HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καστριωτών «ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΩΝ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΩΝ» έκοψε την πίτα του

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καστριωτών «ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΩΝ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΩΝ» με μεγάλη επιτυχία πραγματοποίησε την Ετήσια Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας...

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καστριωτών «ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΩΝ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΩΝ» με μεγάλη επιτυχία πραγματοποίησε την Ετήσια Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας για το 2020 με την συμμετοχή δημοτικής αρχής, συγχωριανών και νεολαίας. Μαζί μας ήταν ο πρόεδρος της Τ.Κ. Καστριών, κ. Γκλαβάς Χάρης , ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου , κ. Νασιώτης Θεόδωρος , η δημοτική σύμβουλος κ. Παπουτσή Βασιλική και ο πρόεδρος επιτροπής παιδείας κ. Κουτρουλάκης Βασίλης. Η κοπή πραγματοποιήθηκε και ευλογήθηκε από τον πατήρ Γεώργιο Κοτσιά και μαζί με τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ανταλλάσσοντας ευχές για το νέο έτος και για το μέλλον του χωριού μας. Δυστυχώς ο δήμαρχος ,κ. Παπαδόπουλος και ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Κ.- ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΩΝ , κ. Κούκιος δεν μπορούσαν να παραβρεθούν στην σημερινή εκδήλωση λόγω υποχρεώσεων εκτός της περιοχής όμως μας εξέφρασαν τις θερμές ευχές τους. Τους ευχαριστούμε όλους για την στήριξη και παρουσία τους και μια εξαιρετική συζήτηση έλαβε χώρα με θετικά αποτελέσματα για την κοινότητα μας και τον Σύλλογο.
Το Διοικητικό Συμβούλιο


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.