HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Χριστίνα Αλεξοπούλου κοντά στην ΟΝΝΕΔ Αχαΐας

Η ανακοίνωση της Χριστίνας Αλεξοπούλου αναφέρει: Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ως παλαιός ΟΝΝΕΔ...

Η ανακοίνωση της Χριστίνας Αλεξοπούλου αναφέρει:
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ως παλαιός ΟΝΝΕΔίτης και ο ίδιος, τόνισε από την αρχή της Προεδρίας του στο κόμμα, πως θα βασιστεί στη δυναμική της νεολαίας ώστε να προχωρήσει με ταχύτατους ρυθμούς η αναμόρφωση της χώρας με βάση τις ανάγκες και τις προσδοκίες των γενεών των Ελλήνων που έρχονται.
Για την ΟΝΝΕΔ Αχαΐας, οι αρχαιρεσίες που έγιναν, με την εκλογή νέου Προέδρου και Νομαρχιακής Επιτροπής, σηματοδοτούν τόσο τη συνέχεια της παράταξης, από το 1974 έως σήμερα, όσο και την στελεχιακή ανανέωση.
Η εκλογή του Βασίλη Παναγόπουλου στη θέση του Προέδρου της, σε εξαιρετικά νεαρή ηλικία, είναι ένα εμφατικό σημάδι πως η νοοτροπία της ανανέωσης που εμφύσησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο κόμμα της Ν.Δ., διαχέεται αρμονικά σε όλη την οργανωτική δομή και, πρωταρχικά, στη νεολαία.

Εύχομαι στους εκλεγέντες, υγεία και επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνουν. Είμαι απόλυτα βέβαιη πως όχι μόνο θα ανταποκριθούν, αλλά θα ξεπεράσουν και τις προσδοκίες.
Ως πρώην Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Αχαΐας, και μάλιστα για δύο θητείες, θα είμαι πάντα δίπλα τους σε οτιδήποτε χρειαστούν, όπως ακριβώς όλα τα ιστορικά στελέχη της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας βρέθηκαν δίπλα σε εμένα και σε όλους τους προηγούμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.