HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αλλάζει η πληρωμή του ΕΝΦΙΑ για λόγους... ταχύτητας

Θα πρέπει να ξεχάσουν τις επιστροφές φόρου οι φορολογούμενοι που έχουν λάβει ή αναμένεται να λάβουν πιστωτικά εκκαθαριστικά σημειώματα γ...

Θα πρέπει να ξεχάσουν τις επιστροφές φόρου οι φορολογούμενοι που έχουν λάβει ή αναμένεται να λάβουν πιστωτικά εκκαθαριστικά σημειώματα για τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος του 2017 εάν έχουν κάποιο ακίνητο ή αν χρωστούν στην Εφορία, καθώς οι υπηρεσίες της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων θα συμψηφίσουν τα ποσά των επιστροφών φόρου που δικαιούνται με τις οφειλές τους από τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ), που θα βεβαιωθούν εντός του προσεχούς Σεπτεμβρίου.

Με τον τρόπο αυτόν οι υπηρεσίες της ΑΑΔΕ θα εισπράξουν νωρίτερα από τον προβλεπόμενο χρόνο ένα μέρος από τα 3,2 δισ. ευρώ του ΕΝΦΙΑ που θα καταλογίσουν και φέτος σε εκατομμύρια φορολογουμένους. Οι αρμόδιες ΔΟΥ θα συμψηφίσουν τις επιστροφές φόρων εισοδήματος που οφείλουν κανονικά να καταβάλουν εφάπαξ στους φορολογουμένους με τις μη ληξιπρόθεσμες οφειλές τους από τον ΕΝΦΙΑ, οι οποίες κανονικά θα μπορούν να εξοφληθούν από τους φορολογουμένους σε πέντε μηνιαίες δόσεις, από τον Σεπτέμβριο έως τον Ιανουάριο του 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.