Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    »    Ειδήσεις & Νέα

PCsteps.gr

Ψύξη Υπολογιστή: Όλες οι Μέθοδοι και τα Μυστικά τους

Η υπερθέρμανση είναι ο σιωπηλός δολοφόνος του υπολογιστή, και μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα. H σωστή ψύξη υπολογιστή είναι θεμελιώδους σημασίας, ειδικά σε μια χώρα με τις θερμοκρασίες της Ελλάδας το καλοκαίρι. Στον οδηγό αυτό θα δούμε όλες τις μεθόδους ψύξης, από τις πιο απλές μέχρι τις πιο εξωτικές.

Το άρθρο Ψύξη Υπολογιστή: Όλες οι Μέθοδοι και τα Μυστικά τους δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2019 | 8:00 am


Καλοκαιρινές Εκπτώσεις στο GoodOffer24: Οι Καλύτερες Προσφορές Στο Λογισμικό

Οι προσφορές του καλοκαιριού ξεκίνησαν στο GoodOffer24. Το κατάστημα προσφέρει έκπτωση έως 30% σε οποιαδήποτε αγορά λογισμικού, με επιπλέον έκπτωση 30% στην αγορά Antivirus για την προστασία στα Windows, Mac, και άλλων συσκευών. Επιπλέον, σε περίπτωση που μας ενδιαφέρει να αγοράσουμε ένα αυθεντικό κλειδί των Windows 10, θα βρούμε έκπτωση 25% σε οποιοδήποτε λογισμικό της Microsoft.

Το άρθρο Καλοκαιρινές Εκπτώσεις στο GoodOffer24: Οι Καλύτερες Προσφορές Στο Λογισμικό δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2019 | 12:30 am


Αγορά Laptop €199 - €2.848 - Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας 21/7-27/7

Η αγορά laptop είναι σημαντικά πιο δύσκολη από την αγορά σταθερού υπολογιστή, καθώς το κόστος είναι αυξημένο και οι δυνατότητες μελλοντικής αναβάθμισης, πέραν από τη RAM και έναν SSD, είναι πρακτικά ανύπαρκτες. Στον οδηγό θα βρείτε επιλεγμένα laptop για πλοήγηση στο ίντερνετ, επαγγελματικά προγράμματα, και παιχνίδια σε κάθε τιμή και με πολλές άτοκες δόσεις.

Το άρθρο Αγορά Laptop €199 - €2.848 - Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας 21/7-27/7 δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2019 | 5:00 am


Google Stadia Pro, Overwatch Summer Games 2019, Nintendo Switch

Nintendo Switch, Overwatch Summer Games 2019, Google Stadia Pro

Μετά το Nintendo Switch Lite, η εταιρεία ανακοίνωσε μία νέα βελτιωμένη έκδοση της βασικής κονσόλας. Ξεκίνησε το ετήσιο Summer Games στο Overwatch μαζί με το οποίο ήρθε και το Lucioball. Επίσης, η Blizzard τροποποίησε το σύστημα matchmaking, το οποίο πλέον ονομάζει “Role Queue”. Ο Διευθυντής Προϊόντος της Google Stadia, μέσω Reddit, έδωσε ακόμη περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία streaming παιχνιδιών.

Το άρθρο Google Stadia Pro, Overwatch Summer Games 2019, Nintendo Switch δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2019 | 12:45 pm


Αγορά TV Box €23,27 - €269,00 Αύγουστος 2019

Με την αγορά TV Box μετατρέπουμε οποιαδήποτε τηλεόραση έχει θύρα HDMI σε Smart TV και μάλιστα ασύγκριτα καλύτερη από οποιαδήποτε "αυτόνομη" Smart TV. Με το TV Box θα έχουμε απεριόριστες ταινίες και σειρές μέσω ίντερνετ στο Kodi, και όχι μόνο, στη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης. Στον οδηγό συγκεντρώσαμε τις καλύτερες προτάσεις για την αγορά TV Box με Android από Κίνα και Ελλάδα, σε κάθε κατηγορία τιμής.

Το άρθρο Αγορά TV Box €23,27 - €269,00 Αύγουστος 2019 δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2019 | 7:00 am


Πλήρης Διαγραφή Δεδομένων Κινητού, Αλλαγή Της Κύριας Οθόνης

Αλλαγή Της Κύριας Οθόνης, Διαγραφή Δεδομένων Κινητού

Αυτή την εβδομάδα, αλλάζουμε την κύρια οθόνη στα Windows 10 και μετακινούμε τη γραμμή εργασιών στη δεύτερη οθόνη. Στη συνέχεια, μετονομάζουμε τα στοιχεία του Power User Menu, κάνουμε reset το Winsock, και αλλάζουμε την ευαισθησία του scroll στο ποντίκι. Τέλος, αλλάζουμε τον χρόνο του screensaver στα Windows 10 και διαγράφουμε τα δεδομένα κινητού, πριν το πουλήσουμε.

Το άρθρο Πλήρης Διαγραφή Δεδομένων Κινητού, Αλλαγή Της Κύριας Οθόνης δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 18 July 2019 | 10:22 am


KodiSteps: Τα Καλύτερα Πρόσθετα Ενηλίκων Στο Kodi

KodiSteps: Τα Καλύτερα Πρόσθετα Ενηλίκων Στο Kodi

Σύμφωνα με επίσημες στατιστικές, τις τελευταίες δεκαετίες οι χρήστες παρακολουθούν ταινίες ενήλικου περιεχομένου όσο ποτέ άλλοτε, καθώς πρόκειται για τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις στο ίντερνετ. Η κοινότητα προγραμματιστών του Kodi, όπως είναι φυσικό, διαθέτει διάφορα πρόσθετα αυτής της κατηγορίας. Στον οδηγό θα δούμε τα καλύτερα adult Kodi add-on μαζί με τις ρυθμίσεις τους και τον γονικό έλεγχο που διαθέτουν.

Το άρθρο KodiSteps: Τα Καλύτερα Πρόσθετα Ενηλίκων Στο Kodi δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 17 July 2019 | 11:24 am


Πώς να Βλέπω τις Ειδοποιήσεις Android στον Υπολογιστή

Πώς Να Βλέπω Τις Ειδοποιήσεις Android Στον Υπολογιστή

Πολλοί από εμάς βρισκόμαστε ώρες στο υπολογιστή και θέλουμε την αυτοματοποιημένη και ασύρματη αλληλεπίδραση του κινητού με το PC. Άλλωστε, σε ποιον δεν αρέσουν τέτοιοι αυτοματισμοί? Δείτε την εφαρμογή τηλεφώνου των Windows 10 αλλά και τον ανταγωνιστή της, που προσφέρουν σε πραγματικό χρόνο όλες τις ειδοποιήσεις Android στον υπολογιστή, καθώς και πώς γίνεται η απομακρυσμένη συνεργασία κινητού στο PC.

Το άρθρο Πώς να Βλέπω τις Ειδοποιήσεις Android στον Υπολογιστή δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 16 July 2019 | 8:00 am


Πλήρες Windows Backup Image με το AOMEI Backupper Pro

Πλήρες Windows Backup Image με το AOMEI Backupper Professional

Έχουμε εγκαταστήσει τα Windows, όλα μας τα προγράμματα, και έχουμε ρυθμίσει τα πάντα στην εντέλεια. Ένα πλήρες Windows backup image μας επιτρέπει να αποθηκεύσουμε σε ένα αρχείο όλη την εγκατάσταση των Windows. Έτσι, αν κάτι πάει στραβά στο PC, με το AOMEI Backupper Professional μπορούμε να επαναφέρουμε τα Windows και όλα τα προγράμματα όπως ήταν, με εύκολο τρόπο μέσα σε λίγα λεπτά.

Το άρθρο Πλήρες Windows Backup Image με το AOMEI Backupper Pro δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 9:00 am


Xbox Mobile Controller, Nintendo Switch Lite, Lord of the Rings MMO

GamingSteps#20190713 - Xbox Mobile Controller, Nintendo Switch Lite, Lord of the Rings MMO

Η Nintendo ανακοίνωσε τη φορητή κονσόλα Switch Lite, η οποία δεν έχει αποσπώμενα Joy-Cons και δεν συνδέεται στην τηλεόραση. Εκτός από τη σειρά “The Lord of the Rings”, η Amazon θα κυκλοφορήσει και ένα free-to-play Lord of the Rings MMO παιχνίδι. Η Microsoft σχεδιάζει ένα χειριστήριο αποκλειστικά για φορητές συσκευές, το οποίο είναι βασισμένο στα Xbox controller και στο Switch.

Το άρθρο Xbox Mobile Controller, Nintendo Switch Lite, Lord of the Rings MMO δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 13 July 2019 | 9:24 am


Αγορά Τηλεόρασης 4K, 8K, Smart TV, €89-12.999 Ιούλιος 2019

Αγορά Τηλεόρασης

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα έχει τα χάλια του, και κάθε χρονιά γίνεται χειρότερο. Όμως, με μια σύγχρονη τηλεόραση μπορούμε να δούμε ταινίες και σειρές από το PC σε πολύ περισσότερες ίντσες από οποιοδήποτε monitor. Στον οδηγό θα δούμε τα καλύτερα μοντέλα σε κάθε κατηγορία τιμής, και θα εξηγήσουμε τι πρέπει να προσέχουμε στην αγορά τηλεόρασης, και ειδικά με το επερχόμενο πρωτόκολλο DVB-T2.

Το άρθρο Αγορά Τηλεόρασης 4K, 8K, Smart TV, €89-12.999 Ιούλιος 2019 δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 12 July 2019 | 8:00 am


Προηγμένες Ρυθμίσεις Windows, Επαναφορά Προηγούμενων Drivers

QuickSteps#83 - Αλλαγή Policies Χωρίς Το gpedit.msc, Επαναφορά Παλιών Οδηγών Συσκευής

Αυτήν την εβδομάδα, επαναφέρουμε προηγούμενους οδηγούς συσκευών για να λύσουμε προβλήματα. Αλλάζουμε προηγμένες ρυθμίσεις των Windows 10 Home μέσω policies χωρίς τον gpedit.msc. Κάνουμε εξαγωγή εικόνων από PDF, φτιάχνουμε φακέλους αλληλογραφίας στο Word, και επεξεργαζόμαστε αρχεία Excel μέσω Google. Τέλος, δημιουργούμε παλέτες χρωμάτων στο Photoshop και επαναφέρουμε το παλιό περιβάλλον χρήστη στο Twitter.

Το άρθρο Προηγμένες Ρυθμίσεις Windows, Επαναφορά Προηγούμενων Drivers δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 11 July 2019 | 1:09 pm


Τι Είναι Το TV Box, Γιατί Αξίζει, Και Πώς Κάνω Συμβατό Το Netflix HD

Τι Είναι Το TV Box, Γιατί Αξίζει, Και Πώς Κάνω Συμβατό Το Netflix HD

Στο παρελθόν, για να απολαύσουμε θέαμα στην τηλεόραση, έπρεπε να ψάχνουμε στα κανάλια μήπως και βρούμε κάτι που να βλέπεται. Οι καιροί έχουν πλέον αλλάξει, και μαζί τους άλλαξε και ο τρόπος της οικιακής ψυχαγωγίας. Δείτε όσα θα θέλατε να γνωρίζετε για τα TV Box, γιατί είναι πολύ καλύτερη επιλογή από οποιαδήποτε "Smart" TV, αλλά και πώς κάνουμε συμβατό το Netflix HD σε όλα τα κινέζικα TV Box που δεν το υποστηρίζουν.

Το άρθρο Τι Είναι Το TV Box, Γιατί Αξίζει, Και Πώς Κάνω Συμβατό Το Netflix HD δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 10 July 2019 | 8:00 am


Αγορά υπολογιστή €300 - €9.000 - Ιούλιος 2019 + Νέοι AMD Ryzen

Αγορά Υπολογιστή Αγορά PC Οδηγός Αγοράς Υπολογιστή

Η αγορά υπολογιστή έχει πολλές ιδιαιτερότητες, ειδικά όταν θέλουμε να παραγγείλουμε ένα σύστημα στα μέτρα μας. Ποιος είναι ο κατάλληλος επεξεργαστής? Ποια η καλύτερη κάρτα γραφικών? Πόση μνήμη? Τι τροφοδοτικό? Στο παρόν άρθρο θα σας βοηθήσουμε να κάνετε τις καλύτερες επιλογές για την αγορά υπολογιστή, με έτοιμες συνθέσεις για κάθε χρήση, από 300 έως 9.000 ευρώ.

Το άρθρο Αγορά υπολογιστή €300 - €9.000 - Ιούλιος 2019 + Νέοι AMD Ryzen δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 9 July 2019 | 6:30 am


Αγορά Κινητού Από Ελλάδα Και Κίνα €47,00 - €1.449 Ιούλιος 2019

Αγορά Κινητού Από Ελλάδα και Κίνα

Από την εμφάνιση του πρώτου iPhone, αλλά κυρίως χάρη στο Android, βρισκόμαστε για τα καλά στην εποχή των smartphone. Έχουν γίνει η πιο προσωπική μας συσκευή και τα χρησιμοποιούμε περισσότερο και από τα PC. Όμως, η αγορά κινητού έχει κάποιες ιδιαιτερότητες, ώστε να βρούμε την κατάλληλη συσκευή για τις ανάγκες και τα χρήματά μας. Δείτε τις καλύτερες συσκευές ανά κατηγορία τιμής, για αγορά κινητού από Ελλάδα αλλά και από Κίνα.

Το άρθρο Αγορά Κινητού Από Ελλάδα Και Κίνα €47,00 - €1.449 Ιούλιος 2019 δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 8 July 2019 | 8:00 amΦιλικοί ιστότοποι: