαδήποτε "αυτόνομη" Smart TV. Με το TV Box θα έχουμε απεριόριστες ταινίες και σειρές μέσω ίντερνετ στο Kodi, και όχι μόνο, στη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης. Στον οδηγό συγκεντρώσαμε τις καλύτερες προτάσεις για αγορά TV Box με Android από Κίνα και Ευρώπη με γρήγορη αποστολή χωρίς τελωνείο.

Το άρθρο Αγορά TV Box Από Ευρώπη / Κίνα €21,50 - €269,00 Φεβρουάριος 2021 δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 15 January 2021 | 12:00 am


Επιτάχυνση Υλικού Firefox Και Edge, Άμεση Μετάφραση Στο Android

Αυτή την εβδομάδα, κάνουμε άμεση μετάφραση κειμένων με το Google Translate και απενεργοποιούμε την επιτάχυνση υλικού στον Firefox και στον Edge. Χρησιμοποιούμε προσαρμοσμένα εικονίδια μπαταρίας, ανοίγουμε αυτόματα προγράμματα με το παράθυρο μεγιστοποιημένο, και κάνουμε την αριθμομηχανή πάντα ορατή στα Windows 10. Μετατρέπουμε κείμενο σε πίνακα και το αντίστροφο στο Word και μορφοποιούμε πίνακες στο Excel για ευκολότερη ανάγνωση.

Το άρθρο Επιτάχυνση Υλικού Firefox Και Edge, Άμεση Μετάφραση Στο Android δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 14 January 2021 | 1:29 pmΦιλικοί ιστότοποι: